ΑΛΥΣΟΠΡΙΟΝΟ 10'' ΠΡΟΣ ΑΓΟΡΑ.

Για προβολή αντικειμένων-ζώων πρός πώληση ή εκδήλωση ενδιαφέροντος για αγορά απο τα μέλη της σελίδας
Απάντηση
miky55

ΑΛΥΣΟΠΡΙΟΝΟ 10'' ΠΡΟΣ ΑΓΟΡΑ.

Δημοσίευση από miky55 »

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕ ΓΙΑ ΑΛΥΣΟΠΡΙΟΝΟ(ΔΕΝΤΡΟΚΟΠΤΙΚΗ) 10 ΙΝΤΣΩΝ ΓΙΑ ΚΛΑΔΕΜΑ,ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΡΟΤΙΜΩ,ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΦΙΛΟΣ ΚΑΤΙ ΥΠΟΨΗ ΤΟΥ ΑΣ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΜΑΡΚΑ ΚΑΙ ΧΩΡΑ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ .ΟΧΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 180 ΕΥΡΟ.
Άβαταρ μέλους
marios10
Full Member

Απ: ΑΛΥΣΟΠΡΙΟΝΟ 10'' ΠΡΟΣ ΑΓΟΡΑ.

Δημοσίευση από marios10 »

Φιλε μου καλησπερα εχω μιαν στυλ και μιαν ντολμαρ (αδερφηκη εταιρεια με την μακιτα νομιζω) και ημε πολλα ευχαριστημενος..
Επισης παλια ο πατερας μου ειχεν μια χουσβανα και ηταν πολλα δυνατη..
Διαλεξε φιλε μου γιατι κοψιματα θελεις ενα μονο κλαδεματα η τζαι κανενα κορμο γιατι εν μιτσια η 10'.
Α και οτι πιερωσεις παιρνεις ετσι ειναι οπως τα οπλα..
Ελπιζω να βοηθησα..
Τούτη τη λύτρωση ζει εκείνος που ζώνεται τα 'σιδερικά' και σέρνοντας πίσω του ένα σκύλο, ανηφορίζει για τα κυνηγοτόπια. Το κρέας τι το κάνει μπρος σε τούτη τη λύτρωση;
Λυτρώσου, λοιπόν και 'συ κι ακολούθησε το μονοπάτι που τόσοι πριν από σένα ακολουθησαν
miky55

Re: ΑΛΥΣΟΠΡΙΟΝΟ 10'' ΠΡΟΣ ΑΓΟΡΑ.

Δημοσίευση από miky55 »

ΜΑΡΙΕ ΓΙΑ ΚΟΨΙΜΩ ΕΧΩ ΣΤΙΛ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΕΓΩ.ΓΙΑ ΤΗΣ ΑΛΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΕΣ .ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΟΛΛΑ ΚΛΑΔΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΜΙΑ ΕΛΑΦΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΧΕΙΡΙΖΟΜΕ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΔΕΝΤΡΑ.ΕΙΔΑ ΜΙΑ ΑΛΠΙΝΑ 160 ΑΛΛΑ ΕΛΛΑΔΑ.ΚΥΠΡΟ Ο ΕΠΙΦΑΝΙΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΦΕΡΝΕΙ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΝΤΩΣ.
ALEXIS
Full Member

Re: ΑΛΥΣΟΠΡΙΟΝΟ 10'' ΠΡΟΣ ΑΓΟΡΑ.

Δημοσίευση από ALEXIS »

miky55 έγραψε:ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕ ΓΙΑ ΑΛΥΣΟΠΡΙΟΝΟ(ΔΕΝΤΡΟΚΟΠΤΙΚΗ) 10 ΙΝΤΣΩΝ ΓΙΑ ΚΛΑΔΕΜΑ,ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΡΟΤΙΜΩ,ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΦΙΛΟΣ ΚΑΤΙ ΥΠΟΨΗ ΤΟΥ ΑΣ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΜΑΡΚΑ ΚΑΙ ΧΩΡΑ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ .ΟΧΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 180 ΕΥΡΟ.
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑΠΟΥ ΔΙΘΤΕΤΕΙΣ ΜΟΝΟ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ
ΧΩΡΙΣ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ
ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΣΕΡΒΙΣ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ ΑΝ ΔΟΥΛΕΨΕΙ
ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥΕΔΩ ΚΑΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ
ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΜΟΥ 99624965
ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΜΝΟΥΜΕ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αγοραπωλησίες πλήν Επαγγελματιών”