Ανταλλαγή με πλαγιοκανο
-
- Full Member
Ανταλλαγή με πλαγιοκανο
Εχω ενα ο/υ ZANOLETTI italy 4-2 28r κυνηγετικο magnum 18, 4-18, 5.θελο να το ανταλαξω με s/s το οπλο ειναιπολυ καλο απλα θελω να στραφο παλια της εποχής.
- Laurona
Re: Ανταλλαγή με πλαγιοκανο
Μην το ανταλαξεις αυτο το οπλο αν θελεις την συμβουλη μου.
Καλυτερα πιασε ενα μπαικαλ πλαγιοκαννο που ειναι φτηνο κ φυλαξε το.
Καλυτερα πιασε ενα μπαικαλ πλαγιοκαννο που ειναι φτηνο κ φυλαξε το.
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Hunting is passion......
Passion is point......
- vas.vas
- Full Member
Εν να κάνουμε Τζίε το zanoletti , holland & holland τώρα ? το zanoletti εν ένα ιταλικό όπλο της σειράς
- Laurona
Αγαπητε μου φιλε.
Υποβαλα την αποψη μου και συ την δικη σου.
Ουτε θεοποιησα το οπλο ουτε του ειπα οτι πιανει την τιμη ενος χολαντ εντ χολαντ.
Εαν αμφισβητεις ομως οτι ηταν οπλα καλα για την εποχη τους που εδειξαν αντοχη στο χρονο και στις κακουχιες της γενιας που τα χαρηκε καινουργια, τοτε ισως να μην ειχες την τυχη να εχεις ποτε ενα τετοιο στην κατοχη σου.
Η πλειοψηφια των κατοχων τους, σημερα απο 60 αρηδες μεχρι 70 αρηδες τα ειχαν πεταμενα σε συνθηκες που σημερινα οπλα δεν υα αντεχαν ουτε 10 μερες.
Η πλειοψηφια τους επισης δεν τα πουλαει με τιποτε.
Εχω ενα πλαγιοκαννο κ ο κουμπαρος μου ενα καβαλουρη.
Ο κουμπαρος μου μαλιστα ωντας συλλεκτης κατεχει οπλα αντιστοιχα της εταιρειας που προειπες.
Το ζανολεττι ομως οπως μιυ ειπε πολλες φορες δεν θα το πουλουσε ποτε.
Ειναι ενα τιμιο κ καλο οπλο για την τοτε αξια του που σαν μικρο εργοστασιο δεν εχει σημερα σημαντικη αξια ομως η ποιοτητα του δεν ειναι καθολου αντιστοιχη της οικονομικης του τιμης.
Εγω δικαιολογησα την αποψη μου.
Ενα φτηνο αλλα ποιοτικο οπλο της εποχης του σε συναρτηση με την κατηγορια του.
Δεν ειναι χολαντ εντ χολαντ.
Αν θελεις λοιπον μην υποτιμας αυτα που λενε οι συναδελφοι σου.....αυτοι δεν υποτιμουν την δικη σου γνωμη
Υποβαλα την αποψη μου και συ την δικη σου.
Ουτε θεοποιησα το οπλο ουτε του ειπα οτι πιανει την τιμη ενος χολαντ εντ χολαντ.
Εαν αμφισβητεις ομως οτι ηταν οπλα καλα για την εποχη τους που εδειξαν αντοχη στο χρονο και στις κακουχιες της γενιας που τα χαρηκε καινουργια, τοτε ισως να μην ειχες την τυχη να εχεις ποτε ενα τετοιο στην κατοχη σου.
Η πλειοψηφια των κατοχων τους, σημερα απο 60 αρηδες μεχρι 70 αρηδες τα ειχαν πεταμενα σε συνθηκες που σημερινα οπλα δεν υα αντεχαν ουτε 10 μερες.
Η πλειοψηφια τους επισης δεν τα πουλαει με τιποτε.
Εχω ενα πλαγιοκαννο κ ο κουμπαρος μου ενα καβαλουρη.
Ο κουμπαρος μου μαλιστα ωντας συλλεκτης κατεχει οπλα αντιστοιχα της εταιρειας που προειπες.
Το ζανολεττι ομως οπως μιυ ειπε πολλες φορες δεν θα το πουλουσε ποτε.
Ειναι ενα τιμιο κ καλο οπλο για την τοτε αξια του που σαν μικρο εργοστασιο δεν εχει σημερα σημαντικη αξια ομως η ποιοτητα του δεν ειναι καθολου αντιστοιχη της οικονομικης του τιμης.
Εγω δικαιολογησα την αποψη μου.
Ενα φτηνο αλλα ποιοτικο οπλο της εποχης του σε συναρτηση με την κατηγορια του.
Δεν ειναι χολαντ εντ χολαντ.
Αν θελεις λοιπον μην υποτιμας αυτα που λενε οι συναδελφοι σου.....αυτοι δεν υποτιμουν την δικη σου γνωμη
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....
Hunting is passion......
Passion is point......
Hunting is passion......
Passion is point......
- vas.vas
- Full Member
Συμφωνούμε απόλυτα φίλε....
Συγνώμη αν ήμουν λίγο απόλυτος , δεν ήθελα να σε προσβαλω
Παρεμπιπτόντως το εργοστάσιο έκλεισε , οπότε,αν το όπλο ειναι
Σε καλή κατάσταση παει για συλλεκτικό ειδικά αν ειναι που τα πρώτα
Που έγιναν και ειναι 100% χειροποίητα
Συγνώμη αν ήμουν λίγο απόλυτος , δεν ήθελα να σε προσβαλω
Παρεμπιπτόντως το εργοστάσιο έκλεισε , οπότε,αν το όπλο ειναι
Σε καλή κατάσταση παει για συλλεκτικό ειδικά αν ειναι που τα πρώτα
Που έγιναν και ειναι 100% χειροποίητα
-
- Full Member
Αν σε ενδιαφερει εχω ενα ZABALA HERMANOS 26'', τσιοκ 4-3 και αυλους 18,4. Ειναι σε καλη κατασταση.epaniel έγραψε:Εχω ενα ο/υ ZANOLETTI italy 4-2 28r κυνηγετικο magnum 18, 4-18, 5.θελο να το ανταλαξω με s/s το οπλο ειναιπολυ καλο απλα θελω να στραφο παλια της εποχής.
-
- Full Member
Εχεις καποια φωτο φηλε? Επισης φηλε μπορης να μ πης πιο μοντελο ειναι? Και απο ποια πολη εισαιmarios a. έγραψε:Αν σε ενδιαφερει εχω ενα ZABALA HERMANOS 26'', τσιοκ 4-3 και αυλους 18,4. Ειναι σε καλη κατασταση.epaniel έγραψε:Εχω ενα ο/υ ZANOLETTI italy 4-2 28r κυνηγετικο magnum 18, 4-18, 5.θελο να το ανταλαξω με s/s το οπλο ειναιπολυ καλο απλα θελω να στραφο παλια της εποχής.
-
- Full Member
Εχεις καποια φωτο φηλε? Επισης φηλε μπορης να μ πης πιο μοντελο ειναι? Και απο ποια πολη εισαιmarios a. έγραψε:Αν σε ενδιαφερει εχω ενα ZABALA HERMANOS 26'', τσιοκ 4-3 και αυλους 18,4. Ειναι σε καλη κατασταση.epaniel έγραψε:Εχω ενα ο/υ ZANOLETTI italy 4-2 28r κυνηγετικο magnum 18, 4-18, 5.θελο να το ανταλαξω με s/s το οπλο ειναιπολυ καλο απλα θελω να στραφο παλια της εποχής.
-
- Full Member
Φιλε μοντελο γραφει πανω στις κανες S.R.C-EIBAR. Δεν γνωριζω παραπανω. Μενω Δερυνεια. Αν σε ενδιαφερει να κανονισουμε να το δεις απο κοντα.epaniel έγραψε:Εχεις καποια φωτο φηλε? Επισης φηλε μπορης να μ πης πιο μοντελο ειναι? Και απο ποια πολη εισαιmarios a. έγραψε:Αν σε ενδιαφερει εχω ενα ZABALA HERMANOS 26'', τσιοκ 4-3 και αυλους 18,4. Ειναι σε καλη κατασταση.epaniel έγραψε:Εχω ενα ο/υ ZANOLETTI italy 4-2 28r κυνηγετικο magnum 18, 4-18, 5.θελο να το ανταλαξω με s/s το οπλο ειναιπολυ καλο απλα θελω να στραφο παλια της εποχής.