σου εστειλα ΠΜvas.vas έγραψε:εχω ενα beretta ultralight de luxe 2 χρονων , καινουργιο μακαρι να εσυρε 100 χαρτουτζιες
Ειναι ομως 24 ιντ. Θελω να το δωσω γιατι καθεται στον οπλοβαστο 2 χρονια
Ζητείται Beretta Ultra-light 26αρι
- GiorgosT
- Full Member
Re: Ζητείται Beretta Ultra-light 26αρι
ΗΟΜΟ HOMINI LUPUS
-
- Full Member
Φιλέ έχω Beretta Ultralight 26'', 2 χρονών σχεδόν καινούργιο. Χρησιμοποιήθηκε σε 2-3 εξορμήσεις μόνο. Τον τελευταίο 1.5 χρόνο είναι απλά στη θήκη του. Το δίνω 1400 ευρώ.GiorgosT έγραψε:Ζητείται Beretta Ultra-light 26αρι μεταχειρισμένο για ένα εξάδελφο!
-
- Full Member
Φιλέ GiorgosT επειδή δεν μπορώ να απαντήσω σε ΠΜ επειδή είμαι νέο μέλος στο φορουμ σου απαντώ εδώ.George_ έγραψε:Φιλέ έχω Beretta Ultralight 26'', 2 χρονών σχεδόν καινούργιο. Χρησιμοποιήθηκε σε 2-3 εξορμήσεις μόνο. Τον τελευταίο 1.5 χρόνο είναι απλά στη θήκη του. Το δίνω 1400 ευρώ.GiorgosT έγραψε:Ζητείται Beretta Ultra-light 26αρι μεταχειρισμένο για ένα εξάδελφο!
Το Beretta είναι το μοντέλο Classic με προδιαγραφές 2 3/4'' - 70 - 26 1/2''. Η αγορά και εγγραφή του έγινε το Νοέμβριο του 2011. Είναι κληρονομιά και επειδή δεν είμαι κυνηγός το πουλώ αφού είναι κρίμα το όπλο να κάθεται. Όπως είπα το όπλο είναι σχεδόν καινούργιο και γι αυτό νομίζω η τιμή τού είναι δίκαιη. Για να τα πούμε καλύτερα στείλε μου το τηλέφωνό σου σε ΠΜ να σε πάρω πίσω.
- virtualgreek
- Moderator
George_ έγραψε:Φιλέ GiorgosT επειδή δεν μπορώ να απαντήσω σε ΠΜ επειδή είμαι νέο μέλος στο φορουμ σου απαντώ εδώ.George_ έγραψε:Φιλέ έχω Beretta Ultralight 26'', 2 χρονών σχεδόν καινούργιο. Χρησιμοποιήθηκε σε 2-3 εξορμήσεις μόνο. Τον τελευταίο 1.5 χρόνο είναι απλά στη θήκη του. Το δίνω 1400 ευρώ.GiorgosT έγραψε:Ζητείται Beretta Ultra-light 26αρι μεταχειρισμένο για ένα εξάδελφο!
Το Beretta είναι το μοντέλο Classic με προδιαγραφές 2 3/4'' - 70 - 26 1/2''. Η αγορά και εγγραφή του έγινε το Νοέμβριο του 2011. Είναι κληρονομιά και επειδή δεν είμαι κυνηγός το πουλώ αφού είναι κρίμα το όπλο να κάθεται. Όπως είπα το όπλο είναι σχεδόν καινούργιο και γι αυτό νομίζω η τιμή τού είναι δίκαιη. Για να τα πούμε καλύτερα στείλε μου το τηλέφωνό σου σε ΠΜ να σε πάρω πίσω.
George_ ενδιαφέρομαι να το δω και εγώ, αλλά η τιμή σου πρέπει να πάει κάτω... αρκετά κάτω.
Όπλο των 5,900 Ευρώ 6 μηνών πουλήθηκε 3,000 (μισή τιμή στους 6 μήνες). Αλλό όπλο των 1900 Ευρώ 2 χρόνών πουλήθηκε 850 Ευρώ με χίλια ζόρια. Η προσφορά είναι πολύ μεγάλη αλλά η σημερινή ζήτηση πολύ μικρή.
Αν είσαι διαθέσιμος να το συζητήσεις ενημέρωσε με.
Σ.
Πρώτα από όλα πρέπει να είστε Κύριοι στο βουνό, και μετά κυνηγοί...