Zητειτε Beretta so2
-
- Full Member
Zητειτε Beretta so2
Ζητείτε Beretta so2 για αγορα!
-
- Full Member
Re: Zητειτε Beretta so2
ΕΣΙΗ ΕΝΑ ΣΤΟ GUNTRADER.CO.UK ΠΕΡΙΠΟΥ 3500 ΕΥ
-
- Full Member
Tο γνωρίζω φίλε μου, αλλα δεν εχω ξαναφέρει οπλο απο Αγγλία.spidis έγραψε:ΕΣΙΗ ΕΝΑ ΣΤΟ GUNTRADER.CO.UK ΠΕΡΙΠΟΥ 3500 ΕΥ
Ευχαρηστω.
-
- Full Member
ΟΚ, ΕΚΑΜΑ ΤΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΩΣ ΤΩΡΑ, ΑΠΟ ΘΕΜΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ ΟΙ ΕΓΓΛΕΖΟΙ ΕΝ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΟΙ, ΟΤΙ ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΖΙΝΟ ΣΟΥ ΠΟΥΛΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΦΑΣΑΡΙΑ ΤΖΑΙ ΑΡΚΕΤΗ ΧΑΡΤΟΥΡΑ ΠΙΕΝΕ ΕΛΑ.
- Phinix
καλημέρα
για πόση φασαρία μιλούμε
που μπορώ να μάθω info
για πόση φασαρία μιλούμε
που μπορώ να μάθω info
Λαοι, που ξεχνανε την ιστορια τους, είναι καταδικασμενοι να την ξαναζησουν
- marinos.a
- Site Admin
Si vis pacem, para bellum
-
- Full Member
1ον ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΙΟΥΡΕΥΤΗΣ ΟΤΙ Ο ΟΠΛΟΠΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΕΞΑΓΩΓΗΣ
2ον ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΣΤΕΙΛΗΣ ΤΗΝ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΟΠΛΟΠΟΛΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΜΕΝΗ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΕΣΥ ΠΟΥ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΕΙΣΑΞΗΣ
3ον ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΣΤΕΙΛΗΣ ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ GENERAL UNDERTAKING ΥΠΟΓΡΑΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΛΟΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΗ Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ
4ον ΟΤΑΝ ΤΟ ΟΠΛΟ ΣΤΑΛΗ ΣΤΟΝ ΟΠΛΟΠΟΛΗ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΚΑΝΟΝΙΣΗ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΟΝΗΣΗ ΤΟΥ
5ον ΦΚΑΛΛΗΣ ΑΔΕΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ Ο ΟΠΛΟΠΟΛΗΣ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΜΕΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ
ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΕΙΣΑΞΗΣ ΟΠΛΟ ΑΠΟ ΧΩΡΑ ΜΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΚΥΠΡΙΟΥ ΟΠΛΟΠΟΛΗ. ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΤΟ ΟΠΛΟ, ΦΚΑΛΕΙΣ ΑΔΕΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ, ΤΟ ΟΠΛΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΤΖΑΙ ΠΑΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ, ΠΛΕΡΩΝΕΙΣ ΤΟ ΦΟΡΟ ΤΖΑΙ ΤΟ ΦΠΑ ΤΖΑΙ ΠΙΑΝΕΙΣ ΤΟ ΤΖΑΙ ΦΕΦΚΕΙΣ.
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΑ
2ον ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΣΤΕΙΛΗΣ ΤΗΝ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΟΠΛΟΠΟΛΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΜΕΝΗ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΕΣΥ ΠΟΥ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΕΙΣΑΞΗΣ
3ον ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΣΤΕΙΛΗΣ ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ GENERAL UNDERTAKING ΥΠΟΓΡΑΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΛΟΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΗ Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ
4ον ΟΤΑΝ ΤΟ ΟΠΛΟ ΣΤΑΛΗ ΣΤΟΝ ΟΠΛΟΠΟΛΗ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΚΑΝΟΝΙΣΗ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΟΝΗΣΗ ΤΟΥ
5ον ΦΚΑΛΛΗΣ ΑΔΕΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ Ο ΟΠΛΟΠΟΛΗΣ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΜΕΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ
ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΕΙΣΑΞΗΣ ΟΠΛΟ ΑΠΟ ΧΩΡΑ ΜΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΚΥΠΡΙΟΥ ΟΠΛΟΠΟΛΗ. ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΤΟ ΟΠΛΟ, ΦΚΑΛΕΙΣ ΑΔΕΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ, ΤΟ ΟΠΛΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΤΖΑΙ ΠΑΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ, ΠΛΕΡΩΝΕΙΣ ΤΟ ΦΟΡΟ ΤΖΑΙ ΤΟ ΦΠΑ ΤΖΑΙ ΠΙΑΝΕΙΣ ΤΟ ΤΖΑΙ ΦΕΦΚΕΙΣ.
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΑ
- Phinix
ευχαριστώ
πανικός δηλαδή
αν είμαι εξωτερικό - αγγλία ασπουμε - δεν μπορώ να πάω να το αγοράσω και να το φέρω πίσω μαζί μου χωρίς την άδεια οπλοπώλη - μονο με την άδεια εισαγωγής??
πανικός δηλαδή
αν είμαι εξωτερικό - αγγλία ασπουμε - δεν μπορώ να πάω να το αγοράσω και να το φέρω πίσω μαζί μου χωρίς την άδεια οπλοπώλη - μονο με την άδεια εισαγωγής??
Λαοι, που ξεχνανε την ιστορια τους, είναι καταδικασμενοι να την ξαναζησουν
-
- Full Member
ΑΔΥΝΑΤΟΝ, ΟΙ ΕΓΓΛΕΖΟΙ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΑΔΕΙΑ ΕΞΑΓΩΓΗΣ ΣΕ NON REGISTERED FIREARMS DEALER, ΟΠΟΤΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΤΟ ΒΑΛΟΥΝ ΟΥΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ.
-
- Full Member
Εχεις δοκιμασει να πας στην αντιπροσωπια της beretta στην κυπρο?
Απο οτι εχω ακουσει μπορουν να σου φερουν οποιο οπλο θες στην πιο καλη τιμη και με εγγυηση.
Η εταιρεια λεγετε Φιλιππος Κωνσταντινιδης και ειναι στην λεμεσο
Απο οτι εχω ακουσει μπορουν να σου φερουν οποιο οπλο θες στην πιο καλη τιμη και με εγγυηση.
Η εταιρεια λεγετε Φιλιππος Κωνσταντινιδης και ειναι στην λεμεσο