Se efharistw. Na sai kala. (Apo tablet)lefteris έγραψε:καποιος πουλα δαμε
http://www.pazaraki.com/ζώα/σκυλιά-προς-πώληση/677991
KOUTAVI MALINOUA.
-
- Full Member
Re: KOUTAVI MALINOUA.
-
- Full Member
Re: KOUTAVI MALINOUA.
φιλε μου το περισσοτερο λασσει παρα να δαγκωνει νομιζω ισως εχεις λαθος γιατι ειχα μαλινουα και εν θεμα χαραχτηρα ενος σκυλουLaurona έγραψε:Θα συμφωνησω οτι προκειτε για σκυλι που μοιαζει πολυ με τον Γερμανικο Ποιμενικο αλλα ασ πουμε σε μια πιο compact εκδοση.
Καποιος που δεν ξαναειδε απο κοντα κυριως θα πει οτι ειναι ο γνωστος Λυκοσκυλος.
Απο δικη μου εμπειρια με σκυλο γειτονα, ειναι ιδανικος για φυλακας, γιατι ειναι υπερκινητικος και γαυγιζει πολυ, προκαλωντας τρομο στους παρεισακτους, ωστοσο, μπορεις να του επιβληθεις πολυ ευκολα, ειδικα οταν ξερεις και δεν ειναι τοσο επιθετικος , οσο φαινεται με μια πρωτη ματια.
Περισσοτερο λασσει δηλαδη παρα δαγκωνει. Να ξερεις οτι εχε ιτην δυνατοτητα για ψηλα αλματα και εχει μεγαλη μυικη δυναμη, οποταν θελει καταλληλη περιφραξη.
Ομως αυτο δεν καθοριζει την φυλη, γιατι η δικη μου εμπειρια ειναι με ενα μονο σκυλο, που μπορει να ειναι ο χαρακτηρας του ετσι, οπως και το οτι ξερω να τους προσεγγιζω.
Προσωπικα μου αρεσε σαν φυλη
Παντως οσοι ρεσσουν που τον γειτονα, καμνουν τα πανω τους
παντος φιλε δοκιμασε τον χριστο που σου ειπε ο φιλος πιο πανω, ειδα προσωπικα του σκυλους του και οι πιο ωραιοι που ειδα( βασικα εν κιλλερ του χριστου φτανει να το θελει ο χριστος)