κλοπη οπλοθηκης

Για προβολή αντικειμένων-ζώων πρός πώληση ή εκδήλωση ενδιαφέροντος για αγορά απο τα μέλη της σελίδας
Απάντηση
pavlos
Full Member
Επικοινωνία:

κλοπη οπλοθηκης

Δημοσίευση από pavlos »

Χθες γυρω στις 8.30π.μ μου εχουν κλεψει την θηκη του οπλου μαρκας bettinsoli. Το περιστατικο εγινε στη χιονιστρα και τους κλεφτες τους ειδε ο σκοπος της πυλης οι οποιοι επιβηβαστηκαν σε μπλε vitara. Στη θηκη υπηρχαν ολα τα τσοκ του οπλου. Αν γνωριζει καποιος κατι ας επικοινωνησει μαζι μου με πμ.

Ευχαριστω
Άβαταρ μέλους
marinos.a
Site Admin

Re: κλοπη οπλοθηκης

Δημοσίευση από marinos.a »

pavlos έγραψε:Χθες γυρω στις 8.30π.μ μου εχουν κλεψει την θηκη του οπλου μαρκας bettinsoli. Το περιστατικο εγινε στη χιονιστρα και τους κλεφτες τους ειδε ο σκοπος της πυλης οι οποιοι επιβηβαστηκαν σε μπλε vitara. Στη θηκη υπηρχαν ολα τα τσοκ του οπλου. Αν γνωριζει καποιος κατι ας επικοινωνησει μαζι μου με πμ.

Ευχαριστω
πού ήταν η θήκη σου φίλε;
Si vis pacem, para bellum
pavlos
Full Member
Επικοινωνία:

Re: κλοπη οπλοθηκης

Δημοσίευση από pavlos »

marinos.a έγραψε:
pavlos έγραψε:Χθες γυρω στις 8.30π.μ μου εχουν κλεψει την θηκη του οπλου μαρκας bettinsoli. Το περιστατικο εγινε στη χιονιστρα και τους κλεφτες τους ειδε ο σκοπος της πυλης οι οποιοι επιβηβαστηκαν σε μπλε vitara. Στη θηκη υπηρχαν ολα τα τσοκ του οπλου. Αν γνωριζει καποιος κατι ας επικοινωνησει μαζι μου με πμ.

Ευχαριστω
πού ήταν η θήκη σου φίλε;
Την ειχα ξεχασει στο καπο του αυτοκινητου
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αγοραπωλησίες πλήν Επαγγελματιών”