Ζητείται μηχανή ιδιογόμωσης
-
- Full Member
Ζητείται μηχανή ιδιογόμωσης
Γεια σας παιδιά,
Ο λόγος που ζητώ μηχανή είναι γιατί ασχολήθηκε πρόσφατα ο ξάδερφος μου (mec junior) και φτιάξαμε κάποια φυσίγγια τα οποία είχαμε απίστευτα αποτελέσματα! Οι οποίες μπορώ να πω ήταν και κατα πολυ καλύτερες απο πολλές εργοστασιακές! Γι' αυτό αποφάσισα να ασχοληθώ και εγώ με αυτή την ωραία ασχολία μιας και είμαι φανατικός κυνηγός και σκοπευτής απο νεαρή ηλικία.
Λοιπόν, ζητώ μια οποιαδήποτε μηχανή ( κατα προτίμηση mec ) καλή για αρχή με λογική τιμή! Για λεπτομέρειες εδω ή πμ.
Ευχαριστώ,
Αναστάσης
Ο λόγος που ζητώ μηχανή είναι γιατί ασχολήθηκε πρόσφατα ο ξάδερφος μου (mec junior) και φτιάξαμε κάποια φυσίγγια τα οποία είχαμε απίστευτα αποτελέσματα! Οι οποίες μπορώ να πω ήταν και κατα πολυ καλύτερες απο πολλές εργοστασιακές! Γι' αυτό αποφάσισα να ασχοληθώ και εγώ με αυτή την ωραία ασχολία μιας και είμαι φανατικός κυνηγός και σκοπευτής απο νεαρή ηλικία.
Λοιπόν, ζητώ μια οποιαδήποτε μηχανή ( κατα προτίμηση mec ) καλή για αρχή με λογική τιμή! Για λεπτομέρειες εδω ή πμ.
Ευχαριστώ,
Αναστάσης
Φιλικά,
Αναστάσης
Αναστάσης
- Artemis G.
- Full Member
Re:
φιλε πετρο σε παρακαλω γραφε ελληνικα....Petros P. έγραψε:File steile mou pm to til exw ena filo pou isws mporei na se voithisei

Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
- sotiris!129
Re: Re:
Artemis G. έγραψε:φιλε πετρο σε παρακαλω γραφε ελληνικα....Petros P. έγραψε:File steile mou pm to til exw ena filo pou isws mporei na se voithisei

ρε μαζεψετε τον ενας τουτον και επαιξεν 22 και ενομησεν εγινε admin

το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
- Artemis G.
- Full Member
Re: Re:
αχαχαχαχαχαχ.....sotiris!129 έγραψε:Artemis G. έγραψε:φιλε πετρο σε παρακαλω γραφε ελληνικα....Petros P. έγραψε:File steile mou pm to til exw ena filo pou isws mporei na se voithisei![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ρε μαζεψετε τον ενας τουτον και επαιξεν 22 και ενομησεν εγινε admin![]()
![]()
![]()

φιλε 129 μην χαλας τα θεματα....
Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
-
- Full Member
Re:
Φίλε έχεις πμPetros P. έγραψε:File steile mou pm to til exw ena filo pou isws mporei na se voithisei
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Φιλικά,
Αναστάσης
Αναστάσης
-
- Full Member
Re:
αμάν! τώρα να επικηνωνήσω μαζί του να μας πει τζαι το όνομα του μωρούPetros P. έγραψε:Φίλε μου η μηχανή είναι mec9000
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Φιλικά,
Αναστάσης
Αναστάσης