Nitro 27

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
titosblaser
Full Member

Nitro 27

Δημοσίευση από titosblaser »

Εντυπώσεις για το πιο πάνω φουσιεκι
Dietitian&Nutritionist
panikos747712
Full Member

Re: Nitro 27

Δημοσίευση από panikos747712 »

Φιλε για μενα προσωπικα το θεωρω απο τα καλυτερα φυσιγγια.ειδικα με το emilio rizzini που ηταν καπος ιδιοτροπο με τα φυσιγγια αυτο το φυσιγγιο δεν ελεγε ποτε οχι οταν τοσα και τοσα φυσιγγια δεεενννν....... βεβαια λογο κρισης τωρα δεν χρισημοποιω τοσο ακριβα φυσιγγια αλλα το θεωρω απο τα καλυτερα
cyprohunter
Full Member

Δημοσίευση από cyprohunter »

Συγνώμη αλλα επειδή δεν πολυ γνωρίζω την χαρτούτσια και επειδή εμείναν κάτι παλιές του πατέρα μου και δεν πολυ φένονται τα γράμματα... Είναι αλήθεια 27γρ;(παράξενο):? τί νούμερο είναι το σκάι ή βγαίνει σε πολλά; Σε τι καιρό πέζεται; Ποιές είναι οι ιδιότητες του;
Φιλικά,
Αναστάσης
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Δημοσίευση από Anthimos »

cyprohunter έγραψε:Συγνώμη αλλα επειδή δεν πολυ γνωρίζω την χαρτούτσια και επειδή εμείναν κάτι παλιές του πατέρα μου και δεν πολυ φένονται τα γράμματα... Είναι αλήθεια 27γρ;(παράξενο):? τί νούμερο είναι το σκάι ή βγαίνει σε πολλά; Σε τι καιρό πέζεται; Ποιές είναι οι ιδιότητες του;

Η Nitro 27 ανοικει στην σκοπευτικη σειρα της Reminghton ειναι 28 γρ με 7,5 νουμερο σκαι (αμερικανικό)η 32 γρ με σκαι νουμερο 8. Επειδη ειναι σκοπευτικο φυσιγγιο ειναι φυσιγγιο χαμηλου λακτισματος για να ειναι ξεκούραστο και η Reminghton δινει ως ταχυτητα τα 393 μετρα το δευτερόλεπτο! Ειναι καταλληλο και για κυνηγι!!

Ειναι σχεδιασμενο για αθλητική σκοποβολη και συγκεκριμένα για Αμερικανικο Τραπ χαντικαπ (Handicap) To αμερικανικου τυπου τραπ χωριζεται σε τρεις κατηγοριες ,μονο τραπ, διπλό τραπ και χαντικαπ (Handicap)
To Handicap 27 αφορα το τριτο είδος Αμερικάνικου Τραπ , οπου ο νικητης του παιχνιδιου δικαιουτε να προσθεσει μιαν αποσταση για να κάνει το παιχνιδι πιο δυσκολο , να παρει δηλαδη τον βατηρα πιο πίσω, οπου το κατωτατο όριο ειναι 18 υάρδες και το μεγαλυτερο ειναι 27 υάρδες....

Ετσι αυτο το φυσιγγιο σχεδιαστηκε κι πηρε το όνομα του επειδη υποτιθεται ότι κανει γι αυτη ακριβως την δουλεια....να κτυπα δισκους απο το πιο μακρινο σημειο .....27 υαρδες χαντικαπ.....Nitro 27 Handicap :D

O όρος Nitro που χρησιμοποιουν οι Αμερικάνοι, ειναι ορος που χρησιμοποιητε για τις ακαπνες πυριτιδες ( παρουτια) επειδη οι συγχρονες πυριτιδες ηταν παραγωγα νυτρογλυκερίνης και απο το 1800 αναφερονταν σ αυτες με αυτο τον όρο για να τις ξεχωριζουν απο τις δικες τους κι ετσι εμεινε μεχρι σημερα
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
cyprohunter
Full Member

Δημοσίευση από cyprohunter »

Ευχαριστώ πολυ φίλε μου για την πληροφορία! Κάθε μέρα μαθαίνουμε και κάτι νέο, να 'σαι καλά! Και πολλές καλημέρες!
Φιλικά,
Αναστάσης
Άβαταρ μέλους
titosblaser
Full Member

Δημοσίευση από titosblaser »

Φίλε νομίζω κανεις λάθος το νιτρο 27 είναι 32γραμμαρια και το νούμερο του είναι καθαρά το 6
Dietitian&Nutritionist
WOODPIGEONHUNTER
Full Member

Δημοσίευση από WOODPIGEONHUNTER »

titosblaser έγραψε:Φίλε νομίζω κανεις λάθος το νιτρο 27 είναι 32γραμμαρια και το νούμερο του είναι καθαρά το 6
απλα στην κυπρο επειδη δεν θα εχει ζητιση λογω τιμης για σκοπευτικους λογους..... φερνουν μονο το Νο 6 για το κυνηγι!!
ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ........ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΣΑΡΩΣΤΟΣ!!!!
Άβαταρ μέλους
giorgos80

Δημοσίευση από giorgos80 »

cyprohunter έγραψε:Ευχαριστώ πολυ φίλε μου για την πληροφορία! Κάθε μέρα μαθαίνουμε και κάτι νέο, να 'σαι καλά! Και πολλές καλημέρες!
http://www.remington.com/en/products/am ... loads.aspx
Εκαμαμεν το μ@@τσι@ επιστημη
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Δημοσίευση από Anthimos »

giorgos80 έγραψε:
cyprohunter έγραψε:Ευχαριστώ πολυ φίλε μου για την πληροφορία! Κάθε μέρα μαθαίνουμε και κάτι νέο, να 'σαι καλά! Και πολλές καλημέρες!
http://www.remington.com/en/products/am ... loads.aspx
;)
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
Άβαταρ μέλους
virtualgreek
Moderator

Δημοσίευση από virtualgreek »

Άλλες οι Nitro 27 της Αμερικανικής αγοράς και άλλες οι Nitro 27 της Ευρωπαϊκής αγοράς.

Η πρώτη κατασκευάζεται από την ίδια την Remington στο Άρκανσας των Ηνωμένων Πολιτειών και η δεύτερη κατασκευάζεται για λογαριασμό της Remington από το εργοστάσιο της Baschieri Pellagri στην Ιταλία.

Σ.
Πρώτα από όλα πρέπει να είστε Κύριοι στο βουνό, και μετά κυνηγοί...
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”