Re pedia xeri kanenas leptomeries gia tounti xartoutsia. Ine xromatos mple. An tin epexe kanenas na mas pi tis entiposis tou k pio kero pezete.
Sas efxaristo
Socrates
RC2 CACCIA 34gr
-
- Full Member
Re: RC2 CACCIA 34gr
ΤΖΕ ΕΓΩ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΩ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΒΟΡΚΑ Η ΝΟΤΟ. ΑΝ ΞΕΡΕΙ Ο ΛΕΦΚΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΗ.Socrates MK70 έγραψε:Re pedia xeri kanenas leptomeries gia tounti xartoutsia. Ine xromatos mple. An tin epexe kanenas na mas pi tis entiposis tou k pio kero pezete.
Sas efxaristo
Socrates
-
- Full Member
file auto ine fisiggio gia kalokerino kero me thermokrasies pano apo 21-22 vathmous me notio anemo ine telio logo tou oti ehi arketi igrasia stin atmosfera/ dokimasmeno
-
- Full Member
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΙΛΕ ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΑ
-
- Full Member
Το συγκεκριμένο φυσίγγιο δεν το εχω δοκιμάσει, θα ψάξω για την ταχύτητα του και θα επανέλθω. Αν ο φίλος ο Tsitsios το γνωρίζει οπως λέγει και κάνει για νοτο δηλ υγρασίες και με ψηλές θερμοκρασίες τοτε λογικά και οι ταχύτητα του θα πρέπει να είναι καπως αργή.spidis έγραψε:ΤΖΕ ΕΓΩ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΩ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΒΟΡΚΑ Η ΝΟΤΟ. ΑΝ ΞΕΡΕΙ Ο ΛΕΦΚΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΗ.Socrates MK70 έγραψε:Re pedia xeri kanenas leptomeries gia tounti xartoutsia. Ine xromatos mple. An tin epexe kanenas na mas pi tis entiposis tou k pio kero pezete.
Sas efxaristo
Socrates
-
- Full Member
Το χρησιμοποιεί ένας φίλος και του άρεσε τόσο πολύ που χρησιμοποιεί την ίδια συνταγή σε ιδιογομώσεις που φτιάχνει ο ίδιος!
Βασικά με τα RC είσαι μέσα κατά 80-90% ότι παίξεις...εγώ τα βρίσκω τέλεια ποιοτικά.
Βασικά με τα RC είσαι μέσα κατά 80-90% ότι παίξεις...εγώ τα βρίσκω τέλεια ποιοτικά.
-"Δύο πράγματα δεν έχουν όρια:το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία...και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα βέβαιος"
-"Το σημαντικό είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει"Alb. Einstein
-"Το σημαντικό είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει"Alb. Einstein