ΦΥΣΙΓΓΙΑ
- spyrosspyrou851
Re: ΦΥΣΙΓΓΙΑ
Εννοείς τα condor;browning2 έγραψε:ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΠΟΡΙΑ (ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ)..
-CONDOA
-FOB UHV
http://www.hobbi.gr/product_info.php?products_id=526
-
- Full Member
ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΣΙΓΓΙ ΑΥΤΟ ΞΕΡΕΙ ΦΙΛΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΕΙ?
BROWNING THE BEST THERE IS
-
- Full Member
-
- Full Member
τι θελεισ να μαθησ φιλε?browning2 έγραψε:ΑΚΟΜΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΑ SELLIER BELLOT?![]()
-
- Full Member
Ανειναι για ελαφρια ή βαρια οπλα και για ποια ωρα και καιρο κανει 

BROWNING THE BEST THERE IS
-
- Full Member
αφτα τα φυσσιγια κατα την γνομη μου καμνουν για ελαφρια και βαρετα οπλα τα εχω δοκιμασει στο ενδιμικο και ειναι πολη αποτελεσματικα σε βορειοανατολικο ανεμο κατα την γνομη μου. Εχω παρει 4 περδικια σε καλονικη αποσταση πριν 2 χρονιαbrowning2 έγραψε:Ανειναι για ελαφρια ή βαρια οπλα και για ποια ωρα και καιρο κανει

- spyrosspyrou851
Θυμάμαι είπες το όπλος σου είναι το Β525 Hunter Light; Αν είναι αυτό η ιστοσελίδα το δίνει στα 3kg. Αν διαιρέσεις με το 96 για να δεις περίπου πόσα γραμμάρια πρέπει να ρίχνεις τότε αυτό σου δίνει 31.25γρ.browning2 έγραψε:Ανειναι για ελαφρια ή βαρια οπλα και για ποια ωρα και καιρο κανει
-
- Full Member
nike powder έγραψε:τι θελεισ να μαθησ φιλε?browning2 έγραψε:ΑΚΟΜΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΑ SELLIER BELLOT?![]()
φιλε εχει διαφορα σελλει μπελλοτ, εχει του "λαου" του "περτιτζιου" οπως τα ονομαζαν ου παππουδεσ μασ αν δεν καμνω λαθοσ 32 γραμμαρια εχει τα μαυροκοκκινα 33,5γρ η 35,5(δεν θυμαμαι καλα). αυτα που σου ανεφερα ειναι χαρτινοσ καλλυκασ με ταππα κετσε και γεμισμενα με πυριτιδα λοβεξ και με το χαρακτηριστικο καψουλι νεροξιτ.ξιχασα να σου πω οτι οταν τα παιξεις θελεισ λι ωρα να καταλαβεις αν επεσε το θηραμα γιατι για λια δευτερολεπτα εν θωρησ τιποτε,οσπου να καθαρισει ο τοποσ (αυτοι που τα επεξαν ξερουν)

- Pathfinder
Re: Re: ΦΥΣΙΓΓΙΑ
Χαρτοπολεμος!! Σωστοςnike powder έγραψε:nike powder έγραψε:τι θελεισ να μαθησ φιλε?browning2 έγραψε:ΑΚΟΜΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΑ SELLIER BELLOT?![]()
φιλε εχει διαφορα σελλει μπελλοτ, εχει του "λαου" του "περτιτζιου" οπως τα ονομαζαν ου παππουδεσ μασ αν δεν καμνω λαθοσ 32 γραμμαρια εχει τα μαυροκοκκινα 33,5γρ η 35,5(δεν θυμαμαι καλα). αυτα που σου ανεφερα ειναι χαρτινοσ καλλυκασ με ταππα κετσε και γεμισμενα με πυριτιδα λοβεξ και με το χαρακτηριστικο καψουλι νεροξιτ.ξιχασα να σου πω οτι οταν τα παιξεις θελεισ λι ωρα να καταλαβεις αν επεσε το θηραμα γιατι για λια δευτερολεπτα εν θωρησ τιποτε,οσπου να καθαρισει ο τοποσ (αυτοι που τα επεξαν ξερουν)
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?