Φυσίγγια για Beretta 686 Onyx
- Nikos
Φυσίγγια για Beretta 686 Onyx
Καλησπέρα σε όλους
Παιδιά εχει κανένας το συγκεκριμμένο όπλο?? (686 Onyx)
Αντιμετωπίζω 'ενα μικρό πρόβλημα στα φυσίγγια, μπορειτε να μου συστησετε μερικα αν γνωρ'ιζεται και σε ποιές κλιματολογικές συνθήκες τα παιζετε????
ευχαριστώ παιδιά...!!
Παιδιά εχει κανένας το συγκεκριμμένο όπλο?? (686 Onyx)
Αντιμετωπίζω 'ενα μικρό πρόβλημα στα φυσίγγια, μπορειτε να μου συστησετε μερικα αν γνωρ'ιζεται και σε ποιές κλιματολογικές συνθήκες τα παιζετε????
ευχαριστώ παιδιά...!!
-
- Full Member
Re: Φυσίγγια για Beretta 686 Onyx
Φίλε Νίκο δώσε καποια στοιχεία γιά το όπλο σου, οπως μήκος, αυλός, βάρος, τσοκαρισμα που χρησιμοποιάς κλπ για να δώσουμε τις ανάλογες απαντήσεις. 

- Nikos
LEFKIOS έγραψε:Φίλε Νίκο δώσε καποια στοιχεία γιά το όπλο σου, οπως μήκος, αυλός, βάρος, τσοκαρισμα που χρησιμοποιάς κλπ για να δώσουμε τις ανάλογες απαντήσεις.
Φίλε Λεύκιε σοβαρή παράληψη μου...
Το όπλο είναι sporting 28'',εχει βαρος 3,570kg και οι αυλοί 18.4.
Το τσοκαρισμα που έχω σχεδόν πάντα ειναι 4 -- 2.
Ευχαριστώ
- marinos.a
- Site Admin
αν σου πω εγω τι παίζω με το 686 silver pigeon νομίζεις θα βοηθήσω?
Si vis pacem, para bellum
- Nikos
Φίλε Μαρίνο
για να είμαι ειλικρινής δεν ξερω αν με βοηθα αυτο διότι δεν ξέρω αν αυτα τα δυο όπλα αντιδρουν το ίδιο...
Το όπλο σου είναι sporting??
για να είμαι ειλικρινής δεν ξερω αν με βοηθα αυτο διότι δεν ξέρω αν αυτα τα δυο όπλα αντιδρουν το ίδιο...
Το όπλο σου είναι sporting??
- marinos.a
- Site Admin
-
- Full Member
Φίλε Νίκο οι εισηγήσεις που θα σου δώσω είναι πάντοτε κατά την άποψη μου και δεν πρέπει να μένεις μόνο με αυτές, αλλά να κάνεις και εσύ τις δικές σου δοκιμές και σκέψεις διότι όπλο από όπλο συμπεριφέρεται διαφορετικά .
Τα στοιχεία που έδωσες για το όπλο σου μοιάζουν σχεδόν με αυτά του δικού μου με δυο μικρές διαφορές , στο βάρος (3330 kg) και στο τσοκάρισμα (4-3). Όσον αφορά τη μάρκα το δικό μου είναι Browning B325. Πιστεύω ότι οι εισηγήσεις που θα σου δώσω θα είναι κοντά σε αυτές που χρησιμοποιώ εγώ λόγο ομοιότητας των στοιχείων των όπλων μας.
Για θέμα καιρικές συνθήκες που αναφέρεις θα σου εισηγηθώ να διαβάσεις σχετικό σημείωμα που έγραψα στο topic φυσίγγια και καιρικές συνθήκες σελίδα 8, είμαι σίγουρος ότι θα σε βοηθήσει. Η όλη φιλοσοφία, κατά τι δική μου άποψη,
για τις καιρικές συνθήκες είναι ο παράγοντας ταχύτητα τον φυσιγγίων δηλ. αργά φυσίγγια για υγρό καιρό, μέτρια για κανονικό και γρήγορα για ξηρό. Για θέμα πόσα γραμμάρια να χρησιμοποιείς δεν έχεις σοβαρό πρόβλημα διότι το όπλο σου είναι βαρετό , σου εισηγούμαι όμως στο καλοκαιρινό κυνήγι να αποφεύγεις να χρησιμοποιείς πέραν των 36γρ. Σου δίνω λοιπόν ποιο κάτω μερικές εισηγήσεις για φυσίγγια
• ΥΓΡΟΣ ΚΑΙΡΟΣ=OLYMPIA....Super32gr , Special34gr, Mini magnum40gr
EXTRA.........Top31gr , Rocket32gr, Super35.5
VICTORY....L/Shots33.5 , Starllight32gr
WINCHESTER...Special chasse34gr
• ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ ΚΑΙΡΟΣ=OL....Quick30gr, Super game32gr, Gem30gr, Gem35gr, Big game36gr
=EXΤRA....Tiger30gr, Royal 33.5gr
= VICTORY....Europa 30gr, Mirage30gr, Victory35gr ??
= WINCH...Special migrat. 32gr
• ΞΗΡΟΣ ΚΑΙΡΟΣ= OLYMPIA…. Gem28gr, Gem32gr, Η/V 31GR, , Big game32
= EXTRA.........Mini29gr , Baby28.5gr, Royal33.5gr
= VICTORY...Cocord31gr, Europa 32grnikel
= WINCH...Super x . 36gr, Special pigeon36gr
Aυτές είναι οι εισηγήσεις μου φίλε Νίκο. Είμαι σίγουρος ότι και άλλοι φίλοι στο site που έχουν παρόμοιο όπλο όπως το δικό σου μπορούν να σου δώσουν τις εισηγήσεις τους και έτσι θα μπορείς να κάνεις τις επιλογές σου. Ελπίζω να σε βοήθησα. Αν θέλεις ότι δίποτε άλλο εδώ είμαστε, καλό κυνήγι και πάνω από όλα ΑΣΦΑΛΕΙΑ.

Για θέμα καιρικές συνθήκες που αναφέρεις θα σου εισηγηθώ να διαβάσεις σχετικό σημείωμα που έγραψα στο topic φυσίγγια και καιρικές συνθήκες σελίδα 8, είμαι σίγουρος ότι θα σε βοηθήσει. Η όλη φιλοσοφία, κατά τι δική μου άποψη,

• ΥΓΡΟΣ ΚΑΙΡΟΣ=OLYMPIA....Super32gr , Special34gr, Mini magnum40gr
EXTRA.........Top31gr , Rocket32gr, Super35.5
VICTORY....L/Shots33.5 , Starllight32gr
WINCHESTER...Special chasse34gr
• ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ ΚΑΙΡΟΣ=OL....Quick30gr, Super game32gr, Gem30gr, Gem35gr, Big game36gr
=EXΤRA....Tiger30gr, Royal 33.5gr
= VICTORY....Europa 30gr, Mirage30gr, Victory35gr ??
= WINCH...Special migrat. 32gr
• ΞΗΡΟΣ ΚΑΙΡΟΣ= OLYMPIA…. Gem28gr, Gem32gr, Η/V 31GR, , Big game32
= EXTRA.........Mini29gr , Baby28.5gr, Royal33.5gr
= VICTORY...Cocord31gr, Europa 32grnikel
= WINCH...Super x . 36gr, Special pigeon36gr
Aυτές είναι οι εισηγήσεις μου φίλε Νίκο. Είμαι σίγουρος ότι και άλλοι φίλοι στο site που έχουν παρόμοιο όπλο όπως το δικό σου μπορούν να σου δώσουν τις εισηγήσεις τους και έτσι θα μπορείς να κάνεις τις επιλογές σου. Ελπίζω να σε βοήθησα. Αν θέλεις ότι δίποτε άλλο εδώ είμαστε, καλό κυνήγι και πάνω από όλα ΑΣΦΑΛΕΙΑ.
- Nikos
Φιλε Λευκιε σε ευχαριστώ για το χρόνο και τις εισηγησεις σου...
Αρκετά απο αυτά τα χρησιμοποιώ ήδη αλλά μερικές φορες ενω το πουλί κτυπιέται η σιπεθκιά δεν το κρατά με αποτέλεσμα να το χάνω...
Αρκετά απο αυτά τα χρησιμοποιώ ήδη αλλά μερικές φορες ενω το πουλί κτυπιέται η σιπεθκιά δεν το κρατά με αποτέλεσμα να το χάνω...
- marinos.a
- Site Admin
Και εγώ είχα ένα θέμα μέχρι να καταλήξω.
Έχω καλά αποτελέσματα μέχρι στιγμής:
Στη τζικλα το πρωί RC1 competition 28gr 9 ½. Mετά RC 32 caccia 9 και Olympia quick 30 9.
Στη Φασσα και περτικο RC 32 Caccia 6.
Στη τζικλα το πρωί RC1 competition 28gr 9 ½. Mετά RC 32 caccia 9 και Olympia quick 30 9.
Si vis pacem, para bellum
- cynergy
- Full Member
τζικλα το πρωί KILLER 32GR No12 ΤΑΠΠΑ ΘΕΡΙΣΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗmarinos.a έγραψε:Και εγώ είχα ένα θέμα μέχρι να καταλήξω.
dont shoot fast...shoot good