Olympia Quick 30gr

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Koutsofteros
Full Member

Olympia Quick 30gr

Δημοσίευση από Koutsofteros »

Χρησιμοποιεί κανένας σας τα συγκεκριμένα ?
Ενδιαφέρει με ειδικά φέτος, να δω κατα πόσον οι παρατηρήσεις της δικής μας παρέας εγίναν και από άλλους...

Επι δέκα χρόνια παίζουμε τες Olympia Quick (30gr - 6 ή 7 νούμερο) στο περδίκι, με πολύ καλά αποτελέσματα...
Εγώ, μόνο τούτα έπαιρνα μαζί μου!!

Φέτος, ΠΟΛΛΑ πουλιά ξιφτερισμένα και πάσιν, ζωντανά, αδιάφορα κλπ...

Οι δυο της παρέας εφκάλαν τα που την ζώνη τους μετά την πρώτη Τετάρτη, εγώ έφκαλα τα εχτές.....
Περδίκι κοντινό, στο κέντρο της βολής (εμάτσιασεν το), έπιασα το που χαμέ τζαι χαά να μου φύει που τα σιέρκα... :evil:
Περδίκι χτυπημένο με την πρώτη, έκρυψε,... εσήκωσα το ξανά, εξαναχτύπησα το (γέμισε ο τόπος φτερά, τσαλακωμένη φτερούγα) και πάει....Παρακολουθώ το, εψευτόκατσεν κάπου στα 400 μέτρα..λέω εχάσαμεν το...εννα βουρήσει...
Πάω τζιαμέ, βουνάριν, ολοαίματο..(φαίνεται στην φωτό με σπασμένο πόδι και αίματα)
+ Όλα σχεδόν τα φετινά μου περδίκια ζωντανά..... :evil:

Οι υπόλοιποι παραπονέθηκαν για ανομοιόμορφες πιέσεις, παράξενους ήχους, κλώτστημα...

What the F*** is going on????

Εικόνα
"Τα περισσότερα ψέματα λέγονται, πριν από τις Εκλογές, κατά την διάρκεια του Πολέμου και..... μετά το Κυνήγι...! "
Άβαταρ μέλους
o kalamaras
Full Member

Re: Olympia Quick 30gr

Δημοσίευση από o kalamaras »

Koutsofteros έγραψε:Χρησιμοποιεί κανένας σας τα συγκεκριμένα ?
Ενδιαφέρει με ειδικά φέτος, να δω κατα πόσον οι παρατηρήσεις της δικής μας παρέας εγίναν και από άλλους...

Επι δέκα χρόνια παίζουμε τες Olympia Quick (30gr - 6 ή 7 νούμερο) στο περδίκι, με πολύ καλά αποτελέσματα...
Εγώ, μόνο τούτα έπαιρνα μαζί μου!!

Φέτος, ΠΟΛΛΑ πουλιά ξιφτερισμένα και πάσιν, ζωντανά, αδιάφορα κλπ...

Οι δυο της παρέας εφκάλαν τα που την ζώνη τους μετά την πρώτη Τετάρτη, εγώ έφκαλα τα εχτές.....
Περδίκι κοντινό, στο κέντρο της βολής (εμάτσιασεν το), έπιασα το που χαμέ τζαι χαά να μου φύει που τα σιέρκα... :evil:
Περδίκι χτυπημένο με την πρώτη, έκρυψε,... εσήκωσα το ξανά, εξαναχτύπησα το (γέμισε ο τόπος φτερά, τσαλακωμένη φτερούγα) και πάει....Παρακολουθώ το, εψευτόκατσεν κάπου στα 400 μέτρα..λέω εχάσαμεν το...εννα βουρήσει...
Πάω τζιαμέ, βουνάριν, ολοαίματο..(φαίνεται στην φωτό με σπασμένο πόδι και αίματα)
+ Όλα σχεδόν τα φετινά μου περδίκια ζωντανά..... :evil:

Οι υπόλοιποι παραπονέθηκαν για ανομοιόμορφες πιέσεις, παράξενους ήχους, κλώτστημα...

What the F*** is going on????
Τώρα που να τα μαδήσεις πέσμας πόσα σκάγια το χτύπησαν και που.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος o kalamaras την 05 Δεκ 2011, 10:20, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

φιλε αν εχεις περσινες κοψε μιαν και κοψε και μιαν φετινη δεσ το παρουτι και τα σκαγια αν ειναι ιδια εμεις εκαμναμε το συχνα και σε χαρτουτσια με 6 νουμερ σκαι ηβραμε μεσα 6-7-8-9 κυπριακης εταιρειας :!:
αρχισα να πιστευω φετος ουι ολοι βαζουν μεσα στα φυσιγγια οτι φτασουν εν πολλα φουτσιεκια που ενκαμνουν φετος και μην πειτε εν οι καιρικες συνθηκες και παρακαλω αν καπιος ξερει γινεται απο κανεναν ελεγχος αν πραγματι αγοραζουμε αυτα που γραφουν στα φυσιγγια η μονο στα λογια. :?
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Άβαταρ μέλους
Koutsofteros
Full Member

Δυστυχώς τα συγκεκριμένα τα έδωσα, αλλά προηγούμενα πουλιά είχαν κάποτε πολλά κάποτε λίγα σκάγια...δεν ξέρω αν παίζει θέμα κακής διασποράς...
Σίγουρα πολλά πουλιά εν κακοχτυπημένα λόγω κακής σκόπευσης, αλλά γιατί φέτος τόση διαφορά???

Θα ψάξω όντως να έβρω κάποια παλιά Quick να κόψω, και να δω παρούτι και σκάγια αν παίζει τίποτε..
Περσινή δεν έχω, αλλά έχω πιο παλιά στην συλλογή μου....
"Τα περισσότερα ψέματα λέγονται, πριν από τις Εκλογές, κατά την διάρκεια του Πολέμου και..... μετά το Κυνήγι...! "
Άβαταρ μέλους
LOUIS SETTER
Full Member

Δημοσίευση από LOUIS SETTER »

Koutsofteros έγραψε:Δυστυχώς τα συγκεκριμένα τα έδωσα, αλλά προηγούμενα πουλιά είχαν κάποτε πολλά κάποτε λίγα σκάγια...δεν ξέρω αν παίζει θέμα κακής διασποράς...
Σίγουρα πολλά πουλιά εν κακοχτυπημένα λόγω κακής σκόπευσης, αλλά γιατί φέτος τόση διαφορά???

Θα ψάξω όντως να έβρω κάποια παλιά Quick να κόψω, και να δω παρούτι και σκάγια αν παίζει τίποτε..
Περσινή δεν έχω, αλλά έχω πιο παλιά στην συλλογή μου....
ΜΗΝ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΕΤΑΙΡΙΑ . ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΙΣ GEM 30 gr
ΙΔΙΟΓΩΜΟΣΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ
Άβαταρ μέλους
kypros

Δημοσίευση από kypros »

Φιλε για μενα η quick ετσι καιρο ειναι πολλα ακραια λυση. Εγω την παιζω στη φασσα μεταξυ 11 και 2 το μεσημερι που εχει 38 βαθμους. Ετσι εποχη δεν θα την επαιζα
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
LEFKIOS
Full Member

Δημοσίευση από LEFKIOS »

Φίλε κουτσόφτερε απο οτι γνωρίζω η Olympia Quick 30gr είναι φυσίγγιο σχετικά αργό (390m/s) κανονικόυ καιρού με καλυτερα αποτελέσματα προς θερμό καιρο( και χωρίς δυνατό αέρα) και προ παντώς οχι ξηρασία. Φετος απο οτι θυμάμε το 90% των εξωρμίσεων μας ηταν ζηρασία.Παντως αν οι βολές σου ηταν κατω απο 30 μέτρα τοτε ψαξε για τυχόν αλλαγες στα υλικά σε σχέση με τα περσινά οπως σου αναφεραν και κάποιοι φίλοι.
Άβαταρ μέλους
demetris-demetriou
Full Member

Δημοσίευση από demetris-demetriou »

Koutsofteros έγραψε:Χρησιμοποιεί κανένας σας τα συγκεκριμένα ?
Εικόνα
ΦΙΛΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΟ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ? ΤΙ ΟΠΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ?
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

φιλοι εγω την quick πεζω την σε ηλιουη και κανονικο καιρο τωρα στην τραχηλα μπορω να πω και σε βορια με πολυ καλα αποτελεσματα 10 νουμερο σκαι
πηρα 8 νουμερο σκαι την περασμενη εβδομαδα και οπως λεει ο φιλος πιο πανω ηταν εντελως διαφορετικο φυσιγγιο χωρις καλο σκοτωμα.ξερει καποιος αν το ιδιο φυσιγγιο με διαφορετικο μεγεθος σκαι αλλαζουν οι πιεσεις και ηταχυτητα του εγω νομιζω οτι αλλαζουν.
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Άβαταρ μέλους
Koutsofteros
Full Member

Εντάξει, όντως τες παραπάνω μέρες κυνηγιού μας, εν ψηλές οι θερμοκρασίες, και η αλήθκεια είναι ότι τέλλια πρωί πάντω βάλλω λλίην ώρα κάτι με παραπάνω γραμμάρια, π.χ Victory άσπρη 35gr, κάτι Winchester κλπ...
Αλλά οι ίδιες συνθήκες ήταν και φέτος..εν επρόσεξα κάποια μεγάλη διαφορά...
Όσο για τες ταχύτητες της Quick, νομίζω εν σχετικά γρήγορες, αν κρίνω που την προσκόπευση και τα χτυπήματα.

@ Demetris, εν το Browning GTS. Εν βαρετό για περπάτημα όμως.... Εννα το σύστηννα μόνον σε κάποιον που ασχολείται και με σκοπευτήριο, και θέλει να έχει 1 όπλο μόνο.
Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”