RC Serie Oro Fibre 35gr
-
- Full Member
RC Serie Oro Fibre 35gr
Τι λετε για αυτο το φυσιγγι για να το εχω πρωτο φυσιγγι στο ενδημικο σε τσιοκ 5?
BROWNING THE BEST THERE IS
-
- Full Member
- giorgos80
Re: RC Serie Oro Fibre 35gr
φιλε browning2 ποσο χρονων εισαι?
-
- Full Member
Διάβασε παλιά ποστς για φυσίγγια και θα πάρεις πολλές απαντήσεις για τις γνώμες πολλών που κατά καιρούς έγραψαν για θέματα που αφορούν φυσίγγια για το ενδημικό. Το συγκεκριμένο το συστήνουν αρκετοί.
Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΤΟΥ!!

Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΤΟΥ!!

- SilverPigeonS
Παίδες γνωρίζει κάποιος που μπορώ να βρω το συγκεκριμένο φυσίγγιο σε Λεμεσό; Φέτος είπα πως δεν θα αγόραζα φυσίγγια και έτσι έκανα. Είχα λίγα περσινά (καμιά 20ρια) τα οποία έχουν τελειώσει. Έχω μείνει απόλυτα ευχαριστημένος από το συγκεκριμένο φυσίγγιο και δεν θέλω να κάνω δοκιμές ειδικά έτσι όπως είναι το ενδημικό μας θήραμα.
Στον αντιπρόσωπο δεν υπάρχει. Ψάχνω για νούμερο 7 μόνο.
Παρακαλώ αν γνωρίζει κάποιος που μπορώ να το βρω ας με ενημερώσει.
Ευχαριστώ,
Μ
Στον αντιπρόσωπο δεν υπάρχει. Ψάχνω για νούμερο 7 μόνο.
Παρακαλώ αν γνωρίζει κάποιος που μπορώ να το βρω ας με ενημερώσει.
Ευχαριστώ,
Μ
“There is a passion for hunting something deeply implanted in the human breast.”
- marinos.a
- Site Admin
Δύσκολα τα πράματα για 7αρι φίλε.SilverPigeonS έγραψε: Στον αντιπρόσωπο δεν υπάρχει. Ψάχνω για νούμερο 7 μόνο.
Και στην Λευκωσία εχει χαθεί μέρες πριν το κυνήγι. Εχει ενα κατάστημα στι Λακαταμια που μπορει να εχει. Αμα θελεις πες μου να σου δώσω τηλ.
Si vis pacem, para bellum
- spyrosspyrou851
Έχω 20 που μου έστειλε ο Μάριος για τις δοκιμές που εκάναμε σε νούμερο 7, αν θέλεις σου τις στέλνω αν και όταν άνοιξα 2 από αυτές το σκάι ήταν πιο μικρό από 7.
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Φίλε spyro Εταιρεία απο εταιρεια το σκάϊ μπορεί να διαφέρει ελαφρώς σε μέγεθος. Η διαφορά είναι μικρή αν και στο νουμερο 7 που μπορεί με άλλο φυσίγγιο να είναι 7.5 να παίρνεις καμιά 30-50 σκάγια περισσότερα. Για πρώτη ντουφεκιά σε βολές μέχρι 25 μέτρα η ελαφρώς διαφορά ανάμεσα τους μπορώ να σου πώ ότι αποτελεί πλεονέκτημα να είναι λίγο πιο μικρό
Το σίγουρο για την RC είναι ότι τα τελευταία 10 χρόνια που τα χρησιμοποιώ παράγει σταθερά ποιοτικά φυσίγγια. Δοκίμασε να μετρήσεις δύο φυσίγγια 7άρια της ίδιας εταιρείας για να δείς αν υπάρχει κατασκευαστική 'παραποθκιά!!' 

Προσέχουμε...για να έχουμε
- spyrosspyrou851
Άριστε αυτό έκανα, και επίσης το πρόβλημα ήταν ότι εκτός από το νούμερο το κουτί αναφέρει και την διάμετρο του σκαγιού (2.5mm) άρα δεν βασίστηκα πάνω στο νούμερο μόνο. Το μαύρο Serie Oro είχε 400 σκάγια (2.5mm) ενώ το κίτρινο είχε 475 (2.2-2.3mm) σκάγια, και τα δύο 35γρ νούμερο 7.admin έγραψε:Φίλε spyro Εταιρεία απο εταιρεια το σκάϊ μπορεί να διαφέρει ελαφρώς σε μέγεθος. Η διαφορά είναι μικρή αν και στο νουμερο 7 που μπορεί με άλλο φυσίγγιο να είναι 7.5 να παίρνεις καμιά 30-50 σκάγια περισσότερα. Για πρώτη ντουφεκιά σε βολές μέχρι 25 μέτρα η ελαφρώς διαφορά ανάμεσα τους μπορώ να σου πώ ότι αποτελεί πλεονέκτημα να είναι λίγο πιο μικρόΤο σίγουρο για την RC είναι ότι τα τελευταία 10 χρόνια που τα χρησιμοποιώ παράγει σταθερά ποιοτικά φυσίγγια. Δοκίμασε να μετρήσεις δύο φυσίγγια 7άρια της ίδιας εταιρείας για να δείς αν υπάρχει κατασκευαστική 'παραποθκιά!!'
http://www.cyprushuntingmagazine.com/fo ... 830#p79830
- SilverPigeonS
Φίλε στείλε μου αν μπορείς. Ήμουν σήμερα Λευκωσία αλλά τώρα είδα το μήνυμα σου. Θα είμαι και πάλι Παρασκευή.marinos.a έγραψε:Δύσκολα τα πράματα για 7αρι φίλε.SilverPigeonS έγραψε: Στον αντιπρόσωπο δεν υπάρχει. Ψάχνω για νούμερο 7 μόνο.
Και στην Λευκωσία εχει χαθεί μέρες πριν το κυνήγι. Εχει ενα κατάστημα στι Λακαταμια που μπορει να εχει. Αμα θελεις πες μου να σου δώσω τηλ.
Φίλε Σπύρο σε ευχαριστώ πολύ για την πρωτοβουλία. Εγώ σε συμβουλεύω να τις κρατήσεις γιατί είναι εξαιρετικές. Αν δεν βρω να αγοράσω θα επικοινωνήσω μαζί σου!spyrosspyrou851 έγραψε:Έχω 20 που μου έστειλε ο Μάριος για τις δοκιμές που εκάναμε σε νούμερο 7, αν θέλεις σου τις στέλνω αν και όταν άνοιξα 2 από αυτές το σκάι ήταν πιο μικρό από 7.
“There is a passion for hunting something deeply implanted in the human breast.”