LAMBRO DIRECT 34 gr

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
kanaris
Full Member

LAMBRO DIRECT 34 gr

Δημοσίευση από kanaris »

θα τολμουσε καποιος απο εσας να χρησιμοποιησει αυτο το φυσιγγιο τωρα στη φασσα :?: :!:
ΣΩΒΑΡΩΤΕΙΣ ΜΙΔΑΙhttp://imageshack.us/a/img69/5504/extremecop21.gifΝ!
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Re: LAMBRO DIRECT 34 gr

Δημοσίευση από Anthimos »

[quote="kanaris"]θα τολμουσε καποιος απο εσας να χρησιμοποιησει αυτο το φυσιγγιο τωρα στη φασσα :?: :!:[/quot

Με τιποτε , ουτε τζαι αν ερκουνταν να κατσουν πας τον πευκο πουπανω σου στα 10 μετρα.....ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ λαλουμεν... :lol:
Η αποψη μου ειναι οτι θελουν "δυνατη" σιεπεθκια
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
Άβαταρ μέλους
kypros

Δημοσίευση από kypros »

Η φασσα θελει πυκνη κατανομη και κλειστο τσιοκ αλλιος δεν εχεις τσιανς.

Οποιος κυνηγησει με θκιολι και ασσο στη φασσα δεν ξαναγυριζει σε πιο ανοικτο τσιοκ ποτε.
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
Άβαταρ μέλους
virtualgreek
Moderator

Δημοσίευση από virtualgreek »

kypros έγραψε:Η φασσα θελει πυκνη κατανομη και κλειστο τσιοκ αλλιος δεν εχεις τσιανς.

Οποιος κυνηγησει με θκιολι και ασσο στη φασσα δεν ξαναγυριζει σε πιο ανοικτο τσιοκ ποτε.
Συμφωνω με τον Κυπρο. Εχει καμια δεκαετια που χρησιμοποιω και εγω τσοκ 2-1 στην φασσα. Ακαριαια σκοτωματα. Πριν 5-6 χρονια γελαστηκα και εβαλα τσοκ 4-3 διοτι στις αναγνωρισεις που ειχα κανει τα πουλια πετουσαν χαμηλα. Το αποτελεσμα ηταν να τραυματισω μερικα τα οποια ευτυχως καρπωθηκαν αλλοι κυνηγοι τις περιοχης. Εκτοτε δεν εχω κανει ξανα το ιδιο λαθος.

Σ.
Πρώτα από όλα πρέπει να είστε Κύριοι στο βουνό, και μετά κυνηγοί...
nike powder
Full Member

Δημοσίευση από nike powder »

kypros έγραψε:Η φασσα θελει πυκνη κατανομη και κλειστο τσιοκ αλλιος δεν εχεις τσιανς.

συφωνω φιλε εγω εχω 3-1 τσιοκ και ειμαι μια χαρα. η φασσα ειναι διαφορετικη απο το περδικι θελει δυνατη σιεπεθκια τσιε πολλα σκαγια πανω τησ για να ππεσει
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

virtualgreek έγραψε:

Συμφωνω με τον Κυπρο. Εχει καμια δεκαετια που χρησιμοποιω και εγω τσοκ 2-1 στην φασσα. Ακαριαια σκοτωματα. Πριν 5-6 χρονια γελαστηκα και εβαλα τσοκ 4-3 διοτι στις αναγνωρισεις που ειχα κανει τα πουλια πετουσαν χαμηλα. Το αποτελεσμα ηταν να τραυματισω μερικα τα οποια ευτυχως καρπωθηκαν αλλοι κυνηγοι τις περιοχης. Εκτοτε δεν εχω κανει ξανα το ιδιο λαθος.

Σ.
Tην Κυριακή θα πάω με το παλιό μου το όπλο και θα δοκιμάσω το 2-1.
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

kanaris έγραψε:θα τολμουσε καποιος απο εσας να χρησιμοποιησει αυτο το φυσιγγιο τωρα στη φασσα :?: :!:
ΕΞΑΡΤΑΤΕ ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΡΙΞΕΙΣ!
ΤΟ ΤΣΟΚ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΥΣΙΓΓΙ ΕΙΤΕ ΕΧΕΙΣ 2* ΕΙΤΕ ΕΧΕΙΣ 5* Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΗ!

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΧΩΝΤΑΣ ΚΑΤΑ ΝΟΥ ΤΙΣ ΑΡΚΕΤΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ.....ΕΑΝ Η ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΗΤΑΝ 20Μ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΘΑ ΤΟ ΕΡΙΧΝΑ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ ΣΕ Ν72/1...ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΜΕ ΕΝΑ ΣΥΜΒΑΤΟ ΦΥΣΙΓΓΙ...ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ 5* ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΑΝΟΙΓΜΑ!

ΕΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΤΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΦΟΒΗΘΕΙΣ...ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ!

ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20Μ ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΟ ΟΠΛΟ ΣΟΥ!
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
kypros

Δημοσίευση από kypros »

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:
kanaris έγραψε:θα τολμουσε καποιος απο εσας να χρησιμοποιησει αυτο το φυσιγγιο τωρα στη φασσα :?: :!:
ΤΟ ΤΣΟΚ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΥΣΙΓΓΙ ΕΙΤΕ ΕΧΕΙΣ 2* ΕΙΤΕ ΕΧΕΙΣ 5* Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΗ!

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΧΩΝΤΑΣ ΚΑΤΑ ΝΟΥ ΤΙΣ ΑΡΚΕΤΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ.....ΕΑΝ Η ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΗΤΑΝ 20Μ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΘΑ ΤΟ ΕΡΙΧΝΑ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ ΣΕ Ν72/1...ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΜΕ ΕΝΑ ΣΥΜΒΑΤΟ ΦΥΣΙΓΓΙ...ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ 5* ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΑΝΟΙΓΜΑ!

Εγω πιστευω οτι εαν υπηρχε ετσι ποστο που οι φασσες ηταν στα 20 μετρα και κατω απλα θα εβαζα τσιοκ 4 για να μην τις κοφκω που την μεση και να μην τρωγονται. Κατα τα αλλα ομως το να ελπιζεις οτι θα σου δωσει ενα ανοικτο τσιοκ ενα θηραμα με τα σκαγια που ανοιγουν ειναι μυθος και λαθος. Το θηραμα σου το διδει η σωστη σκοπευση και οχι η ανοικτη κατανομη. Οπου χτυπα το 5 tsiok χτυπα και το 2. Οπου χτυπα το 2 ομως δεν χτυπα το 5
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Δημοσίευση από Anthimos »

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:

Δηλαδη φιλε Σολωνα θα συνιστουσες σε καποιο να συμπεριλάβει την Lambro Direct στα φασσοφυσιγγια του??
Τζαι με 12 αρες επαιξαμεν φασσες τον χειμωνα ρε φιλε κι επεσαν σεκκες αλλα σιγουρα αυτο το νουμερο σκαι δεν αποτελει επιλογη για φασσοκυνηγι, η εχω λάθος???
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

ΣΥΝΗΘΩΣ ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΩ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΧΩ ΣΤΟ ΝΟΥ ΜΟΥ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΥΜΒΕΝΟΥΝ....ΟΠΩΣ!

ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΛΗ ΩΡΑ Ο ΦΙΛΟΣ ΤΑΣΟΣ ΔΙΕΡΩΤΑΤΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΟ ΦΥΣΙΓΓΙ!
ΚΑΙ ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ...ΓΙΑ ΝΑ ΡΩΤΑ... ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΟΤΙ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΟ ΦΥΣΙΓΓΙ ΕΙΝΑΙ ΣΟΥΠΕΡ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ.. ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ!

ΜΠΟΡΕΙ ΟΝΤΩΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΟΜΕΝΑ ΠΟΥΛΙΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Π.Χ ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΕΥΚΑ(ΟΠΩΣ ΕΤΥΧΕ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ)ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΗΣ ΣΩΣΤΗΣ ΕΠΟΜΗΣΗΣ!

ΜΕ 4* ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΡΙΞΟΥΜΕ ΑΝΕΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 36Μ...ΣΤΑ 20Μ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙΣ ΜΕ ΤΟ 5*(ΟΠΩΣ ΕΠΡΑΞΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ) ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙΣ ΤΑ ΚΕΝΑ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ...ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΧΟΥΜΕ 34ΓΡ ΚΑΙ Ν7/21...ΜΙΑ ΧΑΡΑ!

ΚΥΠΡΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΣΥΧΝΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΩΣΤΟΙ ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΕΥΣΗ ΤΟΥΣ...ΓΙ'ΑΥΤΟ ΑΝ ΚΡΙΝΕΤΕ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΝΕΦΕΡΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ..ΞΕΚΑΘΑΡΑ...ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΝΟΜΙΖΩ!
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”