super lambro 36gr

Απάντηση
browning2
Full Member

super lambro 36gr

Δημοσίευση από browning2 »

Τι εχετε να πειτε για αυτο το φυσιγγι στο ενδημικο?
BROWNING THE BEST THERE IS
savvis25
Full Member

Re: super lambro 36gr

Δημοσίευση από savvis25 »

Φίλε browning2 το συγκεκριμένο φυσίγγιο δεν το έχω δοκιμάσει για να μπορώ να σου πώ τα συμπεράσματά μου. Όμως...Από τη συχνότητα με την οποία ρωτάς για διάφορα φυσίγγια νομίζω πως μπορώ να συμπεράνω πως είσαι μπερδεμένος λόγω απειρίας(ή πολλών συνεχόμενων αποτυχιών) ή πως έχεις κατάστημα πώλησης φυσιγγίων και θέλεις να συστήνεις καλά φυσίγγια στους πελάτες σου. :D
Αντιλαμβάνεσε (εύχομαι) ότι αστειεύομαι.
Υ.γ. Έχω να σου προτείνω να δοκιμάσεις τις μεθόδους του Λεύκιου ή του Σόλωνα για να διαλέξεις 3-4 (μάξιμουμ) φυσίγγια που ταιριάζουν στο όπλο σου. Ακόμη, μπορείς να κινηθείς προς Κυπριακά προιόντα και να κάμνεις τις επισκέψεις σου σε σκοπευτήριο αφού βελτιώνοντας τις σκοπευτικές ικανότητες θα σε νοιάζει όλο λιγότερο για τα φυσίγγια που βάζεις μέσα στο όπλο σου. :)
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Re: Re: super lambro 36gr

Δημοσίευση από Pathfinder »

savvis25 έγραψε:Φίλε browning2 το συγκεκριμένο φυσίγγιο δεν το έχω δοκιμάσει για να μπορώ να σου πώ τα συμπεράσματά μου. Όμως...Από τη συχνότητα με την οποία ρωτάς για διάφορα φυσίγγια νομίζω πως μπορώ να συμπεράνω πως είσαι μπερδεμένος λόγω απειρίας(ή πολλών συνεχόμενων αποτυχιών) ή πως έχεις κατάστημα πώλησης φυσιγγίων και θέλεις να συστήνεις καλά φυσίγγια στους πελάτες σου. :D
Αντιλαμβάνεσε (εύχομαι) ότι αστειεύομαι.
Υ.γ. Έχω να σου προτείνω να δοκιμάσεις τις μεθόδους του Λεύκιου ή του Σόλωνα για να διαλέξεις 3-4 (μάξιμουμ) φυσίγγια που ταιριάζουν στο όπλο σου. Ακόμη, μπορείς να κινηθείς προς Κυπριακά προιόντα και να κάμνεις τις επισκέψεις σου σε σκοπευτήριο αφού βελτιώνοντας τις σκοπευτικές ικανότητες θα σε νοιάζει όλο λιγότερο για τα φυσίγγια που βάζεις μέσα στο όπλο σου. :)
Το δευτερο μερος της απαντησης σου εγλυτωσε μου τον κοπο να το γραψω εγω οσον αφορα τις ερωτησεις για τα φυσιγγια...:) φιλε Browing2 αν εισαι πραγματι καινουργιος κυνηγος μαθε την σωστην επωμιση και σωστη προσκοπευση και τα φυσιγγια παιζουν ενα μικρο ποσοστο στην ολη εξισωση ;)
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”