super lambro 36gr
-
- Full Member
-
- Full Member
Re: super lambro 36gr
Φίλε browning2 το συγκεκριμένο φυσίγγιο δεν το έχω δοκιμάσει για να μπορώ να σου πώ τα συμπεράσματά μου. Όμως...Από τη συχνότητα με την οποία ρωτάς για διάφορα φυσίγγια νομίζω πως μπορώ να συμπεράνω πως είσαι μπερδεμένος λόγω απειρίας(ή πολλών συνεχόμενων αποτυχιών) ή πως έχεις κατάστημα πώλησης φυσιγγίων και θέλεις να συστήνεις καλά φυσίγγια στους πελάτες σου.
Αντιλαμβάνεσε (εύχομαι) ότι αστειεύομαι.
Υ.γ. Έχω να σου προτείνω να δοκιμάσεις τις μεθόδους του Λεύκιου ή του Σόλωνα για να διαλέξεις 3-4 (μάξιμουμ) φυσίγγια που ταιριάζουν στο όπλο σου. Ακόμη, μπορείς να κινηθείς προς Κυπριακά προιόντα και να κάμνεις τις επισκέψεις σου σε σκοπευτήριο αφού βελτιώνοντας τις σκοπευτικές ικανότητες θα σε νοιάζει όλο λιγότερο για τα φυσίγγια που βάζεις μέσα στο όπλο σου.

Υ.γ. Έχω να σου προτείνω να δοκιμάσεις τις μεθόδους του Λεύκιου ή του Σόλωνα για να διαλέξεις 3-4 (μάξιμουμ) φυσίγγια που ταιριάζουν στο όπλο σου. Ακόμη, μπορείς να κινηθείς προς Κυπριακά προιόντα και να κάμνεις τις επισκέψεις σου σε σκοπευτήριο αφού βελτιώνοντας τις σκοπευτικές ικανότητες θα σε νοιάζει όλο λιγότερο για τα φυσίγγια που βάζεις μέσα στο όπλο σου.

- Pathfinder
Re: Re: super lambro 36gr
Το δευτερο μερος της απαντησης σου εγλυτωσε μου τον κοπο να το γραψω εγω οσον αφορα τις ερωτησεις για τα φυσιγγια...savvis25 έγραψε:Φίλε browning2 το συγκεκριμένο φυσίγγιο δεν το έχω δοκιμάσει για να μπορώ να σου πώ τα συμπεράσματά μου. Όμως...Από τη συχνότητα με την οποία ρωτάς για διάφορα φυσίγγια νομίζω πως μπορώ να συμπεράνω πως είσαι μπερδεμένος λόγω απειρίας(ή πολλών συνεχόμενων αποτυχιών) ή πως έχεις κατάστημα πώλησης φυσιγγίων και θέλεις να συστήνεις καλά φυσίγγια στους πελάτες σου.![]()

"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?