Χθες γυρω στις 8.30π.μ μου εχουν κλεψει την θηκη του οπλου μαρκας bettinsoli. Το περιστατικο εγινε στη χιονιστρα και τους κλεφτες τους ειδε ο σκοπος της πυλης οι οποιοι επιβηβαστηκαν σε μπλε vitara. Στη θηκη υπηρχαν ολα τα τσοκ του οπλου. Αν γνωριζει καποιος κατι ας επικοινωνησει μαζι μου με πμ.
Ευχαριστω
κλοπη οπλοθηκης
-
- Full Member
- Επικοινωνία:
- marinos.a
- Site Admin
Re: κλοπη οπλοθηκης
πού ήταν η θήκη σου φίλε;pavlos έγραψε:Χθες γυρω στις 8.30π.μ μου εχουν κλεψει την θηκη του οπλου μαρκας bettinsoli. Το περιστατικο εγινε στη χιονιστρα και τους κλεφτες τους ειδε ο σκοπος της πυλης οι οποιοι επιβηβαστηκαν σε μπλε vitara. Στη θηκη υπηρχαν ολα τα τσοκ του οπλου. Αν γνωριζει καποιος κατι ας επικοινωνησει μαζι μου με πμ.
Ευχαριστω
Si vis pacem, para bellum
-
- Full Member
- Επικοινωνία:
Re: κλοπη οπλοθηκης
Την ειχα ξεχασει στο καπο του αυτοκινητουmarinos.a έγραψε:πού ήταν η θήκη σου φίλε;pavlos έγραψε:Χθες γυρω στις 8.30π.μ μου εχουν κλεψει την θηκη του οπλου μαρκας bettinsoli. Το περιστατικο εγινε στη χιονιστρα και τους κλεφτες τους ειδε ο σκοπος της πυλης οι οποιοι επιβηβαστηκαν σε μπλε vitara. Στη θηκη υπηρχαν ολα τα τσοκ του οπλου. Αν γνωριζει καποιος κατι ας επικοινωνησει μαζι μου με πμ.
Ευχαριστω