Πωλείται Μηχανή κουρέματος φραμών

Για προβολή αντικειμένων-ζώων πρός πώληση ή εκδήλωση ενδιαφέροντος για αγορά απο τα μέλη της σελίδας
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Panas
Full Member
Επικοινωνία:

Πωλείται Μηχανή κουρέματος φραμών

Δημοσίευση από Panas »

Η μηχανή είναι αγορασμένη 225euro. Την χρησιμοποίησα 5-6 φορές μόνο, δουλεύει με μείγμα 2-stroke - βενζίνης.
Μάρκα:PowerPlus.
Επειδή θέλω να είμαι ειλικρινής μαζί σας, ο λόγος που πουλώ την μηχανή είναι ότι δεν μου κάνει για τη δουλειά μου (Landscaping στους κήπους), γιατί βράζει εύκολα και εγώ ήθελα να κουρεύω για ώρες.... και έτσι αγόρασα επαγγελματική. Ο λόγος που βράζει η μηχανή ΔΕΝ είναι από βλάβη, ή κακή συντήρηση κ.τ.λ. Αλλά επειδή πολύ απλά είναι ερασιτεχνική. Η μηχανή έβρασε από την πρώτη φορά που την χρησιμοποίησα και έτσι την έσβησα και δεν τη ζόρισα, την χρησιμοποίησα για ακόμη 4-5 φορές για ΜΙΚΡΗΣ έκτασης κοψίματα.
Η μηχανή δουλεύει μια χαρά για τον σκοπό που είναι φτιαγμένη.

Προσοχή: Η μηχανή είναι κατάλληλη για αυτούς που έχουν σπίτι τους ένα μικρό φυτοφράκτη, ή 3-4 δεντράκια για κούρεμα κ.τ.λ. ΟΧΙ για εκτεταμένη συνεχή χρήση σε μεγάλους κήπους. Έτσι φιλικά προς τους συναδέλφους ζητώ 70 ευρώ μόνο.
Κάπου έχω και την εγγύηση της αν ενδιαφέρετε κάποιος να ψάξω να του τη δώσω. Μαζί δίνετε και ένα δοχείο για υπολογισμό του μίγματος ειδικά για τη μηχανή αυτή.
Για περισσότερες πληροφορίες ή τηλέφωνο στείλτε μου εδώ.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αγοραπωλησίες πλήν Επαγγελματιών”