Βασιλη εισαι ο βασιλης που νομιζω? λοχος αθλητων μαζι μου στο στρατο?V@SSILIS έγραψε:Αγαπητέ Λούη
Η επομηση δεν είναι το πρόβλημα. Ασχολούμαι με την σκοποβολή από το 1990 στο άθλημα του skeet. Το Skeet όπλο που έχω είναι φτιαγμένο από τον Valeriano. Σε λίγες μέρες θα αγοράσω και ένα Sporting όπλο . Στην Κύπρο δεν ξέρω κάποιον γι αυτό ρωτώ να μου πείτε κάποιον
Οπλουργό που να είναι καλός στο φτιάξιμο κοντακίου
- kypros
Re: Οπλουργό που να είναι καλός στο φτιάξιμο κοντακίου
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
-
- Full Member
ο Γιωργος ο Σιεκκερης στην Λαρνακα εν πολλα καλοσ οπλουργος και πανω απο ολα σαν ανθρωπος το μονο του αμε ειναι οτι ειναι με το Αποελ 

-
- Full Member
-
- Full Member
Οπλουργό που να είναι καλός στο φτιάξιμο κοντακίου
Ηταν πριν ενα μηνα κυπρο. Φεν θα ειναι και την αλλη βδομαδα στο παγκοσμιο του τραπ?V@SSILIS έγραψε:1. Ο Valeriano είναι Ιταλία
2. Νο money για ταξίδι στην Ιταλία
Sent from my iPad mini using Tapatalk HD
-
- Full Member
Ηταν στο grand prix στην Λαρνακα. Δεν ξερω αν τον ξαναφερουν
-
- Full Member
Παιδιά! Ετσι προς πληροφορία σας ο βαλεριάνο έρχεται κάθε φεβράρη Κύπρο. Παλιά ερχόταν μόνο λευκωσια αλλα τώρα και λαρνακα
Φιλικά,
Αναστάσης
Αναστάσης
- virtualgreek
- Moderator
Φίλε V@ssili,V@SSILIS έγραψε:Καλημέρα παιδία
Έχει κανένα να μου εισηγηθεί κάποιο οπλουργό που να είναι καλός στο φτιάξιμο κοντακίου?(μέτρα και εφαρμογή)
Έχω ακούσει για τον Μουτζούρη και τον Μάκη Χ΄΄Άντωνα στην Λεμεσό τους ξέρει κάποιος
Ευχαριστώ
αυστηρά ομιλώντας, και έχοντας διαβάσει όλες τις προηγούμενες απαντήσεις σε συνδιασμό με την εμπειρία σου, εσύ θα έπρεπε να πας σε ένα οπλουργό και να του πεις ακριβώς τις διαστάσεις σου και να σου το φτιάξει όπως θέλεις εσύ. Δεν θα έπρεπε να περιμένεις από τον οπλουργό να σου πει εκείνος τι πρέπει να κάνεις.
Ακόμη και ο Valeriano κάνει λάθη. Μπορεί να κόβει το μάτι του αλλά έχω δει και τρελλά λάθη. Προσωπική μου άποψη είναι ότι ένα κοντάκι το κατασκευάζεις σε συνεργασία με τον οπλουργό, το δοκιμάζεις, κάνεις επιδιορθώσεις, το ξαναδοκιμάζεις κλπ. (Όσο αφορά την παρουσία του στην Κύπρο, λανθασμένα δηλώθηκε ότι έρχεται κάθε Φεβρουάριο. Έρχεται όποτε πέσουν οι δουλιές του. Έχει έρθει και Φεβρουάριο, και Σεπτέμβριο, ενώ κάποιες χρονιές δεν ήρθε καθόλου).
Στην Κύπρο έχουμε αξιόλογους οπλουργούς που μπορούν να σου κάνουν εξαιρετική δουλειά και λόγο μειωμένου κύκλου εργασιών αυτές τις μέρες, είμαι σίγουρος ότι μπορούν να σου αφιερώσουν χρόνο για να κάνεις και τις δοκιμές σου κατά την διάρκεια κατασκευής του κοντακιού.
Σ. Μακρής
Πρώτα από όλα πρέπει να είστε Κύριοι στο βουνό, και μετά κυνηγοί...
-
- Full Member
φίλε Σάββα,
όπως με έχουν πληροφορήσει άνθρωποι που είναι περισσότερο μέσα στα πράγματα, για παράδειγμα ο προπονητής μου του skeet που τυγχαίνει και καλός συνεργάτης και φίλος του οπλουργού αυτού, μου είπε ότι έρχεται κάθε χειμώνα για δουλειές, παίρνει και παραγγελείες κοντακιών και φεύγει. Φέτος ήταν στην Λάρνακα τον Φεβράρη για τους αγώνες Grand Prix για 1-2 εβδομάδες.
Ευχαριστώ!
Ένας άλλος καλός οπλουργός που γνωρίζω είναι ο Ευαγόρας και ο γιος του. Αλλά ωφείλω να σας πληροφορήσω ότι ότι έχουν πολλή δουλειά και γι΄ αυτό χρεώνουν λίγο ακριβά.
όπως με έχουν πληροφορήσει άνθρωποι που είναι περισσότερο μέσα στα πράγματα, για παράδειγμα ο προπονητής μου του skeet που τυγχαίνει και καλός συνεργάτης και φίλος του οπλουργού αυτού, μου είπε ότι έρχεται κάθε χειμώνα για δουλειές, παίρνει και παραγγελείες κοντακιών και φεύγει. Φέτος ήταν στην Λάρνακα τον Φεβράρη για τους αγώνες Grand Prix για 1-2 εβδομάδες.
Ευχαριστώ!
Ένας άλλος καλός οπλουργός που γνωρίζω είναι ο Ευαγόρας και ο γιος του. Αλλά ωφείλω να σας πληροφορήσω ότι ότι έχουν πολλή δουλειά και γι΄ αυτό χρεώνουν λίγο ακριβά.
Φιλικά,
Αναστάσης
Αναστάσης
-
- Full Member
Φιλε Μακρη
Τις διαστασεις τις εχω. Καποιο να τις εφαρμοση θελω
Τις διαστασεις τις εχω. Καποιο να τις εφαρμοση θελω
-
- Full Member