ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΣΚΥΛΛΑ
-
- Full Member
Re: ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΣΚΥΛΛΑ
en beagle psilo re kopelia laloun to etsi (elliniko) gt pano voria xrisimopioun to polla ston lao
Το μονο που χρειάζετε είναι να βάλεις το χέρι πίσω απο τους εξωλκείς! Σκέψου το γίνεται!
- kanaris
- Full Member
- Giorgoscy
- Full Member
καλησπερα στη παρεα
πραγματι εμαθα ΠΟΛΛΑ απο το φορουμ απο ατομα που δεν γνωριζω προσωπικα και το εκτιμο αφαναταστα γιατι ειμαι της αποψης οτι " οσο ζω μαθαινω και οτι παντα θα υπαρχει καποιος που ξερει περισσοτερα απο εμενα και καλα κανω να τον ακουω".Τωρα στη δουλεια μου που την εσπουδασα καποτε θυμωνω και λαλω "μα ποιος εν τουτος ο αχαπαρος που εν να μου πει τη δουλεια μου" ?
Στο κυνηγι ομως ΠΟΤΕ γιατι πολυ απλα ακουοντας τους ποιο εμπειρους απο εμας μονον να κερδισουμεν εχουμε γιατι το τζινην ειναι εμπειρια ζωης που δεν πωλειται αλλα αποκτατε.Αυτα σαν προλογος.
Πριν λιον καιρον εσυζητουσαμεν αν αξιζει καποιος να παει να δωκει 400-500 ευρω να πιασει καθαροαιμο σκυλο (κουταβι) με τα χαρτια του κτλ. Πετε μου μετα που το "ελληνικο μπικολ" τι γνωμη σας.
Παντως ειμαι πολλα περιεργος ετσι δυσκολες, οικονομικα, εποχες αν υπαρχει ανθρωπος που δια ετσι λεφτα για "ελληνικο μπικολ"
πραγματι εμαθα ΠΟΛΛΑ απο το φορουμ απο ατομα που δεν γνωριζω προσωπικα και το εκτιμο αφαναταστα γιατι ειμαι της αποψης οτι " οσο ζω μαθαινω και οτι παντα θα υπαρχει καποιος που ξερει περισσοτερα απο εμενα και καλα κανω να τον ακουω".Τωρα στη δουλεια μου που την εσπουδασα καποτε θυμωνω και λαλω "μα ποιος εν τουτος ο αχαπαρος που εν να μου πει τη δουλεια μου" ?
Στο κυνηγι ομως ΠΟΤΕ γιατι πολυ απλα ακουοντας τους ποιο εμπειρους απο εμας μονον να κερδισουμεν εχουμε γιατι το τζινην ειναι εμπειρια ζωης που δεν πωλειται αλλα αποκτατε.Αυτα σαν προλογος.
Πριν λιον καιρον εσυζητουσαμεν αν αξιζει καποιος να παει να δωκει 400-500 ευρω να πιασει καθαροαιμο σκυλο (κουταβι) με τα χαρτια του κτλ. Πετε μου μετα που το "ελληνικο μπικολ" τι γνωμη σας.
Παντως ειμαι πολλα περιεργος ετσι δυσκολες, οικονομικα, εποχες αν υπαρχει ανθρωπος που δια ετσι λεφτα για "ελληνικο μπικολ"
«Τα μεγαλύτερα ψέματα λέγονται ύστερα από το κυνήγι, κατά τη διάρκεια του πολέμου και πριν από τις εκλογές.» - Όττο φον Μπίσμαρκ
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Για να ξεκαθαρίζουμε τα πράγματα επίσημα Ελληνικό Beagle στα βιβλία δέν υπάρχει, το ψηλό Beagle μπορεί να είναι το ψηλό Γαλλικό Beagle Harrier ή το ψηλό Αγγλικό Beagle το οποίο συνίθιζαν να κυνηγούν την αλεπού με άλογα,
Προσέχουμε...για να έχουμε
- GiorgosT
- Full Member
ΕΜΕΝΑ αρεσαν μου οι εγγαταστασεις που εχεις τα σκυλιά σου.Lagoskilla έγραψε:http://s1053.photobucket.com/albums/s47 ... C00112.jpg
πώς στειρειζεις την πλαστική βαρέλα έτσι. Σε παρακαλώ πες μου διοτι ενδιαφέρομαι να βάλω και εγώ πλαστικές βαρέλλες. Για τον σκύλλο μακάρι να την πουλίσεις αλλά έτσι καιρούς εν δύσκολο.
ΗΟΜΟ HOMINI LUPUS
-
- Full Member
ΡΕ ΦΙΛΕ Η ΣΚΥΛΛΑ ΕΠΟΥΛΗΘΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ 2.300 ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΛΟΥΒΙΑ Κ ΤΕΣ ΒΑΡΕΛΕΣ ΕΚΑΜΑ ΕΙΔΙΚΗ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΕΣΤΕΡΕΩΣΑ ΤΗΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΟΥΓΚΡΗ
- GiorgosT
- Full Member
thanks!!Lagoskilla έγραψε:ΡΕ ΦΙΛΕ Η ΣΚΥΛΛΑ ΕΠΟΥΛΗΘΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ 2.300 ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΛΟΥΒΙΑ Κ ΤΕΣ ΒΑΡΕΛΕΣ ΕΚΑΜΑ ΕΙΔΙΚΗ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΕΣΤΕΡΕΩΣΑ ΤΗΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΟΥΓΚΡΗ
ΗΟΜΟ HOMINI LUPUS