πωλουνται deutsch kurzhaar (german pointer)

Για προβολή αντικειμένων-ζώων πρός πώληση ή εκδήλωση ενδιαφέροντος για αγορά απο τα μέλη της σελίδας
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Nikos

Re: πωλουνται deutsch kurzhaar (german pointer)

Δημοσίευση από Nikos »

Όντως ανοίχτηκε σε λάθος πόστ αλλά ετσι ετυχε φιλε AU-79..
/εσύ δηλαδή αν περνούσε ενας λαγός σε απόσταση βολής, που δεν τον έβγαλαν τα σκυλιά σου δεν θα τον χτυπούσες;;
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

τες παραπανω φορες ζινος που να παιξει τον λαγο που εφκαλε αλλος ειναι κυνηγος που ΔΕΝ εχει σκυλο, αρα οτι εβρει μεσα στην στρατα του ειναι happy δεν πα ναν περτιζι δεν πα να λαος δε πα να ζικλα ζινος εν να το παιξει ζε θα παει σπιτι χαρουμενος... που την στιγμη που δεν εχει σκυλο η ο σκυλος του εν ενας φλοκος που στεκεται μες τα ποθκια του πως να 3ερει αυτο το συνεσθιμα του "να φκαλει ο σκυλος τον λαγο να λα3ι να τον μουνταρι ζε μετα να τον παιξεις ζε σαν πορτοκλοτσα να πετασεται ο σκυλος πουπανω του?"
για ονομα του θεου ομως δεν θελω να πω πως εγω δεν θα εγιριζα οπλο πανω του! 100% θα τον επαιζα... ΟΧΙ ΟΜΩΣ πρην παιξει ζινος που τον εφκαλε...δλδ αν τον καλικοσει και ερτει και δοκει πανω μου εν ζε να του πω οχι κουμπαρε sorry αλλα εν σε εφκαλε ο σκυλος μου , εν καταδεχουμε να σε παιξω!!!
εγω προσοπικα 8α τον επαιζα ζε θα ελαλουν του αθρωπου που τον εσικοσε... θκιαλε3ε κελε ο3α βλαγγουι? ζε να τον κοψω που την μεσι ζε κανει... αφου που την στιγμη που τον εκαλικοσε τον λαγο ουτε που ηταν να τον δει ξανα... αν δεν τον εφκαλε ουτε εγω ηταν να τον δω καν... αρα μιση δουλεια δικη μου μιση δουλεια δικη του! που μισος ζε ο λαος
AU-79
Full Member

Δημοσίευση από AU-79 »

/εσύ δηλαδή αν περνούσε ενας λαγός σε απόσταση βολής, που δεν τον έβγαλαν τα σκυλιά σου δεν θα τον χτυπούσες;;[/quote]

ΜΕ τιποτε φιλε μου με τιποτε ομως. Να σου θεσω και γωενα ερωτημα ποιο παραστατικο, αν εβλεπες μια παρεα 4 ατομα με σκυλλους ιχνηλατες και να κυνηγανε διωξη τα πλασματα. Φκαλλουν ενα λαο οι αθρωποι η ωρα 8 το πρωι οι σκυλλοι πισω του 2 ωρες αλλα μεχρι εκεινη την ωρα δεν περασε απο τα καρτερια τους. Αγχος,νευρα αγωνια οι αθρωποι και βρεθεσαι και εσυ σε ενα ποστο της τσικλας και τυχεα δια πανω σου...Θεωρεις οτι αξιζει σε εκεινους που τραβισαν τοσο αγχος και ακομα στεκουν εκει σηωπηλα υπομονετικα με την ελπιδα να μπει το τροπαιο στο σακιδιο γιατι για αυτους τροπαιο ειναι και ακομα μια κυνηγετικης συγκινηση για αλλους κρεας...τι να πεις,τι να θυμηθεις και τι να νοσταλγησεις το οτι ηρτε και εδοκε πανο σου και εκαμες το πατσιαουρα? Εε και? Απλα τους στερησεις αυτη τη πολυποθητη στιγμη.

Αρκει μονο να φανταστεις τον εαυτο σου στο καρτερι του λαγου...

Παντα καλοπροαιρετα τα σχολια μου φιλε διαλογος να γινεται να ακουμε αποψεις!!!
Άβαταρ μέλους
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

Παιδιά σας χερετώ....

Παντα καλοπροαίερατα, δεν εχουμε και τιποτα να χωρίσουμε :)

Φίλε AU-79 νομίζω είσαι απο τις εξαιρέσεις.Δεν νομιζω να βρεις εύκολα κάποιον που να μπορέσει να τηρήσει την στάση σου.Σεβαστή η κάθε άποψη φίλε.Σε αυτο που λες για τους λαουδάριες έχεις δίκαιο αλλά ετσι είναι τουτοι γέριμοι και ειδικα τις πρώτες μέρες που εν γεμάτα τα βουνά κόσμο, ολο και πανω σε κάποιον θα δώκει, τςρα αν δώκει πάνω σου θα ειναι τυχερός :) :)

Φίλε Σωτήρη τις πρώτες μέρες θα συναντήσεις πάρα πολλους με αυτή την συμπεριφορά που περιγράφεις αλλά οσο θα περναει ο καιρός τοσο πιο λίγος κόσμος θα είναι έξω.Και εγώ θα τον έπαιζα αλλά δενθα τον έπερνα απο το χώμα αν δεν έρθει να τον πάρει ο σκυλος που τον έβγαλε.(αν το εκουτσιουσα εννοειτε :lol: :lol: ).

Καλή σας μέρα
Νίκος
AU-79
Full Member

Δημοσίευση από AU-79 »

Nikos έγραψε:Παιδιά σας χερετώ....

Παντα καλοπροαίερατα, δεν εχουμε και τιποτα να χωρίσουμε :)

Φίλε AU-79 νομίζω είσαι απο τις εξαιρέσεις.Δεν νομιζω να βρεις εύκολα κάποιον που να μπορέσει να τηρήσει την στάση σου.Σεβαστή η κάθε άποψη φίλε.Σε αυτο που λες για τους λαουδάριες έχεις δίκαιο αλλά ετσι είναι τουτοι γέριμοι και ειδικα τις πρώτες μέρες που εν γεμάτα τα βουνά κόσμο, ολο και πανω σε κάποιον θα δώκει, τςρα αν δώκει πάνω σου θα ειναι τυχερός :) :)

Φίλε Σωτήρη τις πρώτες μέρες θα συναντήσεις πάρα πολλους με αυτή την συμπεριφορά που περιγράφεις αλλά οσο θα περναει ο καιρός τοσο πιο λίγος κόσμος θα είναι έξω.Και εγώ θα τον έπαιζα αλλά δενθα τον έπερνα απο το χώμα αν δεν έρθει να τον πάρει ο σκυλος που τον έβγαλε.(αν το εκουτσιουσα εννοειτε :lol: :lol: ).

Καλή σας μέρα
Νίκος

Φιλε Νικο αν μπορεις να μου κανεις μια χαρη :) Επηδει εν κριμα να χανεται αυτη η αξιολογη συζητηση σε ενα ποστ για αγγελια κουτσχαρ αν γινεται καμε το copy paste στο θεμα για ΑΓΡΑΦΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ που ανοιξε ο Σωτηρης να συνεχισουμε εκει τη συζητηση.
Άβαταρ μέλους
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

Το έκανα ήδη φίλε... :) :)
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αγοραπωλησίες πλήν Επαγγελματιών”