ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΝΤΡΑΤΧΑΑΡ
-
- Full Member
ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΝΤΡΑΤΧΑΑΡ
πωλειται αρσενικο ντρατχααρ 3 ετων με ποιστοποιητικο καθαροαιμιας. πολυ υπακουος,κυνηγα μονο κοντα αριστος σε φερμα και επαναφορα.
-
- Full Member
Re: ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΝΤΡΑΤΧΑΑΡ
ποσα ρε φιλε..?? βαλε καμια φωτογραφια να τον δουμε..christoforos έγραψε:πωλειται αρσενικο ντρατχααρ 3 ετων με ποιστοποιητικο καθαροαιμιας. πολυ υπακουος,κυνηγα μονο κοντα αριστος σε φερμα και επαναφορα.

-
- Full Member
550 ευρω.
-
- Full Member
Φιλε ειναι για φτερωτο;
-
- Full Member
δεν μπορω να πω ότι 'τραβαει' κάπου καλύτερα, μου έχει φερμάρει πέρσι δύο λαγούς μέσα στα πόδια μου που οι άλλοι σκύλοι πέρασαν από μακρυά και δεν πήραν είδηση. φέτος μόνο ένα ζευγάρι πέρδικες του κτύπησα την μία και την επανέφερε υποδειγματικά.(φέτος οι πέρδικες τουλ στην περιοχή μας δεν δέχονταν φέρμα). ο σκύλος έχει επαναφέρει πολλά πουλια γενικά και 3 λαγούς φέτος. είναι σκύλος μέχρι 30 μέτρα. το δίνω γιατί θέλω σκύλους μεγαλύτερης έρευνας να καλύπτουν 50-80 μετρα το βουνό. όπιος θελει μπορει να τον δουμε μαζι έξω στο βουνο.
φιλε μου οπως ειπες και πρην... τα πουλια της περιοχης σου δεν δεχονταν φερμα! σκεφτου να εχεις και ενα σκυλο να βουρα 80-100 μετρα μπροστα σου τη θα γινει!
να εχεις ενα σκυλο φερμας να περιφερετε περιμετρικα σου 30 μετρα δεν ειναι λιγο πραμα! (ε3αρτατε και που τη σκυλο φερμας μιλουμε και τες εικανοτιτες του φισικα) ΑΛΛΑ τα 80 μετρα που λες εν λιο πολλα!
να εχεις ενα σκυλο φερμας να περιφερετε περιμετρικα σου 30 μετρα δεν ειναι λιγο πραμα! (ε3αρτατε και που τη σκυλο φερμας μιλουμε και τες εικανοτιτες του φισικα) ΑΛΛΑ τα 80 μετρα που λες εν λιο πολλα!
-
10000+sotiris!129 έγραψε:φιλε μου οπως ειπες και πρην... τα πουλια της περιοχης σου δεν δεχονταν φερμα! σκεφτου να εχεις και ενα σκυλο να βουρα 80-100 μετρα μπροστα σου τη θα γινει!