RC4 CACCIA Oro - Μαύρη

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

RC4 CACCIA Oro - Μαύρη

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

Καλημέρα παιδιά, θα ήθελα εντυπώσεις από όποιους τις έχουν δοκιμάσει. Εγύρεψα στα φόρουμς αλλά τα πλείστα ποστς ήταν για την κίτρινη με το fibre. Σκέφτομαι να την έχω σε #7 στο ενδημικό στο *4 τσιοκ. Αναφέρομαι σε αυτήν:

http://www.rc-cartridges.com/rc4_caccia_oro-239.html

Αν έχει κανένας εμπειρία με την συγκεκριμένη θα εκτιμούσα την βοήθεια. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

:)

Σπύρος
master
Full Member

Re: RC4 CACCIA Oro - Μαύρη

Δημοσίευση από master »

Καλημέρα Σπύρο,

Την χρησιμοποιώ ανελλειπώς εδώ και αρκετά χρόνια σε φάσσα και περδίκι και την έχω συστήσει και σε πολλά παιδιά στο φορουμ.Το μπαρούτι της (F2) είναι διαφορετικό από την κίτρινη και ουδεμιάν σχέση έχουν.
Είναι πολύ σταθερό φυσίγγιο ευρείας χρήσης και παίζεται παντώς καιρού πλήν πολύ χαμηλών θερμοκρασιών. Είναι η πιο γλυκιά 35άρα που δοκίμασα και έχω καταλήξει στο Ν6. Το καλοκαίρι παίζεται και το χάραμα.

Κατά την γνώμη μου δεν χρειάζεσαι ν7 γιατί είναι 35γρ(άρα πάνω από 300 σκάγια), αν ήταν 32γρ. να συμφωνήσω ν7.

RC4 SERIE ORO --> χρυσάφι
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

master έγραψε:Καλημέρα Σπύρο,

Την χρησιμοποιώ ανελλειπώς εδώ και αρκετά χρόνια σε φάσσα και περδίκι και την έχω συστήσει και σε πολλά παιδιά στο φορουμ.Το μπαρούτι της (F2) είναι διαφορετικό από την κίτρινη και ουδεμιάν σχέση έχουν.
Είναι πολύ σταθερό φυσίγγιο ευρείας χρήσης και παίζεται παντώς καιρού πλήν πολύ χαμηλών θερμοκρασιών. Είναι η πιο γλυκιά 35άρα που δοκίμασα και έχω καταλήξει στο Ν6. Το καλοκαίρι παίζεται και το χάραμα.

Κατά την γνώμη μου δεν χρειάζεσαι ν7 γιατί είναι 35γρ(άρα πάνω από 300 σκάγια), αν ήταν 32γρ. να συμφωνήσω ν7.

Ευχαριστώ, ο λόγος που λέω σε νο 7 είναι λόγω κάποιων δοκιμών που έκαμα με τον Λεύκιο και το νούμερο 7 με 35γρ θα μου δώσει πιο πολλές πιθανότητες με το *4 τσιοκ σε κάποιες αποστάσεις παρά το νο6. Το νο 6 σκάγι χάνει την πυκνότητα με νούμερο *4 τσιοκ. Με το 7 όμως καλύπτεις παραπάνω κενά που αφήνει το νο 6 με τσιοκ 4.

Επίσης σκεφτόμουν στην πρώτη 31γρ #7, αλλά αλλάζοντας τα 31γρ σε 35γρ κερδίζεις περίπου 5 μέτρα με την πυκνότητα και έτσι πολλαπλασιάζεις τις πιθανότητές σου ας πούμε στα 40 μέτρα.
Filippos
Full Member

Δημοσίευση από Filippos »

RC4 CACCIA Oro 35gr no.6
RIO ROYAL 34gr no.6
SAGA HEAVY 34gr no.6

τα 3 φυσίγγια που θα δοκιμάσω φέτος σε φάσσα και περδίκι με διευρυμένους αυλούςκαι τσοκ 2* και 3*
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Ευχαριστώ παιδιά, γνωρίζετε που τις βρίσκουμε στην Λάρνακα; Ευχαριστώ ξανά :)

Σπύρος
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

spyrosspyrou851 έγραψε:Ευχαριστώ παιδιά, γνωρίζετε που τις βρίσκουμε στην Λάρνακα; Ευχαριστώ ξανά :)

Σπύρος

Σπύρο αν δεν υπάρχουν Λάρνακα σου τις αγοράζω εγώ από Λευκωσία φίλε.
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

MARIOSE έγραψε:
spyrosspyrou851 έγραψε:Ευχαριστώ παιδιά, γνωρίζετε που τις βρίσκουμε στην Λάρνακα; Ευχαριστώ ξανά :)

Σπύρος

Σπύρο αν δεν υπάρχουν Λάρνακα σου τις αγοράζω εγώ από Λευκωσία φίλε.
Ευχαριστώ, να σαι καλά, που θα κοντέψει έχω 2-3 τόπους να κοιτάξω να δω. Αν δεν βρω ξαναμιλούμε :)
master
Full Member

Δημοσίευση από master »

Οκ Σπύρο συμφωνώ, αλλά επειδή εμείς κάνουμε μικτό κυνήγι με πρώτη επιλογή τις μπλε κυρίες, δεν ρισκάρουμε με το Ν7.
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

spyrosspyrou851 έγραψε:
master έγραψε:Καλημέρα Σπύρο,

Ευχαριστώ, ο λόγος που λέω σε νο 7 είναι λόγω κάποιων δοκιμών που έκαμα με τον Λεύκιο και το νούμερο 7 με 35γρ θα μου δώσει πιο πολλές πιθανότητες με το *4 τσιοκ σε κάποιες αποστάσεις παρά το νο6. Το νο 6 σκάγι χάνει την πυκνότητα με νούμερο *4 τσιοκ. Με το 7 όμως καλύπτεις παραπάνω κενά που αφήνει το νο 6 με τσιοκ 4.

Επίσης σκεφτόμουν στην πρώτη 31γρ #7, αλλά αλλάζοντας τα 31γρ σε 35γρ κερδίζεις περίπου 5 μέτρα με την πυκνότητα και έτσι πολλαπλασιάζεις τις πιθανότητές σου ας πούμε στα 40 μέτρα.

Η ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΥΚΙΟ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ;) :D

ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΠΟΡΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ,ΠΑΝΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ!

ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ...ΖΗΤΑΜΕ ΠΑΡΑΥΤΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΟΥ!

Π.Χ..ΤΙ ΦΥΣΙΓΓΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΑΠΕΤΟΥΜΕΝΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΛΟΥΜΕ ΕΝΑ ΘΗΡΑΜΑ ΣΑΝ ΤΟ ΠΕΡΔΙΚΙ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΣΑ ΑΠΟ 0-40 ΜΕΤΡΑ?

ΑΠΑΝΤΗΣΗ....ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΩΣΤΗ ΚΑΤΑΝΟΜΗ, ΠΥΚΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΟΥΤΟ ΣΩΣΤΕ ΜΕΧΡΙ 40Μ ΤΟ ΦΥΣΙΓΓΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΑ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ!

ΤΟ 7ΡΑΚΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΒΟΛΗ,ΜΑΣ ΠΑΡΕΧΕΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΜΕ ΤΣΟΚ 4* ΚΑΙ 36ΓΡ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 40Μ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΣΟΚ 5* ΜΕΧΡΙ ΤΑ 35Μ...........ΟΜΩΣ..ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ!

ΤΟ ΦΥΣΙΓΓΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ''ΚΑΛΟ''....ΚΑΙ ΤΟ ''ΚΑΛΟ ΦΥΣΙΓΓΙ'' ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΒΡΟΥΜΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΜΑΣ!

ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΟΛΑ.... ΠΡΙΝ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΟΤΟΠΟ.....ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΦΥΣΙΓΓΙ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΟΤΟΠΟ......ΖΗΤΩ ΠΟΥ ΚΑΗΚΑΜΕ!

ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:

Η ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΥΚΙΟ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ;) :D

ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΠΟΡΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ,ΠΑΝΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ!

ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ...ΖΗΤΑΜΕ ΠΑΡΑΥΤΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΟΥ!

Π.Χ..ΤΙ ΦΥΣΙΓΓΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΑΠΕΤΟΥΜΕΝΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΛΟΥΜΕ ΕΝΑ ΘΗΡΑΜΑ ΣΑΝ ΤΟ ΠΕΡΔΙΚΙ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΣΑ ΑΠΟ 0-40 ΜΕΤΡΑ?

ΑΠΑΝΤΗΣΗ....ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΩΣΤΗ ΚΑΤΑΝΟΜΗ, ΠΥΚΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΟΥΤΟ ΣΩΣΤΕ ΜΕΧΡΙ 40Μ ΤΟ ΦΥΣΙΓΓΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΑ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ!

ΤΟ 7ΡΑΚΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΒΟΛΗ,ΜΑΣ ΠΑΡΕΧΕΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΜΕ ΤΣΟΚ 4* ΚΑΙ 36ΓΡ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 40Μ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΣΟΚ 5* ΜΕΧΡΙ ΤΑ 35Μ...........ΟΜΩΣ..ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ!

ΤΟ ΦΥΣΙΓΓΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ''ΚΑΛΟ''....ΚΑΙ ΤΟ ''ΚΑΛΟ ΦΥΣΙΓΓΙ'' ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΒΡΟΥΜΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΜΑΣ!

ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΟΛΑ.... ΠΡΙΝ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΟΤΟΠΟ.....ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΦΥΣΙΓΓΙ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΟΤΟΠΟ......ΖΗΤΩ ΠΟΥ ΚΑΗΚΑΜΕ!

Εννοείται ότι θα γίνουν δοκιμές, με τον πίνακα που μου έδωσε ο Λεύκιος τον οποίο θα δημοσιεύσει σε κάποια φάση, ένα 35-36γρ φυσίγγιο νο7 σε καλύπτει με τσιοκ 4 ακόμα και μέχρι τα 40 μέτρα. Άρα άρχισα να ψάχνω ξανά πριν πάω να κάμω δοκιμές, γνώμες για φυσίγγια αυτής της κατηγορίας, καθώς μιλώντας με τον Λεύκιο έκανα δεύτερες σκέψεις για κάποια που σκεφτόμουν να δοκιμάσω.

Aπ' ότι φένεται, μπαίνει και η RC4 στις δοκιμές :D
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”