http://www.rc-cartridges.com/rc4_caccia_oro-239.html
Αν έχει κανένας εμπειρία με την συγκεκριμένη θα εκτιμούσα την βοήθεια. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Σπύρος
Ευχαριστώ, ο λόγος που λέω σε νο 7 είναι λόγω κάποιων δοκιμών που έκαμα με τον Λεύκιο και το νούμερο 7 με 35γρ θα μου δώσει πιο πολλές πιθανότητες με το *4 τσιοκ σε κάποιες αποστάσεις παρά το νο6. Το νο 6 σκάγι χάνει την πυκνότητα με νούμερο *4 τσιοκ. Με το 7 όμως καλύπτεις παραπάνω κενά που αφήνει το νο 6 με τσιοκ 4.master έγραψε:Καλημέρα Σπύρο,
Την χρησιμοποιώ ανελλειπώς εδώ και αρκετά χρόνια σε φάσσα και περδίκι και την έχω συστήσει και σε πολλά παιδιά στο φορουμ.Το μπαρούτι της (F2) είναι διαφορετικό από την κίτρινη και ουδεμιάν σχέση έχουν.
Είναι πολύ σταθερό φυσίγγιο ευρείας χρήσης και παίζεται παντώς καιρού πλήν πολύ χαμηλών θερμοκρασιών. Είναι η πιο γλυκιά 35άρα που δοκίμασα και έχω καταλήξει στο Ν6. Το καλοκαίρι παίζεται και το χάραμα.
Κατά την γνώμη μου δεν χρειάζεσαι ν7 γιατί είναι 35γρ(άρα πάνω από 300 σκάγια), αν ήταν 32γρ. να συμφωνήσω ν7.
RC4 SERIE ORO --> χρυσάφι
spyrosspyrou851 έγραψε:Ευχαριστώ παιδιά, γνωρίζετε που τις βρίσκουμε στην Λάρνακα; Ευχαριστώ ξανά![]()
Σπύρος
Ευχαριστώ, να σαι καλά, που θα κοντέψει έχω 2-3 τόπους να κοιτάξω να δω. Αν δεν βρω ξαναμιλούμεMARIOSE έγραψε:spyrosspyrou851 έγραψε:Ευχαριστώ παιδιά, γνωρίζετε που τις βρίσκουμε στην Λάρνακα; Ευχαριστώ ξανά![]()
Σπύρος
Σπύρο αν δεν υπάρχουν Λάρνακα σου τις αγοράζω εγώ από Λευκωσία φίλε.
spyrosspyrou851 έγραψε:Ευχαριστώ, ο λόγος που λέω σε νο 7 είναι λόγω κάποιων δοκιμών που έκαμα με τον Λεύκιο και το νούμερο 7 με 35γρ θα μου δώσει πιο πολλές πιθανότητες με το *4 τσιοκ σε κάποιες αποστάσεις παρά το νο6. Το νο 6 σκάγι χάνει την πυκνότητα με νούμερο *4 τσιοκ. Με το 7 όμως καλύπτεις παραπάνω κενά που αφήνει το νο 6 με τσιοκ 4.master έγραψε:Καλημέρα Σπύρο,
Την χρησιμοποιώ ανελλειπώς εδώ και αρκετά χρόνια σε φάσσα και περδίκι και την έχω συστήσει και σε πολλά παιδιά στο φορουμ.Το μπαρούτι της (F2) είναι διαφορετικό από την κίτρινη και ουδεμιάν σχέση έχουν.
Είναι πολύ σταθερό φυσίγγιο ευρείας χρήσης και παίζεται παντώς καιρού πλήν πολύ χαμηλών θερμοκρασιών. Είναι η πιο γλυκιά 35άρα που δοκίμασα και έχω καταλήξει στο Ν6. Το καλοκαίρι παίζεται και το χάραμα.
Κατά την γνώμη μου δεν χρειάζεσαι ν7 γιατί είναι 35γρ(άρα πάνω από 300 σκάγια), αν ήταν 32γρ. να συμφωνήσω ν7.
RC4 SERIE ORO --> χρυσάφι
Επίσης σκεφτόμουν στην πρώτη 31γρ #7, αλλά αλλάζοντας τα 31γρ σε 35γρ κερδίζεις περίπου 5 μέτρα με την πυκνότητα και έτσι πολλαπλασιάζεις τις πιθανότητές σου ας πούμε στα 40 μέτρα.
Εννοείται ότι θα γίνουν δοκιμές, με τον πίνακα που μου έδωσε ο Λεύκιος τον οποίο θα δημοσιεύσει σε κάποια φάση, ένα 35-36γρ φυσίγγιο νο7 σε καλύπτει με τσιοκ 4 ακόμα και μέχρι τα 40 μέτρα. Άρα άρχισα να ψάχνω ξανά πριν πάω να κάμω δοκιμές, γνώμες για φυσίγγια αυτής της κατηγορίας, καθώς μιλώντας με τον Λεύκιο έκανα δεύτερες σκέψεις για κάποια που σκεφτόμουν να δοκιμάσω.SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:
Η ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΥΚΙΟ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ![]()
![]()
ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΠΟΡΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ,ΠΑΝΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ!
ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ...ΖΗΤΑΜΕ ΠΑΡΑΥΤΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΟΥ!
Π.Χ..ΤΙ ΦΥΣΙΓΓΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΑΠΕΤΟΥΜΕΝΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΛΟΥΜΕ ΕΝΑ ΘΗΡΑΜΑ ΣΑΝ ΤΟ ΠΕΡΔΙΚΙ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΣΑ ΑΠΟ 0-40 ΜΕΤΡΑ?
ΑΠΑΝΤΗΣΗ....ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΩΣΤΗ ΚΑΤΑΝΟΜΗ, ΠΥΚΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΟΥΤΟ ΣΩΣΤΕ ΜΕΧΡΙ 40Μ ΤΟ ΦΥΣΙΓΓΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΑ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ!
ΤΟ 7ΡΑΚΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΒΟΛΗ,ΜΑΣ ΠΑΡΕΧΕΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΜΕ ΤΣΟΚ 4* ΚΑΙ 36ΓΡ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 40Μ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΣΟΚ 5* ΜΕΧΡΙ ΤΑ 35Μ...........ΟΜΩΣ..ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ!
ΤΟ ΦΥΣΙΓΓΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ''ΚΑΛΟ''....ΚΑΙ ΤΟ ''ΚΑΛΟ ΦΥΣΙΓΓΙ'' ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΒΡΟΥΜΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΜΑΣ!
ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΟΛΑ.... ΠΡΙΝ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΟΤΟΠΟ.....ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΦΥΣΙΓΓΙ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΟΤΟΠΟ......ΖΗΤΩ ΠΟΥ ΚΑΗΚΑΜΕ!