ΜΕΤΑΞΥ ΜΟΛΥΒΔΙΝΩΝ,ΕΠΙΧΑΛΚΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΝΙΚΕΛΛΩΜΕΝΩΝ ΣΚΑΓΙΩΝ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!!!
ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΑ ΤΑ ΣΚΑΓΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΚΕΝΑ

Σόλωνα, έχεις κάποιο εργοστασιακό επιμεταλλωμένο να προτείνεις για εμάς που δεν ασχολούμαστε με την ιδιογόμωση; ΕυχαριστώMARIOSE έγραψε:Σόλωνα καλησπέρα,
Παρά το ότι δεν είμαι και ο καταλληλότερος για να κρίνω, φαίνεται ξεκάθαρα κατ'εμένα η διαφορά. Σίγουρα φέτος θα τα δοκιμάσω.
Από ότι βλέπω στον πίνακα μιλάμε για χαλκό και νίκελ. Τα επιχαλκομένα ή επινικελομένα έχουν την ίδια απόδοση ή υπάρχει διαφορά?
Όπως και νάχει σε ευχαριστούμε που μοιράζεσαι μαζί μας τα αποτελέσματα των δοκιμών σου.
ΣΕ ΚΑΤΑΝΟΜΗ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΗΤΑΝ 4-5%...ΔΗΛΑΔΗ Π.Χ ΣΤΑ 300 ΣΚΑΓΙΑ ΤΟ ΝΙΚΕΛ ΒΑΖΕΙ 12-15 ΣΚΑΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΚΥΚΛΟ ΤΩΝ 76.ΕΚ ΣΤΑ 36ΜMARIOSE έγραψε:Σόλωνα καλησπέρα,
Παρά το ότι δεν είμαι και ο καταλληλότερος για να κρίνω, φαίνεται ξεκάθαρα κατ'εμένα η διαφορά. Σίγουρα φέτος θα τα δοκιμάσω.
Από ότι βλέπω στον πίνακα μιλάμε για χαλκό και νίκελ. Τα επιχαλκομένα ή επινικελομένα έχουν την ίδια απόδοση ή υπάρχει διαφορά?
Όπως και νάχει σε ευχαριστούμε που μοιράζεσαι μαζί μας τα αποτελέσματα των δοκιμών σου.
Από ίντερνετ:nike powder έγραψε:τα επιχαλκομενα ισωσ να εινα τα πιο 'σκληρα'?