Κερδίζει θαυμαστές το αεροβόλο πιστόλι

Απάντηση
axerkwtis

Κερδίζει θαυμαστές το αεροβόλο πιστόλι

Δημοσίευση από axerkwtis »

Πετυχημένος και o δεύτερος αγώνας γνωριμίας στο Ολυμπιακό Άθλημα Σταθερού Στόχου στο αεροβόλο πιστόλι 10 μέτρων.
Σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία, διεξάχθηκε και ο δεύτερος αγώνας γνωριμίας στο Ολυμπιακό Άθλημα Σταθερού Στόχου στο αεροβόλο πιστόλι 10 μέτρων, με τη συμμετοχή 60 αθλητών σε 4 κατηγορίες. Ο αγώνας έλαβε χώρα το Σάββατο 07 Ιουνίου 2014 στην αίθουσα Sniper Gold του Σκοπευτηρίου Beretta στο Μονάγρι.
Ο διοργανωτής του αγώνα γνωριμίας, ο Διπλωματούχος Προπονητής Σκοποβολής Σταθερού Στόχου, Ευτύχιος Αριστοκλέους, εξέφρασε την ικανοποίηση και ταυτόχρονα ευχαρίστησε αυτούς που συμμετείχαν: «Είναι με μεγάλη ικανοποίηση που παρατηρούμε να επιτυγχάνεται ο σκοπός που θέσαμε για μαζικοποίηση και προώθηση του αθλήματος, και επιθυμούμε όπως ευχαριστήσουμε όλους τους συμμετέχοντες και υποστηρικτές που αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή την προσπάθεια μας αυτή. Είμαστε πεπεισμένοι ότι στο σύντομο μέλλον αθλητές μας θα λάβουν μέρος σε εγχώριους και διεθνείς αγώνες».
Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι νικητές των τεσσάρων κατηγοριών ήταν οι ακόλουθοι:
- Κατηγορία Ανδρών: Πανίκος Κολοκοτρώνης
– Κατηγορία Γυναικών: Βαλεντίνα Στυλιανού
- Κατηγορία Παίδων: Ανδρέας Γιωργαλλή
- Κατηγορία Κορασίδων: Maria Skakalena
Την διοργάνωση τίμησε με την παρουσία του, ο Βουλευτής του ΔΗΣΥ, Ευθύμιος Δίπλαρος, ο οποίος έκανε και τις απονομές στους νικητές.
Τέλος, να ενημερώσουμε τους ενδιαφερόμενους ότι οι αγώνες θα συνεχίζονται κάθε δύο εβδομάδες και για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε στο 99201301
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
axerkwtis

Re: Κερδίζει θαυμαστές το αεροβόλο πιστόλι

Δημοσίευση από axerkwtis »

Μεγάλη ικανοποίηση και αισιοδοξία για το μέλλον, ήταν το αποτελέσματα που άφησε στους διοργανωτές ο 3ος αγώνας γνωριμίας στον σταθερό στόχο με αεροβόλο πιστόλι 10 μέτρων. Ικανοποίηση γιατί υπάρχει σταθερή και συνεχή βελτίωση στις επιδόσεις των αθλητών της ιδιωτικής σχολής «SniperGold».

Και αισιοδοξία γιατί όλο και περισσότερα άτομα αγκαλιάζουν το άθλημα, γεγονός που αυξάνει ταυτόχρονα τις απαιτήσεις των διοργανωτών. Οι αγώνες διεξήχθηκαν το Σάββατο 28 Ιουνίου 2014 στο Beretta Shooting Club στο Μονάγρι Λεμεσού με τη συμμετοχή 60 αθλητών σε 4 κατηγορίες, στους οποίους παραχωρήθηκε πλήρης εξοπλισμός με βάσει τους κανονισμούς της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας ISSF.

Βάσει των αποτελεσμάτων των συμμετεχόντων και στους πρώτους δύο αγώνες, η βελτίωση των επιδόσεων τους άγγιξε κατά μέσο όρο το 22%, με το μεγαλύτερο ποσοστό να παρουσιάζεται στις κατηγορίες των παίδων και κορασίδων, γεγονός το οποίο στέλλει τα πιο αισιόδοξα μηνύματα για το μέλλον του αθλήματος στην Κύπρο. Με συστηματική προπόνηση, θεωρία και περισσότερες εμπειρίες σε τέτοιου είδους αγώνες, οι επιδόσεις των αθλητών θα βελτιώνονται συνεχώς.

Νικητές 3ου Αγώνα Γνωριμίας:

Κατηγορία Ανδρών: Κολοκοτρώνης Πανίκος
Κατηγορία Γυναικών: Παπαχαραλάμπους Βάσω
Κατηγορία Κορασίδων: Αναστασίου Μαλβίνα
Κατηγορία Παίδων: Γιωργαλλής Ανδρέας

Την απονομή των κυπέλλων στους νικητές πραγματοποίησε ο Βουλευτής Λεμεσού κ. Ανδρέας Μιχαηλίδης.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον εκπαιδευτή της σχολής κ. Ευτύχιο Αριστοκλέους στο 99201301.
- See more at: http://www.kerkida.net/articles/alles-s ... 5M6z5.dpuf
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΣΤΑΘΕΡΟΣ ΣΤΟΧΟΣ”