πωλουνται λαγοσκυλα
-
- Full Member
Re: πωλουνται λαγοσκυλα
ο ανθρωπος ειπε οτι πουλα λαγωνικο εντζαι ειπε σας να το πιατε να γυριζετε μες τα λαγκαδια. μπορει καποιος να το θελει να το παιρνει περιπατο με το λουρι τζαι να το αγορασει. εδωκετε ουλοι πανω του. δεν απαγορευετε η πωληση λαγωνικου αλλα η χρηση του!
- AndreasDr
Ναι ρε φιλε πουλά το για γυρό με λουρί αλλά τυχαία εσυνάφερε οτι κυνηγά μέρα και νύχτα...ninos έγραψε:ο ανθρωπος ειπε οτι πουλα λαγωνικο εντζαι ειπε σας να το πιατε να γυριζετε μες τα λαγκαδια. μπορει καποιος να το θελει να το παιρνει περιπατο με το λουρι τζαι να το αγορασει. εδωκετε ουλοι πανω του. δεν απαγορευετε η πωληση λαγωνικου αλλα η χρηση του!
Enjoy hunting in different way... Just get a Deutsch Drahthaar....
-
- Full Member
+1000AndreasDr έγραψε:Ναι ρε φιλε πουλά το για γυρό με λουρί αλλά τυχαία εσυνάφερε οτι κυνηγά μέρα και νύχτα...ninos έγραψε:ο ανθρωπος ειπε οτι πουλα λαγωνικο εντζαι ειπε σας να το πιατε να γυριζετε μες τα λαγκαδια. μπορει καποιος να το θελει να το παιρνει περιπατο με το λουρι τζαι να το αγορασει. εδωκετε ουλοι πανω του. δεν απαγορευετε η πωληση λαγωνικου αλλα η χρηση του!
-
- Full Member
ενειδα την αρχικη δημοσιευση!
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
ρε φιλέ όσο και να θέλεις να υποστηρίξεις την Πάφο και τους Παφίτες λέω σου ένα πράμα απο την αρχή για να καταλάβεις πώς νιώθω εγώ. Εμεγάλωσα στηνν αμαρκέτη της Πάφου μαζί ε τον Παππού μμου τσαι την Γιαγιά μου που τον τσερό που εξεκίνησα να περπατώ κάθε Σαββατοκυρίακο και καλοκαίρι ήμουν τσιπάνω. Αμαρκέτη έπεξα τον πρώτο μου πέρτικο , τον πρώτο μου λαό την πρώτη μου φραγκολίνα, την πρώτη μου φάσσα και μπεκάτσα.Έχω χωράφκια τσιπάνω και ήταν ο τόπο όπου για 15 χρόνια κυνηγούσα κάθε Κυριακή και τετάρτη. Σήμερα όπως έχει η κατάσταση πάω 1 -2 φορές τον χρόνο νεκατσώ και δέν ξαναπάω. όχι γιατί πάνε οι κοκκινοχωρια΄τες και καθαρίζουν το θήραμα με παγανιές των 20 + ατόμων αλλά γιατί 3-4 άτομα της περιοχής εκαταστρεψαν τα πάντα τσιπάνω και οι υπόλοιποι παρακολουθούν όπως τα αρνια΄και δέν αντιδρούν. Το ίδιο συμβαίνει και στον Ακάμα και σε πολλές άλλες περιοχές. Δυστηχώς η πιο πλούσια επαρχία σε θήραμα έγινε η πιο φτωχή. όχι επειδή ήρθαν οι ξένοι αλλά γιατί οι ντόπιοι βγάζουν τα μάτια τους μόνη τους . Στην Πάφο οι περισσότεροι εν σχιλάρηες με κοπάθκια των 10 σχίλλων οι βοσκοί ούλοι εν σχιλάρηες τις παραπάνο φορές περισσότερους σκύλους που τα αρνιά, οι δασοφύλακες καθαρίζουν τα δάση, οι μιτσιοί με τις τετράτροχες εν αφήνουν λαό μεσα σε χωματόδρομο.lagomania έγραψε:μονο στη παφο γινουντε τουτα? εμεις τοπο για ετσι πραματα πολλα λιο εχουμε εκτασεις ισιες κτλ σε αλλες επαρχεις εχετε παραπανω τοπο σπαρμενα κτλ οποταν....
Τα φλοπέρ και οι σιγαστήρες εν παντού, το θήραμα εν ησυχάζει, σε άλλες επαρχίες γίνονται τούτα αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό !!! για αυτό η καλύτερες περιοχές φέτος για λαγό ήταν η Λεμεσός και η Λευκωσία.
Αλλά αντί να σε προβληματίζερι ποιά επαρχία εν η χειρότερη στην λαθροθηρία έπρεπε να σε προβληματίζει πώς και η Πάφος είναι χειρότερη σε θήραμα. Αν δέν βάλουν όλοι οι Παφίτες το χέρι τους στην ΠΆΦΟ ΤΣΙΝΉ ΓΙΟΚ
Προσέχουμε...για να έχουμε
-
ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ ΑΡΙΣΤΕ.admin έγραψε:ρε φιλέ όσο και να θέλεις να υποστηρίξεις την Πάφο και τους Παφίτες λέω σου ένα πράμα απο την αρχή για να καταλάβεις πώς νιώθω εγώ. Εμεγάλωσα στηνν αμαρκέτη της Πάφου μαζί ε τον Παππού μμου τσαι την Γιαγιά μου που τον τσερό που εξεκίνησα να περπατώ κάθε Σαββατοκυρίακο και καλοκαίρι ήμουν τσιπάνω. Αμαρκέτη έπεξα τον πρώτο μου πέρτικο , τον πρώτο μου λαό την πρώτη μου φραγκολίνα, την πρώτη μου φάσσα και μπεκάτσα.Έχω χωράφκια τσιπάνω και ήταν ο τόπο όπου για 15 χρόνια κυνηγούσα κάθε Κυριακή και τετάρτη. Σήμερα όπως έχει η κατάσταση πάω 1 -2 φορές τον χρόνο νεκατσώ και δέν ξαναπάω. όχι γιατί πάνε οι κοκκινοχωρια΄τες και καθαρίζουν το θήραμα με παγανιές των 20 + ατόμων αλλά γιατί 3-4 άτομα της περιοχής εκαταστρεψαν τα πάντα τσιπάνω και οι υπόλοιποι παρακολουθούν όπως τα αρνια΄και δέν αντιδρούν. Το ίδιο συμβαίνει και στον Ακάμα και σε πολλές άλλες περιοχές. Δυστηχώς η πιο πλούσια επαρχία σε θήραμα έγινε η πιο φτωχή. όχι επειδή ήρθαν οι ξένοι αλλά γιατί οι ντόπιοι βγάζουν τα μάτια τους μόνη τους . Στην Πάφο οι περισσότεροι εν σχιλάρηες με κοπάθκια των 10 σχίλλων οι βοσκοί ούλοι εν σχιλάρηες τις παραπάνο φορές περισσότερους σκύλους που τα αρνιά, οι δασοφύλακες καθαρίζουν τα δάση, οι μιτσιοί με τις τετράτροχες εν αφήνουν λαό μεσα σε χωματόδρομο.lagomania έγραψε:μονο στη παφο γινουντε τουτα? εμεις τοπο για ετσι πραματα πολλα λιο εχουμε εκτασεις ισιες κτλ σε αλλες επαρχεις εχετε παραπανω τοπο σπαρμενα κτλ οποταν....
Τα φλοπέρ και οι σιγαστήρες εν παντού, το θήραμα εν ησυχάζει, σε άλλες επαρχίες γίνονται τούτα αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό !!! για αυτό η καλύτερες περιοχές φέτος για λαγό ήταν η Λεμεσός και η Λευκωσία.
Αλλά αντί να σε προβληματίζερι ποιά επαρχία εν η χειρότερη στην λαθροθηρία έπρεπε να σε προβληματίζει πώς και η Πάφος είναι χειρότερη σε θήραμα. Αν δέν βάλουν όλοι οι Παφίτες το χέρι τους στην ΠΆΦΟ ΤΣΙΝΉ ΓΙΟΚ
-
- Full Member
Ελπίζω να ψηφιστεί σύντομα η νέα νομοθεσία.
Η πρώταση προνοεί 500 ευρώ εξώδικο για τους greyhound είτε είναι μέρα έιτε νύχτα στο βουνό.
Η πρώταση προνοεί 500 ευρώ εξώδικο για τους greyhound είτε είναι μέρα έιτε νύχτα στο βουνό.
-
- Full Member
Ρε φίλε admin κάνεις ένα μεγάλο φάουλ....σε προηγούμενο σου post,έλεγες πάλι για κάποιους που λυμαίνονται τις περιοχές νύχτα μέρα και δεν αφήνουν θήραμα΄.Κάποιος δε από αυτούς με τους γιούς του, έχει και οινοποιίο και ότι ζήτησες και από τον παππού σου να σταματήσει να αγοράζει κρασί απ'αυτούς. Αμέσως κάποιος άλλος συνάδελφος, από το forum σου ζήτησε να γράψεις το όνομα τους,για να σαμποτάρουν τάχα το κρασί τους. Τώρα που επισημαίνεις τη Αμαργέτη σαν τόπο καταγωγής σου,τίθεται θέμα,για κάποιον οινοπαραγωγό του χωριού σου.Εύκολα κάποιος μπορεί να πεί,όταν δει το κρασί της Αμαργέτης,α,τούτος εν ο τέτοιος που έλεγε ο ατμίν,μη αγοράσεις το κρασί του. Και επειδή είμαι σίγουρος ότι δεν εννοούσες τον Νικολή και τους γιούς του,νομίζω πρέπει να κάνεις ένα ξεκαθάρισμα.
Διότι τελικά αυτοί ούτε...κολιούς παίζουν ...ούτε κούζες κάνουν.Απλώς ...κόβουν Κάλαμο...
Διότι τελικά αυτοί ούτε...κολιούς παίζουν ...ούτε κούζες κάνουν.Απλώς ...κόβουν Κάλαμο...
Έτσι είναι,..άν έτσι νομίζετε...../Λουίτζι Πιραντέλλο
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Φίλε ΝΑΡΙΤΆΡΑ τούτα ούλα που λές απλά επειδή εσύ γνωρίζεις τις καταστάσεις τρέχει το μυαλό σου σε συμπεράσματα .όταν έγινε η σχετική δημοσίευση θα δείς ότι ανα΄φερα την περιοχή των λαθροθήρων και δέν ήταν η Αμαργέτη απο την οποία αγοράζω σχεδόν κάθε βδομάδα μια κάσια κρασιά. ο κοσμος ο οποίος θέλει να μάθει ενά μάθει ποιοί έν τούτου.
Προσέχουμε...για να έχουμε
-
- Full Member
A μπράβο Admin,τωρά είσαι τσιάκκος!!!!!!!!!!!!!
Έτσι είναι,..άν έτσι νομίζετε...../Λουίτζι Πιραντέλλο