δυσκολος καιρος για αγορα σκυλου
-
- Full Member
δυσκολος καιρος για αγορα σκυλου
Χαριζεται σκυλος φερμας(μπρακ,ποιντερ ή σεττερ) ή ιχνηλασιας(γιουρα) λιγο ξεκινημενος 3-4 μηνων στη παφο? Ευχαριστω 

- giorgos80
Re: δυσκολος καιρος για αγορα σκυλου
δηλαδη 3-4 μηνων ξεκινημενο τι πρεπει να ξερει?
Εκαμαμεν το μ@@τσι@ επιστημη
-
- Full Member
File mou dld na hrten lio se epafh me knn pouli...ean deis jj video p to hunt and shoot 3-4 mhnwn evalan ortyki me to kalami gia na ta 3ekinhsoun...jj na men tou ekmn tpt en me koftei ftanei na ivrw jj poio polla endiaferomai gia fermas...siggnwmh gia ta greekenglish
-
Εχω εγω μπρακ,ποιντερ και σεττερ 4 μηνων απο αριστα αιματα με τσιπ,ττατου, αριστα στο απορτ στο ξεφωλιασμα λαγου,με σταθερη φερμα σε περδικα,ορτυκι,φραγκολινα,σκαντοχοιρο ολα χαριζωντε αλλα δυστηχως εν Λαρνακα,αν θελεις φερνω σου τα...
Εσχει και'αλλου παρτακαλιες,
που καμνουν μαντορινια
που καμνουν μαντορινια
- AndreasDr
Μικρέ αν διάς και 2 σάκκους τροφή + €200 για τα πετρέλαια μερικών εκπαιδευτικών τότε ενδειαφέρομαι και γώ!mikros έγραψε:Εχω εγω μπρακ,ποιντερ και σεττερ 4 μηνων απο αριστα αιματα με τσιπ,ττατου, αριστα στο απορτ στο ξεφωλιασμα λαγου,με σταθερη φερμα σε περδικα,ορτυκι,φραγκολινα,σκαντοχοιρο ολα χαριζωντε αλλα δυστηχως εν Λαρνακα,αν θελεις φερνω σου τα...
Enjoy hunting in different way... Just get a Deutsch Drahthaar....
-
Δε επιδη εν θελω να σου δοκω σκυλλους και να τους σαντανωσεις με τους drahthaar σου,Εν να σου τα δοκω τουτα που θελεις, με ενα διπλοκαμπινο ξυλα+ το διπλοκαμπινο δικο σου(Navara 2009) να σου το φερω σπιτι σου,αρκει να μου κοψεις ενα εισητηριο να ερτω πισω με το λεωφοριο Λαρνακα(2 ευρα το μαθητικο)AndreasDr έγραψε:Μικρέ αν διάς και 2 σάκκους τροφή + €200 για τα πετρέλαια μερικών εκπαιδευτικών τότε ενδειαφέρομαι και γώ!mikros έγραψε:Εχω εγω μπρακ,ποιντερ και σεττερ 4 μηνων απο αριστα αιματα με τσιπ,ττατου, αριστα στο απορτ στο ξεφωλιασμα λαγου,με σταθερη φερμα σε περδικα,ορτυκι,φραγκολινα,σκαντοχοιρο ολα χαριζωντε αλλα δυστηχως εν Λαρνακα,αν θελεις φερνω σου τα...
Εσχει και'αλλου παρτακαλιες,
που καμνουν μαντορινια
που καμνουν μαντορινια
-
- Full Member
Εχω εγω μπρακ,ποιντερ και σεττερ 4 μηνων απο αριστα αιματα με τσιπ,ττατου, αριστα στο απορτ στο ξεφωλιασμα λαγου,με σταθερη φερμα σε περδικα,ορτυκι,φραγκολινα,σκαντοχοιρο ολα χαριζωντε αλλα δυστηχως εν Λαρνακα,αν θελεις φερνω σου τα...
φιλε γιατι εγω θελω τον μπρακ και εστειλα σου και προσωπικο μηνυμα!
φιλε γιατι εγω θελω τον μπρακ και εστειλα σου και προσωπικο μηνυμα!

-
- Full Member
ενα ερτεισ παφο να το φερεις? αααα θα ερθεις στειλε μηνυμα προσωπικο να το κανονισουμε ποτε
- spyrosspyrou851
Δλδ εν το εκαταλάβετε ότι εν σαρκαστικά που σας τα λαλεί;