ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΣΚΥΛΛΑ
-
- Full Member
Re: ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΣΚΥΛΛΑ
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΞΑΝΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΕΒΑΣΩ ΕΔΩ
-
- Full Member
Φιλε lagoskilla δεν υπαρχει ελληνικοσ μπιγκλ μεν φκαλετε ονομασιες δικες σας. τωρα να τον εφερετε που την ελλαδα μπορει αλλα δεν ειναι ελληνικος μπιγκλ ειναι σκετο μπιγκλ!
- GiorgosT
- Full Member
BEAGLE HARRIER ειναι τα μεγαλοσωμα beagle. υπαρχουν πολλα στην Ελλαδα.
ΗΟΜΟ HOMINI LUPUS
-
- Full Member
Ναι αν ειναι μεγαλοσωμο ειναι το beagle harrier οπως ανδεφερε πολυ σωστα ο φιλος αν ειναι το μικροσωμο ειναι το beagle το κανονικοGiorgosT έγραψε:BEAGLE HARRIER ειναι τα μεγαλοσωμα beagle. υπαρχουν πολλα στην Ελλαδα.
-
- Full Member
ρε κοπελλια καμετε υπομονη να δουμε την φοτογραφια τσε μετα να φκαλουμε συμπερασματα .
Μπορη τσε να υπαρχη τσε εμεις να καμνουμε μαυρα μεσανυχτα.
Μπορη τσε να υπαρχη τσε εμεις να καμνουμε μαυρα μεσανυχτα.

-
- Full Member
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ ΑΓΟΡΑΣΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΚΥΛΛΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΝΤΩΣ Η ΣΚΥΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΗ ΚΑΛΗ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΟΥ ΛΑΓΟΥ
-
- Full Member
ΚΥΠΡΙΑΚΟΥΣ ΛΑΓΟΥΣ ΒΡΙΣΚΕΙ? ΚΑΙ ΠΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΤΙΝ ΠΟΥΛΑΣ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΗ ΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ?
-
- Full Member
ΦΕΤΟΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΦΚΑΛΕ ΜΑΣ 11 ΛΑΓΟΥΣ ΠΕΞΑΜΕ ΤΟΥΣ 9 ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΥΛΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΒΓΑΙΝΩ ΕΞΩ ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΜΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ
Για να δειτε τι εκπαιδευτες σκυλλων εχουμε δαμεσα.Τον ντοπερμαν μπορει να τον πουλησουν για ελληνικο ιχνηλατη.Δυστυχως εχει κυνηγους που πιστευουν οτι τους πει ο καθενας διοτι εχει μια μαντρα και πωλα σκυλλους.
-
- Full Member
ΡΕ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΨΕΜΑΤΑ Ο ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΑΓΟΡΑΣΑ 2 ΣΚΥΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΑ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΟΥ ΛΑΓΟΥ