Σκοπευτικός-Κυνηγετικός Αγώνας προθέρμανσης

Απάντηση

Ποιά επαρχία προτιμάτε αν γίνει ο αγώνας

Λευκωσία
26
43%
Λεμεσό
15
25%
Λάρνακα
18
30%
Πάφο
2
3%

Σύνολο ψήφων: 61

Άβαταρ μέλους
Artemis G.
Full Member

Re: Σκοπευτικός-Κυνηγετικός Αγώνας προθέρμανσης

Δημοσίευση από Artemis G. »

Μα κ.Δημητρη εν και προκαλω το Χρυσανθο η οποιοδιποτε αλλο... εγω εν να ερτω για να μου κανονισει το κοντακι ο κ.Μουζουρης..... :lol:
Πασιαμας να γινετε. Να πιουμε και το καφε μας... να δοκιμασουμε τζιε τζινο το πραμα το ρεσι
Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
Άβαταρ μέλους
Artemis G.
Full Member

sotiris!129 έγραψε:φημες λενε πως ο αγωνας τραβηξε το ενδιαφερον μεγαλων σκοπευτων ...
εμεις τα μαθητουδια δεν εχουμε θεση εκει !
Περιπαιζε ρε κουρκουτα εσου....
Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
dimitris savva

Δημοσίευση από dimitris savva »

ετο παλε ποτσι το παίρνεις... ποδα το φερνεις.... τι θελεις και συναφερνεις το ρεσι ? εν θυμασε τι επεισοδια εγειναν με εκεινο το ρεσι ? :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Εγω τζιε εσου ρε Αρτεμακι μονοι μας.
Εσυ με το μπερετα και εγω με το λαυρονα.
Ενας γυρος για τον καθε εναν μας οποιος μεξει παραπανω και ενας κριτης.
Οχι κομπακ και πελλαρες.Σκεετ η σπορτινγ, οτι θελεις.
ΚΑΜΝΕ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΠΟΥ ΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΟΣ ΤΙΣ 6 ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑς ΑΜΑ ΘΕΛΕΙΣ ;)

Αν χασω πληρωνω σου το φαι
Αν χασεις γοραζεις την τσουρα για το ρεσι :lol: :lol: και βαλεις αυτοκολητο αυτοκολητο Laurona πανω στην ταπατζια του μπερεττα. :lol:

Τοκκα??
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Άβαταρ μέλους
Savvas
Full Member

Δημοσίευση από Savvas »

Ρε Χρύσανθε συγνώμη για την επέμβαση πριν κλείσει η συμφωνία αλλά θέλεις να του πιάσεις και τα σώβρακα με τούτα που ζητάς. Εκτός αν ο Αρτεμάκης εν μαθημένος να τρώει χρυσάφι. :lol: :lol: :lol:
Δώσε μου τη δύναμη ν' αλλάξω αυτά που μπορούν να αλλαχθούν, δώσε μου το κουράγιο ν' αντέξω εκείνα που δεν μπορούν να αλλαχθούν, και δώσε μου τη σοφία για να διακρίνω ανάμεσα σ' αυτά τα δυο.
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Σαββα μου υπαρχει σοβαρος λογος, εν και εχω τιποτε με τον Αρτεμη :lol:

Απειλουν με ο συνδεσμος παραγωγης ρεσιου Κυπρου οτι εαν δεν σταματησω να καμνω ρεσι με το ΛΑουρονα ΘΑ ΜΟΥ ΒΑΛΟΥΝ ΠΟΜΠΑ γιατι πουτον καιρο που το καμνω εκλεισα τους το παζαρι :lol:
Δεν πουλησαν ουτε ενα χαρτζι, ερκουνται ουλλοι κοντα μου.

Ε πρεπει να το καμνει ενας που εχει μπερεττα εκαταλαβες? Αφου δεν σκοτωνουν ρε φιλε, εν δυνατον να καμνουν ρεσι? Και να εν ετσι καλο οπως του ΛΑΟΥΡΟΝΑ?

ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ :lol:

Και θα γλυτωσω και την πομπα :lol:
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Άβαταρ μέλους
marinos.a
Site Admin

Δημοσίευση από marinos.a »

Πε τζαι να πεις για τους Λευκωισατες εννα με κάμετε να ερτω... τζαι να φέρω τζαι σιηπεττο... :twisted:
Si vis pacem, para bellum
Άβαταρ μέλους
Artemis G.
Full Member

Ρε φιλε αν θελεις καποιο να καμει το ρεσι με το μπερεττα του που εν σκωτονει εχω τον καταληλο . Το δικο μου μια χαρα σκοτωνει. Εν εγω που δεν κουτσιο...αν δεν πιστευκεις ελα να με δεις :D
Τωρα ρε φιλε αν θελεις το σωβρακο μου να σου το δοκω....ενζιε εχω τιποτε αλλο :lol:
Η αληθεια εν με δυσκολια που εν να ερτουμε λογο οικονομικον καταστασεων αλλα χαλαλι.
Άβαταρ μέλους
Savvas
Full Member

Δημοσίευση από Savvas »

Μαρίνο μου σιεπέττο φέρε, την όρεξη σου μεν φέρεις :lol: :lol: :lol: και εν θα μας φτάσει το χαρτζί.

Χρύσανθε μου νομίζω εν δικαιολογίες τούτα με το νεκάτωμα, άτε βάλε μπροστά να ακονίσουμε λίο τα δόντια μας. ;) Και λίο άλαας παραπάνω να πιέννουν οι μπυρες καλύτερα. :lol: :lol: :lol:
Δώσε μου τη δύναμη ν' αλλάξω αυτά που μπορούν να αλλαχθούν, δώσε μου το κουράγιο ν' αντέξω εκείνα που δεν μπορούν να αλλαχθούν, και δώσε μου τη σοφία για να διακρίνω ανάμεσα σ' αυτά τα δυο.
RODOSTHENIS
Full Member

Δημοσίευση από RODOSTHENIS »

Παίδες!!!
Πέτε μας τζε τι ωρα θα πάμε να βρεθούμε όλλοι μαζοί να πιούμε τις μπίρες μας !!! Έσχει κάτι μωρά που έσχει πολύ κερό να τους δώ και επεθιμυσα τους!!!!χχχ :lol: :lol: :lol:
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ”