Θα ερχομουν να σου εκαμνα κανενα μαθημαmouzouris έγραψε:Έσιη κανέναν για την Κυριακή 11/5 να πάμε σκοπευτήριο να παίξουμε καμιά πούλα τραπ; Μιλώ συγκεκριμένα για το διεθνές σκοπευτήριο Αρμενοχωριού.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Θα ερχομουν να σου εκαμνα κανενα μαθημαmouzouris έγραψε:Έσιη κανέναν για την Κυριακή 11/5 να πάμε σκοπευτήριο να παίξουμε καμιά πούλα τραπ; Μιλώ συγκεκριμένα για το διεθνές σκοπευτήριο Αρμενοχωριού.
Εν θελώ χάρες !!!!!Pathfinder έγραψε:Θα ερχομουν να σου εκαμνα κανενα μαθημαmouzouris έγραψε:Έσιη κανέναν για την Κυριακή 11/5 να πάμε σκοπευτήριο να παίξουμε καμιά πούλα τραπ; Μιλώ συγκεκριμένα για το διεθνές σκοπευτήριο Αρμενοχωριού.:):):)αλλα εχεις χαρη που δουλευκω
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
mouzouris έγραψε:Εν θελώ χάρες !!!!!Pathfinder έγραψε:Θα ερχομουν να σου εκαμνα κανενα μαθημαmouzouris έγραψε:Έσιη κανέναν για την Κυριακή 11/5 να πάμε σκοπευτήριο να παίξουμε καμιά πούλα τραπ; Μιλώ συγκεκριμένα για το διεθνές σκοπευτήριο Αρμενοχωριού.:):):)αλλα εχεις χαρη που δουλευκω
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk![]()
Θα σου πώ σίγουρα αύριο. Αιτήθηκα υπηρεσιακό και ακόμα να πάρω απάντησηmouzouris έγραψε:9:30 το πρωί βολεύκει σας ;
Εξεχασες Αριστε τους αισθητικους, νυχια, πογιατισματα δοκιμαστικα, πογιατισματα τελικα μια ωρα πριν τα βαφτισια, το αγχος, τα νευρα, οι εν μου καμνουν τα ρουχα που επιασα εχτες οι εν μου αρεσκουν,αραγε να βαλω το αλλο αραγε να βαλω τουτο, μα ειμαι καλη?...εν εισαι μονος σου σε τουτον τον αγωναadmin έγραψε:Θα σου πώ σίγουρα αύριο. Αιτήθηκα υπηρεσιακό και ακόμα να πάρω απάντησηmouzouris έγραψε:9:30 το πρωί βολεύκει σας ;καθώς ξέρεις βαφτίσια σημαίνει να κάμουμε το μαλλίν μας να βαφτούμε και κάποιος να κάμνει baby sitting (Αλλο κανένα χρόνο να στήσει λίο και θα τον πιάνω να χανούμαστε)