Σκοπευτικός-Κυνηγετικός Αγώνας προθέρμανσης

Απάντηση

Ποιά επαρχία προτιμάτε αν γίνει ο αγώνας

Λευκωσία
26
43%
Λεμεσό
15
25%
Λάρνακα
18
30%
Πάφο
2
3%

Σύνολο ψήφων: 61

dimitris savva

Re: Σκοπευτικός-Κυνηγετικός Αγώνας προθέρμανσης

Δημοσίευση από dimitris savva »

Laurona έγραψε:Εν ψεματα που λαλεις....παντα .......πρωτο το Λαουρονα....κατεβαινει που το αυτοκινητο :lol:
Eνεν ενεν ε ψεματα ξερεις ποιον μου θημιζεις τωρα :lol: :lol:
axerkwtis

Δημοσίευση από axerkwtis »

Εχει το καημο να πιασει ττενεκαν το παλιοσιερο..πιασε κεινα του μιτση με τα βελουθκια ομπρος εν ναν καλυτερα!!!ο κυριος Μουζουρης εν με οπλα που ασχολειται οχι με Λαουρονα..να σε βαλουμε να παιζεις μονος σου παλε τελευταιος εν ναρτεις..
Ο Δημητρης αρκεψε προπονηση προσπαθει να καταρηψει το ρεκορ τ γιατρου..26/25 γιατρε γιου αρ αουτ!

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Ρωτα τον Κυριο Μουζουρη ποσα λαουρονα του επηραν να σασει σπασμενα πρωτα και ποσα που τα αλλα ταακριβα που κρατατε και ξαναμιλουμεν :D

Εσεις πατε παστο βουνο και φοαστε να μεν το χταρετε, να μεν φαει νερα, να μεν δρωσετε, να μεν φυσισει κανενας αερας και ξοβαψει.....εμεναν εν καταλαβει τιποτε :lol:

Και μεν μου μπαινεις πολλα γιατι εν και καθαριζω σου τον λαο που εννα παιξεις, εννα τον αφηκω να τον κρατας γομαριν :lol:
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
axerkwtis

Δημοσίευση από axerkwtis »

Εχει πολλους πελλους νομιζεις π τα κρατουν;εισαι οπως τους 300 του Λεωνιδα..
This is σκαρτα!!!
Φιλε μου στο βουνο κρατουσα πλαστικ εγγυηση το πλαστικο συστηνετε για πολλες χρησης που περιλαμβανει απολαυση κ προστασια μαζι !!!χαζαχα
Τωρα θα κρατω την αγγελα μου!!!

Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

:lol: :lol: :lol:

Εφυρες με :lol:

Μα σκεφτεσε τα οξα ερκουνται μονα τους? :lol:
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
dimitris savva

Δημοσίευση από dimitris savva »

axerkwtis έγραψε:Εχει πολλους πελλους νομιζεις π τα κρατουν;εισαι οπως τους 300 του Λεωνιδα..
This is σκαρτα!!!
Φιλε μου στο βουνο κρατουσα πλαστικ εγγυηση το πλαστικο συστηνετε για πολλες χρησης που περιλαμβανει απολαυση κ προστασια μαζι !!!χαζαχα
Τωρα θα κρατω την αγγελα μου!!!

Εναν αγωνα ξεχωριστα εσας τους 2 Laurona vs Plastic παντος ενα εχει πρωτο και τελευταιο και δεν θα εχετε παραπονο :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
SilverPigeonS

Δημοσίευση από SilverPigeonS »

Laurona έγραψε:Ρωτα τον Κυριο Μουζουρη ποσα λαουρονα του επηραν να σασει σπασμενα πρωτα και ποσα που τα αλλα ταακριβα που κρατατε και ξαναμιλουμεν :D

Εσεις πατε παστο βουνο και φοαστε να μεν το χταρετε, να μεν φαει νερα, να μεν δρωσετε, να μεν φυσισει κανενας αερας και ξοβαψει.....εμεναν εν καταλαβει τιποτε :lol:

Και μεν μου μπαινεις πολλα γιατι εν και καθαριζω σου τον λαο που εννα παιξεις, εννα τον αφηκω να τον κρατας γομαριν :lol:
Χρύσανθε μου μην τους ακούς!

Αυτό που λες το παθαίνω και εγώ κάθε φορά που πάω κυνήγι! Σε μια φάση προσηκώστηκαν τα περδίκια και έτρεχαν οι pointer του action να τα προφτάσουν και πίσω τους εγώ... άσε!! :D

Σας επισυνάπτω το όπλο μου!

Πέραν της πλάκας το όπλο που έχει ο κάθε κυνηγός και με αυτό κυνηγά και είναι ευχαριστημένος, αυτό το όπλο είναι το καλύτερο όποιο και να του δώσουν στα χέρια του!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
“There is a passion for hunting something deeply implanted in the human breast.”
mikros

Δημοσίευση από mikros »

Γιατι ο αγωνας θα γινει Λεμεσο? Δεν εγινε δημοκρατικη ψηφοφορια και εφκηκε πρωτη η Λευκωσια,δευτερη η Λαρνακα και τριτη η Λεμεσος?

Απο που εως που παρθηκε η αποφαση για Λεμεσο?
Εσχει και'αλλου παρτακαλιες,
που καμνουν μαντορινια
mikros

Δημοσίευση από mikros »

Πανικος Setter έγραψε:Μικρε μου καποιος ελάδωσε τον Αριστο
admin έγραψε:
Αλλά θα το πώ γιατί δέν μπορώ να το κρατώ μέσα μου
Ποιός μου έταξε άραγε 6 ολόφρεσκα ορτύκια για να κάμω τον αγώνα , Λεμεσό γιατί βαρκέτε να πάεις ΛΕυκωσία. Τα τέσσερα εν λί ο ποιό φ΄ρεσκα που το θκι
ό 8-) 8-) 8-) :geek:
Οι αδελφοι εκ Λευκωσίας εννα που λοαρκάζουν ? Σαν να τζιαι παίζουν πελλο ?
Οντως τον εχουν λαδωσει οι Λεμεσιανοι....να μεν σας πω πως ε και στημενος ο αγωνας :lol:
Εσχει και'αλλου παρτακαλιες,
που καμνουν μαντορινια
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

Πανικος Setter έγραψε: Οι αδελφοι εκ Λευκωσίας εννα που λοαρκάζουν ? Σαν να τζιαι παίζουν πελλο ?
Σανα να τζιαι παίζουν πελλο!!!
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ”