FRENCH POINTER
- APOLLON_1
Re: FRENCH POINTER
έχω γνώσης πάνω σε σκυλιά και ειδικά του κυνηγιού δεν υπάρχει καμια σχέσει με καμια φιλί φέρμας
EPANIEL POWER
-
- Full Member
παιδια ι σκυλα ειναι αγγλικο με γαλλικο pointer
Συγνωμη για την παραλειψει μου.
Συγνωμη για την παραλειψει μου.
-
- Full Member
Πωλούνται οι πιο κάτω σκύλοι,chris197 έγραψε:ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΣΚΥΛΛΑ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΗ ΔΙΧΩΣ ΧΑΡΤΙΑ 2 ΧΡΟΝΩΝ ΠΟΛΛΗ ΚΑΛΗ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΦΕΡΜΑ.
Η ΣΚΥΛΛΑ ΑΝΕΙΚΗ ΣΕ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑ ΜΟΝΟ ΙΧΝΗΛΑΤΕΣ.
1, Ημιαιμο αρσενικό Μπρακ ηλικίας 5 χρονών
2 Ημιαιμη σκυλίτσα πόιντερ (english+ french) 2 χρονών
Δεκτη δοκιμη στο βουνο
Πωλούνται δια των λόγο ότι είναι Πολλοί γρήγοροι στο κυνήγι και δεν τους προλαμβαινω. Κυνηγώ μονός μου
http://www.cyprushuntingmagazine.com/fo ... 468#p39468
-
- Full Member
φιλε ,
το ξερω οτι εβαλα 2 διαφορετικες διμοσιευσεις για την σκυλα αυτη αλλα την σκυλα μου την εδωσε ενας φιλοσ για να την πουλισω γιατι ηθελε να ασχολειθει μονο με ιχνηλατες και μου ειπε να την κρατισω μεχρι να πουληθει.
εαν ενδιαφερεσε ελα να την δεις
το ξερω οτι εβαλα 2 διαφορετικες διμοσιευσεις για την σκυλα αυτη αλλα την σκυλα μου την εδωσε ενας φιλοσ για να την πουλισω γιατι ηθελε να ασχολειθει μονο με ιχνηλατες και μου ειπε να την κρατισω μεχρι να πουληθει.
εαν ενδιαφερεσε ελα να την δεις
- APOLLON_1
φιλε το πρόβλημα δεν είναι ότι έβαλες 2 διαφορετικές το πρόβλημα είναι αλλου όταν δεν ξέρετε τι σκύλος είναι να βάλετε διασταύρωση μην προσπαθείτε να πείτε τι ράτσα είναι δεν "αφιβαλο" αν αξίζουν τα σκυλιά γιατί και διασταυρωμένα έχει πολύ καλά σκυλιά αλλα να είμαστε λίγο πιο σοβαροί. "εκαταντισαμε" στη κύπρο ούλοι οι διασταυρωμένοι να είναι mprak καθαρόαιμοι
EPANIEL POWER
-
- Full Member
φιλε ,
επειδη δεν ειμε ο ειδικος στο θεμα σκυλλος θελω να σου ξεκαθαρισω κατι.
οπως σοθ ειπα την σκυλλα μου την εδωσε ενας φιλος και μου ειπε οτι ειναι french pointer, και ετσι και εγω εβαλα οτι ειναι FRENCH POINTER. Μετα που ξαναβρεθηκαμε μου ξεκαθαρισε οτι ειναι διασταυρωμενη γι αυτο και εγω το διορθωσα.
της εξυπναδες και της ειρωνειες σου αλλου
επειδη δεν ειμε ο ειδικος στο θεμα σκυλλος θελω να σου ξεκαθαρισω κατι.
οπως σοθ ειπα την σκυλλα μου την εδωσε ενας φιλος και μου ειπε οτι ειναι french pointer, και ετσι και εγω εβαλα οτι ειναι FRENCH POINTER. Μετα που ξαναβρεθηκαμε μου ξεκαθαρισε οτι ειναι διασταυρωμενη γι αυτο και εγω το διορθωσα.
της εξυπναδες και της ειρωνειες σου αλλου