Καλησπέρα , έχω ένα όπλο της ΑΥΑ ,αυτό που με ενδιαφέρει είναι να μάθω στο περίπου την τιμή του γιατί θέλω να το πουλήσω , όταν απευθύνθηκα στην εταιρία μου είπαν ότι λόγο το ότι είναι κατασκευασμένο το 73 και δεν μπορούν να το κοστολογήσουν , επίσης αν γνωρίζετε κάποια σελίδα όπου γίνονται δημοπρασίες όπλον ( Ελλάδα κατά προτίμηση) όπως επίσης μπορώ να σας στείλω φωτογραφίες αν θέλετε. Ευχαριστώ εκ τον προτέρων
Αυτή είναι η απάντηση τους στο μαιλ που είχα στείλει
Dear Sir,
I let you know that gun serial nº 405503 is model LI - year 1973.
Production of this model was stopped a long time ago and this is the only information we have in our records.
regards. CARMEN
AYA-AGUIRRE Y ARANZABAL, S.A.
model LI - year 1973
- virtualgreek
- Moderator
Re: model LI - year 1973
tsikontouris έγραψε:Καλησπέρα , έχω ένα όπλο της ΑΥΑ ,αυτό που με ενδιαφέρει είναι να μάθω στο περίπου την τιμή του γιατί θέλω να το πουλήσω , όταν απευθύνθηκα στην εταιρία μου είπαν ότι λόγο το ότι είναι κατασκευασμένο το 73 και δεν μπορούν να το κοστολογήσουν , επίσης αν γνωρίζετε κάποια σελίδα όπου γίνονται δημοπρασίες όπλον ( Ελλάδα κατά προτίμηση) όπως επίσης μπορώ να σας στείλω φωτογραφίες αν θέλετε. Ευχαριστώ εκ τον προτέρων
Αυτή είναι η απάντηση τους στο μαιλ που είχα στείλει
Dear Sir,
I let you know that gun serial nº 405503 is model LI - year 1973.
Production of this model was stopped a long time ago and this is the only information we have in our records.
regards. CARMEN
AYA-AGUIRRE Y ARANZABAL, S.A.
Μισές φωτιές (Μονοτάπακκο), δισκάνδαλο, semi-pistole ?
Σ.
Πρώτα από όλα πρέπει να είστε Κύριοι στο βουνό, και μετά κυνηγοί...
-
- Full Member
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
- mouzouris
- Full Member
- Επικοινωνία:
Αγαπητέ φίλε καλησπέρα
Η τιμή ενός μεταχειρισμένου είναι πάντα σε συνάρτηση με την κατάστση στην οποία βρίσκεται. Το μοντέλο 107 LI ήταν 2 μοντέλα πιο κάτω από το μοντέλο no 4.της ΑΥΑ. (no 4A , πιο κάτω τo No 3A και πιο κάτω το 107 LI )
Ενδεικτiκά στην Αγγλική αγορά που γνωρίζω, ένα μεταχειρισμένο ΑΥΑ no 4 που έχει και αυτόματους εξωλκείς τώρα κυμαίνεται από 500 -800 στερλίνες ανάλογα με την κατάσταση. Άρα το μοντέλο 107 LI στην καλήτερη των περιπτώσεων δεν θα ξεπερνά τις 500 στερλίνες.
Η ελλήνική αγορά είναι κατά πολύ ακριβότερη στις τιμές των όπλων, άρα θα ήταν καλύτερα να το πωλήσετε στην Ελλάδα. Τα ποιο πάνω σας υπενθυμίζω σας τα ξαναείπα και σε προσωπικό email,
;ίσως δεν το θυμάστε.
Η τιμή ενός μεταχειρισμένου είναι πάντα σε συνάρτηση με την κατάστση στην οποία βρίσκεται. Το μοντέλο 107 LI ήταν 2 μοντέλα πιο κάτω από το μοντέλο no 4.της ΑΥΑ. (no 4A , πιο κάτω τo No 3A και πιο κάτω το 107 LI )
Ενδεικτiκά στην Αγγλική αγορά που γνωρίζω, ένα μεταχειρισμένο ΑΥΑ no 4 που έχει και αυτόματους εξωλκείς τώρα κυμαίνεται από 500 -800 στερλίνες ανάλογα με την κατάσταση. Άρα το μοντέλο 107 LI στην καλήτερη των περιπτώσεων δεν θα ξεπερνά τις 500 στερλίνες.
Η ελλήνική αγορά είναι κατά πολύ ακριβότερη στις τιμές των όπλων, άρα θα ήταν καλύτερα να το πωλήσετε στην Ελλάδα. Τα ποιο πάνω σας υπενθυμίζω σας τα ξαναείπα και σε προσωπικό email,

- mouzouris
- Full Member
- Επικοινωνία:
Έριξα μια ματιά στο Gun Digest για την τιμή του aya LI και έχουν ως εξής.
275............... poor condition
325 ............... fair condition
495 ................ good condition
575 ................. very good condition
675 ................. excelent condition
Οι τιμές είναι για δολλάρια Αμερικής. Από εκεί ο καθένας μπορεί να ανακαλήψει και τι τιμή έχει το δικό του όπλο στην παγκόσμια αγορά.
275............... poor condition
325 ............... fair condition
495 ................ good condition
575 ................. very good condition
675 ................. excelent condition
Οι τιμές είναι για δολλάρια Αμερικής. Από εκεί ο καθένας μπορεί να ανακαλήψει και τι τιμή έχει το δικό του όπλο στην παγκόσμια αγορά.