Αεροβόλα (γενική συζήτηση)

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
marinos.a
Site Admin

Re: Αεροβόλα (γενική συζήτηση)

Δημοσίευση από marinos.a »

solon loyka έγραψε:ΚΑΙ ΤΟ.................ΜΩΡΟ ΜΟΥ :P
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΝΤΑΚΙ ΤΟΥ ADJUSTABLE....ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΦΑΚΟ :P
Πολύ ωραίο όπλο Σόλωνα, η μόνη μου ένσταση είναι στη διόπτρα.

Προτίμησε να βάλεις μια με 30αρι κορμό (για περισσότερο φως) και πλευρικό ρυθμιστή εστίασης (για να μπορείς να ρυθμίζεις την παράλλαξη χωρίς να φεύγεις το μάτι σου απο το φακό)

αυτο ειναι το δικο μου σήμερα
IMAG0339.jpg
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Si vis pacem, para bellum
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

marinos.a έγραψε:
solon loyka έγραψε:ΚΑΙ ΤΟ.................ΜΩΡΟ ΜΟΥ :P
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΝΤΑΚΙ ΤΟΥ ADJUSTABLE....ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΦΑΚΟ :P
Πολύ ωραίο όπλο Σόλωνα, η μόνη μου ένσταση είναι στη διόπτρα.

Προτίμησε να βάλεις μια με 30αρι κορμό (για περισσότερο φως) και πλευρικό ρυθμιστή εστίασης (για να μπορείς να ρυθμίζεις την παράλλαξη χωρίς να φεύγεις το μάτι σου απο το φακό)

αυτο ειναι το δικο μου σήμερα
IMAG0339.jpg
ΦΙΛΕ ΜΑΡΙΝΟ Ο 30αρισ ΦΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΥΝΝΕΦΙΑ ΜΟΥΝΤΟ ΚΑΙΡΟ....ΔΟΞΑ ΣΟΙ Ο ΘΕΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΗΝ ΗΛΙΟ ΚΑΙ ΦΩΣ ΠΟΛΛΗΝ :D
ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ (ΜΟ) ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.. ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΟ ΨΑΞΑΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΦΑΚΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ Η ΠΑΡΑΛΛΑΞΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΣ ΠΟΙΟ ΚΑΘΑΡΟΙ

ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ HAWKE Sidewinder ,NIKKO Stirling ,TASCO ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΦΑΚΟ ...ΤΟΝ GAMO 6-24Χ50

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΟΣ ΦΑΚΟΣ(180 ΕΥΡΩ) ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ,ΠΟΛΥ ΚΑΘΑΡΟΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΑΡΑ-ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ....ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΑ ΠΑΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ :D ...ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΨΟΓΑ :D

ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΤΙΣ ΚΟΚΚΙΔΕΣ ΣΟΥ ΣΩΣΤΑ ΣΤΙΣ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΠΟΝΤΑΙ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ....ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ν'ΑΧΕΙ,ΘΕΛΕΙ ΜΕΛΕΤΗ

ΑΠ'ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ FX .......ΩΡΑΙΟ ΑΕΡΟΒΟΛΟ ΦΙΛΕ ΝΑ ΤΟ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΒΟΛΕΣ
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
mikros

Δημοσίευση από mikros »

Εγω εχω ενα
Gamo CFX me gamo 3-9x (30 i 40,en 8imoume)
Εν ενα μετριο αεροβολο που εξυπηρετει τες ανναγκες μου=πεζουνια σεκκα 30-40μ
Εσχει και'αλλου παρτακαλιες,
που καμνουν μαντορινια
mikros

Δημοσίευση από mikros »

Παιζει καμια συναντηση να ποσκολιστουμε λιο με τα μωρα ουυλλοι μαζι???
που καμνουν μαντορινια
Άβαταρ μέλους
marinos.a
Site Admin

Εχω ακούσει κατα καιρούς την πρόθεση πειραματισμού με τα αέρια τον προσυμπιεσμένων αεροβόλων θέλω να ξεκαθαρίσω τα εξής.

ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΕΡΙΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΣΕ PCP ΑΕΡΟΒΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΤΜΟΣΦΕΡΙΚΟΣ ΑΕΡΑΣ, ΑΕΡΑΣ ΚΟΥΠΑΝΙΣΤΟΣ Ή ΑΕΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ.

Η ΔΕ ΧΡΉΣΗ ΟΞΥΓΟΝΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΕ ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΔΙΟΤΙ ΚΑΘΙΣΤΑ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΕΚΡΗΚΤΙΚΌ

Ενδεικτικά, φωτογραφίες απο ατύχημα που έγινε στην αγγλια απο κάποιους που γέμισαν το οπλο με οξυγόνο

Εικόνα Εικόνα
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

[quote="marinos.a"]Εχω ακούσει κατα καιρούς την πρόθεση πειραματισμού με τα αέρια τον προσυμπιεσμένων αεροβόλων θέλω να ξεκαθαρίσω τα εξής.

ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΕΡΙΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΣΕ PCP ΑΕΡΟΒΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΤΜΟΣΦΕΡΙΚΟΣ ΑΕΡΑΣ, ΑΕΡΑΣ ΚΟΥΠΑΝΙΣΤΟΣ Ή ΑΕΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ.

Η ΔΕ ΧΡΉΣΗ ΟΞΥΓΟΝΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΕ ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΔΙΟΤΙ ΚΑΘΙΣΤΑ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΕΚΡΗΚΤΙΚΌ

Ενδεικτικά, φωτογραφίες απο ατύχημα που έγινε στην αγγλια απο κάποιους που γέμισαν το οπλο με οξυγόνο

ΣΩΣΤΑ ΜΑΡΙΝΟ...ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

Υ.Γ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ.....ΕΥΘΕΩΣ ;) .....Ε ΝΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ????
mikros

Δημοσίευση από mikros »

Υπαρχει κανενας τυπως που να λεει στα χ μετρα περρισοτερα απο οπου ρυθμισες τον φακο,να στοχευσεις ψ αποσταση ποιο πανω τον στοχο???( επιδη σημερα πηραματιζωμουν σε φτερωτους στοχους και δεν ηβρα ενα)εβαλα στο περιπου 5εκ.πανω απο το στοχο τον σταυρο στα 10,25 μετρα περρισωτερα απο το ρυθμιζμα του φακου
που καμνουν μαντορινια
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

mikros έγραψε:Υπαρχει κανενας τυπως που να λεει στα χ μετρα περρισοτερα απο οπου ρυθμισες τον φακο,να στοχευσεις ψ αποσταση ποιο πανω τον στοχο???( επιδη σημερα πηραματιζωμουν σε φτερωτους στοχους και δεν ηβρα ενα)εβαλα στο περιπου 5εκ.πανω απο το στοχο τον σταυρο στα 10,25 μετρα περρισωτερα απο το ρυθμιζμα του φακου
ΦΙΛΕ ΓΡΑΨΕ ΜΟΥ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΑΥΤΑ..... ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΑΕΡΟΒΟΛΟ ΣΟΥ!!!

1)ΥΨΟΣ ΦΑΚΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΝΝΗ ΣΟΥ ΣΕ ΕΚΑΤΟΣΤΑ.ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΩΛΗΝΑΣ ΦΑΚΟΥ ΜΕ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΚΑΝΝΗΣ
2)ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΣΦΑΙΡΑΣ ΠΟΥ ΡΙΧΝΕΙΣ
3)Ο ΦΑΚΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ 1/4 Η 1/8 (ΓΡΑΦΕΙ ΠΑΝΩ)
4)ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΑΕΡΟΒΟΛΟ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΦΑΙΡΑ(ΒΑΣΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ)
5)ΤΙ ΦΑΚΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΑΣ?(ΜΑΡΚΑ)
Άβαταρ μέλους
marinos.a
Site Admin

Έτσι για να προσθέσω και εγώ...

Μάρκα και και τύπος σφαιριδίου
και μεγέθυνση που χρησιμοποιείς στο φακό
BLUE DE GASCOGNE
Full Member

Δημοσίευση από BLUE DE GASCOGNE »

παιδια θελω να αγορασω αεροβολο(με αερα).θελω να εχει αρκετη δυναμη, απο εσας που εχεται πιο προτεινετε?
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΣΤΑΘΕΡΟΣ ΣΤΟΧΟΣ”