Πωλειται Browning 425 Waterfowl 30"
- Panmoy
- Full Member
Re: Πωλειται Browning 425 Waterfowl 30"
Ολα κρινονται εκ του αποτελεσματος.....το ζητουμενο ειναι να πεφτουν τα πουλια....αμα πεφτουν...... 

- Panmoy
- Full Member
Φιλε ο δικος μου εχει και ενα Browning Ultra XS το οποιο ειναι προεκταση του κορμιου του...πραγματικα ομως...αυλοι 18.8 και παλι σκοτωνει μια χαρα. Η αποφαση του να πουλησει το 425 με βρηκε και με βρισκει ακομα εντελως αντιθετο αλλα φανταζομαι ο καθενας εχει τους λογους του που κανει καποια πραγματα. Κι εγω ελπιζω να μην το μετανοιωσει γιατι εγω θα τα ακουω παλι μεταmaster έγραψε:Καλημέρα παίδες,
Το όπλο αυτό είναι κοντά στο τέλειο για φασσοκυνήγι. Παντελή πες του παρέα σου να το ξανασκεφτεί. Δύσκολα θα βρεί αλλού την ποιότητα και την απόδοση αυτού του όπλου.
Κατά την ταπεινή μου άποψη, είναι καιρός να σταματήσουν κάποιοι να κατηγορούν το αυλό 18.8 ή να αφήνουν υπονοούμενα γιατί είναι κρίμα να παρασύρονται οι νεαροί κυνηγοί μέλη του φόρουμ.
Φιλικά.

- mouzouris
- Full Member
- Επικοινωνία:
LAGOS έγραψε:Φίλε mouzouri με τα λίγα που γνωρίζω για το θέμα και πιο πολύαπο πιο πρακτική σκοπιά..mouzouris έγραψε:Καλορίζικο το όπλο σε όποιον το αγοράσει ‼ Θα διαφωνήσω όμως με τους προλαλήσαντες, ξέρω ότι αρκετοί αυτό πιστεύετε για τα μακριά στόχαστρα αλλά ….
Έχουν γνώση οι φύλακες ‼
Οι κατασκευαστές των μεγάλου μήκους στόχαστρων γνωρίζοντας ότι φέρνουν κατά 7 με 10 πόντους το στόχαστρο ποιο κοντά στο μάτι και θα φαίνονται υπερμεγέθης, μικραίνουν την διάμετρο τους. Η διάμετρος αυτών των στόχαστρων κυμαίνετε από 2,6 mm- 3.0mm, ενώ τα συνηθισμένα βιδωτά φωσφορούχα στόχαστρα 3,6mm-4,2mm. Στο τέλος της μέρας το οπτικό ερέθισμα είναι το ίδιο.![]()
ΥΓ. Γι' αυτό και τα μεσαία στόχαστρα έχουν διάμετρο από 1,5 μέχρι 2 μιλίμετρα.
Πάντα φιλικά !!!
.
Συμφωνώ οτι η δίαμετρος είναι μικρότερη με αποτέλεσμα να φαίνετε το ίδιο με ένα πιο χοντρό στην άκρη της κάννης.. Δεν πάυει όμως και πάλι να μας αφαιρεί αυτούς τους 7-8 πόντους απο την σκοπευτική γραμμή νομιζω.. Συμφωνείς; Έχουμε ακόυσει πάρα πολλες φορές για τα πλεονεκτηματα της μακριάς ρίγας.. Αυτα τα πλεονεκτήματα δεν τα ´χάνουμέ ´ με αυτά τα στόχαστρα;
Εν σιηπεθκιάν που θα φάμε από τον φίλο panmoy.

Μονολεκτικά : Οταν είμαστε επωμισμένοι και βλέπουμε μόνο το στόχαστρο κανένας μας δεν μπορεί αναγνωρίσει αν είναι 26", 28" ή 30" η κάνη μας. Αφού προοπτικά βλέπεις μόνο το στόχαστρο, σωστά ; Αλλού είναι που κερδίζει το εξτρα μήκος που έχουν οι κάνες μας. Δεν είναι σωστό να το αναπτύξουμε εδώ.

.
- mouzouris
- Full Member
- Επικοινωνία:
Υπέροχο ! Για να σάσουμε τζιαι λίγο το θέμα !!!Panmoy έγραψε:Panmoy έγραψε:Πωλειται Browning 425 Waterfowl (παραλλαγη) 30αρι Super Magnum polychoke, ιδανικο για κυνηγι φασσας σε εξαιρετικη κατασταση, 1400 euro(οπλαρα κατα την ταπεινη μου γνωμη)!!!Το οπλο ανηκει στον συντροφο μου και ικανοτατο φασσοκυνηγο Γιωργο (Φορής). Για επικοινωνια κατευθειαν μαζι του στο 99582540.

- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
ΦΙΛΕ ΜΟΥΖΟΥΡΗ ΕΑΝ ΛΑΒΟΥΜΕ ΥΠΟΨΙΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΑ 24-26ΑΡΙΑ ΤΑ 2,6-3.00μμ...ΝΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑΝΟΥΜΕ ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ.... ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΚΥΝΗΓΟΥΜΕ ΜΕ 30ΑΡΙΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ...ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ!mouzouris έγραψε:Καλορίζικο το όπλο σε όποιον το αγοράσει ‼ Θα διαφωνήσω όμως με τους προλαλήσαντες, ξέρω ότι αρκετοί αυτό πιστεύετε για τα μακριά στόχαστρα αλλά ….
Έχουν γνώση οι φύλακες ‼
Οι κατασκευαστές των μεγάλου μήκους στόχαστρων γνωρίζοντας ότι φέρνουν κατά 7 με 10 πόντους το στόχαστρο ποιο κοντά στο μάτι και θα φαίνονται υπερμεγέθης, μικραίνουν την διάμετρο τους. Η διάμετρος αυτών των στόχαστρων κυμαίνετε από 2,6 mm- 3.0mm, ενώ τα συνηθισμένα βιδωτά φωσφορούχα στόχαστρα 3,6mm-4,2mm. Στο τέλος της μέρας το οπτικό ερέθισμα είναι το ίδιο.![]()
ΥΓ. Γι' αυτό και τα μεσαία στόχαστρα έχουν διάμετρο από 1,5 μέχρι 2 μιλίμετρα.
Πάντα φιλικά !!!
.
ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΣΑΙΟ ΣΗΜΑΔΙ ΤΟ ΜΙΚΡΑΙΝΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ....ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ.... ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΚΥΝΗΓΟΣ ΟΠΤΙΚΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ...ΑΛΛΙΩΣ ΑΝ ΗΤΑΝ ΣΕ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ....ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΩΡΟ ΑΔΩΡΟ!
ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΘΕΣΩ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ.....ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΤΟ ΣΗΜΑΔΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΗΣ ΚΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ Η ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ?
ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥΖΟΥΡΗ!
ΦΙΛΙΚΑ
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
-
- Full Member
ΕΧΕΙΣ ΠΜPanmoy έγραψε:Πωλειται Browning 425 Waterfowl (παραλλαγη) 30αρι Super Magnum polychoke, ιδανικο για κυνηγι φασσας σε εξαιρετικη κατασταση, 1400 euro(οπλαρα κατα την ταπεινη μου γνωμη)!!!Το οπλο ανηκει στον συντροφο μου και ικανοτατο φασσοκυνηγο Γιωργο (Φορής). Για επικοινωνια κατευθειαν μαζι του στο 99582540.
ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ........ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΣΑΡΩΣΤΟΣ!!!!
- Panmoy
- Full Member
ΤΟ ΟΠΛΟ ΕΧΕΙ ΠΩΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΑΠ ΟΤΙ ΑΚΟΥΣΑ ΠΗΓΕ ΣΕ ΔΥΝΑΤΟ ΠΑΙΧΤΗ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΜΑΤΩΣΕΙ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ
!!!