Sellier & bellot 34gr #6, lampro biturbo 36gr #6, rio 36gr #

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Sellier & bellot 34gr #6, lampro biturbo 36gr #6, rio 36gr #

Δημοσίευση από Pathfinder »

Σας χαιρετω παιδες . δοκιμασε κανενας τα πιο πανω φυσιγγια; τα bellot ειναι με μαλλινη ταππα για πρωτη με τσοκ 4**** και τα αλλα 2 για δευτερη με 2 η 3*** τσοκ 18.4 αυλους και για περπατητο ως επι το πλειστον.εντυπωσεις/αποψεις αν τα παιξε κανενας σας;

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
spidis
Full Member

Re: Sellier & bellot 34gr #6, lampro biturbo 36gr #6, rio 36

Δημοσίευση από spidis »

Pathfinder έγραψε:Σας χαιρετω παιδες . δοκιμασε κανενας τα πιο πανω φυσιγγια; τα bellot ειναι με μαλλινη ταππα για πρωτη με τσοκ 4**** και τα αλλα 2 για δευτερη με 2 η 3*** τσοκ 18.4 αυλους και για περπατητο ως επι το πλειστον.εντυπωσεις/αποψεις αν τα παιξε κανενας σας;

ΦΙΛΕ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΓΙΑ ΤΗΝ biturbo ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΗ. ΘΕΛΕΙ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΗ ΣΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ. ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΤΗΝ ΠΑΙΖΩ ΣΤΗΝ ΦΑΣΣΑ ΓΕΝΝΑΡΗ-ΦΕΒΡΑΡΗ. ΠΕΡΣΙ ΠΗΡΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ 4 ΠΑΚΕΤΑ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΣΤΗΝ ΦΑΣΣΑ ΤΕΛΟΣ ΓΕΝΝΑΡΗ ΜΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΑΠΟ 0-5 ΚΕΛΣΙΟΥ ΚΑΙ ΕΘΕΡΙΖΑΝ ΜΕ ΟΠΛΟ ΣΚΗΤ ΣΚΗΤ ΣΕ ΜΑΚΡΥΝΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ. ΗΤΑΝ ΣΑΝΑ ΕΠΕΖΑ 30ΓΡ. ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΓΓΙΟ ΜΕ ΨΗΛΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ, ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΙΟΥΣΑ ΝΙΟΒΡΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ.
Άβαταρ μέλους
giorgos80

Δημοσίευση από giorgos80 »

εδοκιμασα την Sellier & bellot σε μερα που ειχε βορκα.ειχα 4-5 ξιφτερισματα σε περδικια.πολυ φτερο μιλουμε.παραπανω εχαλασε με ο χαρτοπολεμος που καμνουν :lol: :lol: .επαρετησα τες παρολο που την προηγουμενη εξορμηση επαιξα λαο μαζι της.ξερω ατομο που δεν την φκαλλει που μεσα παντως
Εκαμαμεν το μ@@τσι@ επιστημη
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

spidis έγραψε:
Pathfinder έγραψε:Σας χαιρετω παιδες . δοκιμασε κανενας τα πιο πανω φυσιγγια; τα bellot ειναι με μαλλινη ταππα για πρωτη με τσοκ 4**** και τα αλλα 2 για δευτερη με 2 η 3*** τσοκ 18.4 αυλους και για περπατητο ως επι το πλειστον.εντυπωσεις/αποψεις αν τα παιξε κανενας σας;

ΦΙΛΕ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΓΙΑ ΤΗΝ biturbo ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΗ. ΘΕΛΕΙ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΗ ΣΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ. ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΤΗΝ ΠΑΙΖΩ ΣΤΗΝ ΦΑΣΣΑ ΓΕΝΝΑΡΗ-ΦΕΒΡΑΡΗ. ΠΕΡΣΙ ΠΗΡΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ 4 ΠΑΚΕΤΑ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΣΤΗΝ ΦΑΣΣΑ ΤΕΛΟΣ ΓΕΝΝΑΡΗ ΜΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΑΠΟ 0-5 ΚΕΛΣΙΟΥ ΚΑΙ ΕΘΕΡΙΖΑΝ ΜΕ ΟΠΛΟ ΣΚΗΤ ΣΚΗΤ ΣΕ ΜΑΚΡΥΝΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ. ΗΤΑΝ ΣΑΝΑ ΕΠΕΖΑ 30ΓΡ. ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΓΓΙΟ ΜΕ ΨΗΛΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ, ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΙΟΥΣΑ ΝΙΟΒΡΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ.
γεια σας παιδες
ετσι αα? :) μαλλον παμε για αλλη χαρτουτσια καλο....ειπα να δοκιμασω καμια εξωτερικη πιον ακριβη που τις κυπριακες φετος ετσι για αλλαγη...ξερεις καποτε μονο κ μονο η ψυχολογια οτι κατι ακριβο μπορει να ειναι και καλυτερο ταχα εν το 50% της δουλειας :) εκαμα λαθοε επιλογες μαλλον
εδοκιμασα την Sellier & bellot σε μερα που ειχε βορκα.ειχα 4-5 ξιφτερισματα σε περδικια.πολυ φτερο μιλουμε.παραπανω εχαλασε με ο χαρτοπολεμος που καμνουν :lol: :lol: .επαρετησα τες παρολο που την προηγουμενη εξορμηση επαιξα λαο μαζι της.ξερω ατομο που δεν την φκαλλει που μεσα παντως
για τον χαρτοπολεμον ακουσα το και εγω οτι ενοχλει πολλους αλλα ακουσα επισης οτι εν πολυ καλη στις κατανομες της για αυτο την πηρα.

εν να μπουν και τουτες μες την συλλογη αλλοπως :)
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”