Συμφωνω με τον Κυπρο. Εχει καμια δεκαετια που χρησιμοποιω και εγω τσοκ 2-1 στην φασσα. Ακαριαια σκοτωματα. Πριν 5-6 χρονια γελαστηκα και εβαλα τσοκ 4-3 διοτι στις αναγνωρισεις που ειχα κανει τα πουλια πετουσαν χαμηλα. Το αποτελεσμα ηταν να τραυματισω μερικα τα οποια ευτυχως καρπωθηκαν αλλοι κυνηγοι τις περιοχης. Εκτοτε δεν εχω κανει ξανα το ιδιο λαθος.kypros έγραψε:Η φασσα θελει πυκνη κατανομη και κλειστο τσιοκ αλλιος δεν εχεις τσιανς.
Οποιος κυνηγησει με θκιολι και ασσο στη φασσα δεν ξαναγυριζει σε πιο ανοικτο τσιοκ ποτε.
συφωνω φιλε εγω εχω 3-1 τσιοκ και ειμαι μια χαρα. η φασσα ειναι διαφορετικη απο το περδικι θελει δυνατη σιεπεθκια τσιε πολλα σκαγια πανω τησ για να ππεσειkypros έγραψε:Η φασσα θελει πυκνη κατανομη και κλειστο τσιοκ αλλιος δεν εχεις τσιανς.
Οποιος κυνηγησει με θκιολι και ασσο στη φασσα δεν ξαναγυριζει σε πιο ανοικτο τσιοκ ποτε.
Tην Κυριακή θα πάω με το παλιό μου το όπλο και θα δοκιμάσω το 2-1.virtualgreek έγραψε:Συμφωνω με τον Κυπρο. Εχει καμια δεκαετια που χρησιμοποιω και εγω τσοκ 2-1 στην φασσα. Ακαριαια σκοτωματα. Πριν 5-6 χρονια γελαστηκα και εβαλα τσοκ 4-3 διοτι στις αναγνωρισεις που ειχα κανει τα πουλια πετουσαν χαμηλα. Το αποτελεσμα ηταν να τραυματισω μερικα τα οποια ευτυχως καρπωθηκαν αλλοι κυνηγοι τις περιοχης. Εκτοτε δεν εχω κανει ξανα το ιδιο λαθος.kypros έγραψε:Η φασσα θελει πυκνη κατανομη και κλειστο τσιοκ αλλιος δεν εχεις τσιανς.
Σ.
ΕΞΑΡΤΑΤΕ ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΡΙΞΕΙΣ!kanaris έγραψε:θα τολμουσε καποιος απο εσας να χρησιμοποιησει αυτο το φυσιγγιο τωρα στη φασσα![]()
Εγω πιστευω οτι εαν υπηρχε ετσι ποστο που οι φασσες ηταν στα 20 μετρα και κατω απλα θα εβαζα τσιοκ 4 για να μην τις κοφκω που την μεση και να μην τρωγονται. Κατα τα αλλα ομως το να ελπιζεις οτι θα σου δωσει ενα ανοικτο τσιοκ ενα θηραμα με τα σκαγια που ανοιγουν ειναι μυθος και λαθος. Το θηραμα σου το διδει η σωστη σκοπευση και οχι η ανοικτη κατανομη. Οπου χτυπα το 5 tsiok χτυπα και το 2. Οπου χτυπα το 2 ομως δεν χτυπα το 5SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΕΞΑΡΤΑΤΕ ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΡΙΞΕΙΣ!kanaris έγραψε:θα τολμουσε καποιος απο εσας να χρησιμοποιησει αυτο το φυσιγγιο τωρα στη φασσα![]()
ΤΟ ΤΣΟΚ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΥΣΙΓΓΙ ΕΙΤΕ ΕΧΕΙΣ 2* ΕΙΤΕ ΕΧΕΙΣ 5* Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΗ!
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΧΩΝΤΑΣ ΚΑΤΑ ΝΟΥ ΤΙΣ ΑΡΚΕΤΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ.....ΕΑΝ Η ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΗΤΑΝ 20Μ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΘΑ ΤΟ ΕΡΙΧΝΑ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ ΣΕ Ν72/1...ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΜΕ ΕΝΑ ΣΥΜΒΑΤΟ ΦΥΣΙΓΓΙ...ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ 5* ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΑΝΟΙΓΜΑ!
ΕΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΤΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΦΟΒΗΘΕΙΣ...ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ!
ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20Μ ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΟ ΟΠΛΟ ΣΟΥ!
SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΕΞΑΡΤΑΤΕ ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΡΙΞΕΙΣ!kanaris έγραψε:θα τολμουσε καποιος απο εσας να χρησιμοποιησει αυτο το φυσιγγιο τωρα στη φασσα![]()
ΤΟ ΤΣΟΚ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΥΣΙΓΓΙ ΕΙΤΕ ΕΧΕΙΣ 2* ΕΙΤΕ ΕΧΕΙΣ 5* Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΗ!
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΧΩΝΤΑΣ ΚΑΤΑ ΝΟΥ ΤΙΣ ΑΡΚΕΤΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ.....ΕΑΝ Η ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΗΤΑΝ 20Μ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΘΑ ΤΟ ΕΡΙΧΝΑ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ ΣΕ Ν72/1...ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΜΕ ΕΝΑ ΣΥΜΒΑΤΟ ΦΥΣΙΓΓΙ...ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ 5* ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΑΝΟΙΓΜΑ!
ΕΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΤΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΦΟΒΗΘΕΙΣ...ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ!
ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20Μ ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΟ ΟΠΛΟ ΣΟΥ!