Σκοπευτικοί φιλανθρωπικοί αγώνες

Απάντηση
axerkwtis

Re: Σκοπευτικοί φιλανθρωπικοί αγώνες

Δημοσίευση από axerkwtis »

Πρεπει να στηριζουμε ετσι προσπαθειες..ο κυπραιος οσα κακα κ αν εχει στο θεμα ανθρωπιας και βοηθειας στον συνανθρωπο του δεν καμνει εκπτωσεις..
Εχει καποιον που Λεμεσο που εν ναν μονος τ να παμε παρεα;
Antreas85
Full Member

Δημοσίευση από Antreas85 »

Πρεπει να στηριζουμε ετσι προσπαθειες..ο κυπραιος οσα κακα κ αν εχει στο θεμα ανθρωπιας και βοηθειας στον συνανθρωπο του δεν καμνει εκπτωσεις..Εχει καποιον που Λεμεσο που εν ναν μονος τ να παμε παρεα;[/quote]
Ακριβως ετσι οπως τα λεεις ρε axerkwti. Αν τζιαι εν σε ξερω,ηταν να σου πω να παμε,αλλα εψες εδουλευκα,ποψε δουλευκω,ειμαι πιντομενος κομα,αλλη φορα που θα βολευκει
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

σημερα τα παλικαρια του Hund and Shoot εκανα αισθητη την παρουσια τους
9.jpg
και εκαναν τους δυσκους κομματια
6.jpg
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

... εκαμες τον κομαθκια
4.jpg
και μιαν ο Αριστος που τον καμει λουβιθκια
14.jpg
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

και μερικες αλλες
Άβαταρ μέλους
Artemis G.
Full Member

Δημοσίευση από Artemis G. »

ετσι σοβαρα τωρα... μολις ειδα την πρωτη φωτογραφια που εν μπροστα ο ανθιμος - ο σωτηρης και ο αριστος το πρωτο πραμα που μου ηρτεν στον νου... εν οι bonanza brothers... :lol: :lol: :lol:

https://www.youtube.com/watch?v=mjdRgBAY278
Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
cyprohunter
Full Member

Δημοσίευση από cyprohunter »

Απο κατατάξεις τι έγινε; Ας ξεκινήσουμε απο τον τελευταίο για να ξέρουμε ποιον να πηράξουμε! Χεχε :D
Φιλικά,
Αναστάσης
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

cyprohunter έγραψε:Απο κατατάξεις τι έγινε; Ας ξεκινήσουμε απο τον τελευταίο για να ξέρουμε ποιον να πηράξουμε! Χεχε :D
αποτελεσμα???
εγω παντως επαιξα παραπανω δυσκους με την φωτογραφικη παρα με το οπλο :lol: :lol: :lol:
cyprohunter
Full Member

Δημοσίευση από cyprohunter »

αποτελεσμα???
εγω παντως επαιξα παραπανω δυσκους με την φωτογραφικη παρα με το οπλο :lol: :lol: :lol:[/quote]

Μανα μου - μανα μου τζαι εν αλόπως όπως μου ελάλεν ο παππούς μου ο μακαρίτης: "πρέπει να εν θυλητζοί οι δίσκοι διότι ένεχουν @@ να τα σημαθκιάσεις!" Χαχαχαχα :lol: :lol: :lol:
Φιλικά,
Αναστάσης
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Δημοσίευση από Anthimos »

Κοπέλια η ομάδα απο το φορουμ ειχε μεστο ορο στον αγωνα 20/30 με τον μεγαλυτερο αποτέλεσμα στα 23/30 αν θυμαμαι καλα και ο χαμηλοτερος 18/30! Ο Σωτηρης 129 ηταν πανω που τον μεσο όρο και πολυ καλος σκοπευτης και εξαιρετικος φωτογραφος!!!

Στο κομπακ 10 δισκων ο μεσος όρος ηταν 8/10 και ο πιο χαμηλος στην ομαδα ηταν 7 αν δεν καμνω λάθος!!!

Ειμασταν 7 ατομα κι ενας παρατηρητης!! Μπορουσαμε και καλυτερα αλλα ηταν μες τον κωλο μας ο Sotiris 129 με την καμερα και επιασε μας το κομπλεξ της καμερας :D (εμένα τουλαχιστο) :D

Εν τω μεταξυ αν εχετε βαφτισια γαμους και χρειαζεστε φωτογραφο και θελετε μια οικονομικη και καλη λυση στειλτε πμ του Σωτηρη επειδη εν πολλα καλος ( :? καλοπιαννω τον να μεν βαλει το βιντεο που τους καλλικωνω τζαι να με καμει ρεζιλι :lol: :lol: )
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ”