Drahthaar
- AndreasDr
Re: Drahthaar
Φίλε ίσως επειδή η συγκεκριμένη ράτσα απαγορεύεται για κυνήγι στην Κύπρο 

Enjoy hunting in different way... Just get a Deutsch Drahthaar....
- Yiannis-007
- Full Member
δεν ειναι ο γνωστος "φελλας" οπως τον ξερουμαι ολοι....ειναι το κοντο και εγω δεν το εχω καν για κυνηγι
- AndreasDr
Μπορείς να στείλεις προσωπικό μύνημα στον admin και είμαι σίγουρος ότι θα σου εξηγήσει τον λόγο που το έσβησαν. Είμαι μέλος στο φόρουμ 2,5 χρόνια και δέν πρόσεξα να διαγράψει κάποιος αγγελία η πόστ χωρίς λόγο φίλε.
- Yiannis-007
- Full Member
μου εστειλαν αυτο... (peanut5020 έγραψε:
E παιδια μιαν εισηγηση στους διαχειριστες με συμπαθεια. Αν καποιο νεο μελος δεν καμει καποιο χρονο σαν μελος
και καποιο αριθμο σοβαρων δημοσιευσεων να μην βαζει αγγελειες. Εχει ατομα που μολις εγγραφουν γεμωνουν μας
αγγελειες. Έβαλα και εγώ καποιες στο παρελθον αλλα ηταν μετα που παρηλθε χρονος απο την εγγραφη μου. Τουτοι
οι κυριοι ειναι προκλητικοι...
Επειδή το κακό παράγινε και επειδή κάποιοι εκμεταλλεύονται το φόρουμ μονο και μονο για να πωλήσουν .......)
Και εγω ρωταω....ποσο κερο πρεπει να ειναι καπιος μελος για να μπορει να βαζει αγγελιες????
E παιδια μιαν εισηγηση στους διαχειριστες με συμπαθεια. Αν καποιο νεο μελος δεν καμει καποιο χρονο σαν μελος
και καποιο αριθμο σοβαρων δημοσιευσεων να μην βαζει αγγελειες. Εχει ατομα που μολις εγγραφουν γεμωνουν μας
αγγελειες. Έβαλα και εγώ καποιες στο παρελθον αλλα ηταν μετα που παρηλθε χρονος απο την εγγραφη μου. Τουτοι
οι κυριοι ειναι προκλητικοι...
Επειδή το κακό παράγινε και επειδή κάποιοι εκμεταλλεύονται το φόρουμ μονο και μονο για να πωλήσουν .......)
Και εγω ρωταω....ποσο κερο πρεπει να ειναι καπιος μελος για να μπορει να βαζει αγγελιες????
- AndreasDr
Άρα καμία σχέση με το περιεχόμενο της αγγελίας σου. Όπως και να έχει τωρά συζητούμε σε αγγελία ξένου ανθρώπου. Στείλε μύνημα του admin να σου πεί πότε δίκαιουσε ή περιμενε να δεί την συζήτηση και να σου απαντήσει.
- AndreasDr
Φίλε απάντησα σου ξανά μέσω μυνήματοςstelios75 έγραψε:ζητείται Drahthaar κουτάβι θηλυκό.