REMINGTON EXPRESS LONG RANGE 35,5GR

Απάντηση
BAIKAL 1980

REMINGTON EXPRESS LONG RANGE 35,5GR

Δημοσίευση από BAIKAL 1980 »

που βρισκουμε τα remington στη Λευκωσια??κοιταξα χθες σε 2 τοπους και δεν βρηκα...συγκεκριμενα τα θελω σε 6 νουμερο και οχι 7,5...γιατι απο οτι μου ειπαν καποιοι φιλοι...μονο σε 7,5 τα βρισκουν σε αλλες επαρχιες...
PB687 Diamond Pigeon

Re: REMINGTON EXPRESS LONG RANGE 35,5GR

Δημοσίευση από PB687 Diamond Pigeon »

BAIKAL 1980 έγραψε:που βρισκουμε τα remington στη Λευκωσια??κοιταξα χθες σε 2 τοπους και δεν βρηκα...συγκεκριμενα τα θελω σε 6 νουμερο και οχι 7,5...γιατι απο οτι μου ειπαν καποιοι φιλοι...μονο σε 7,5 τα βρισκουν σε αλλες επαρχιες...
πρεπει να εχει ο αντρος ρε
Άβαταρ μέλους
kyriakos304

Δημοσίευση από kyriakos304 »

Για Λάρνακα αν ξέρει κάποιος που μπορούμε να τα βρούμε;
Καλύτερα ένα θήραμα λιγότερο παρά ένας φίλος….
BAIKAL 1980

πειτε και τις τιμες που τα βρισκεται...θκιαμαντη μου...αν εσιει ο Αντρος πηαινε πιασμου 7 πακετα και χρωστω σου τα λεφτα...! :lol:
PB687 Diamond Pigeon

BAIKAL 1980 έγραψε:πειτε και τις τιμες που τα βρισκεται...θκιαμαντη μου...αν εσιει ο Αντρος πηαινε πιασμου 7 πακετα και χρωστω σου τα λεφτα...! :lol:
θελεις τζαι 7 πακετα θεμας. τωρα να παω στην τραπεζα να σπασω το γραμματιο... :o
PB687 Diamond Pigeon

PB687 Diamond Pigeon έγραψε:
BAIKAL 1980 έγραψε:πειτε και τις τιμες που τα βρισκεται...θκιαμαντη μου...αν εσιει ο Αντρος πηαινε πιασμου 7 πακετα και χρωστω σου τα λεφτα...! :lol:
θελεις τζαι 7 πακετα θεμας. τωρα να παω στην τραπεζα να σπασω το γραμματιο... :o
2-3 τόπους που μίλησα ρε Παλιοβερκά, λένε ότι είναι έλλειψη από τον εισαγωγέα τζαι ότι μάλλον δεν θα φέρει τζινος άλλες για φέτος τουλάχιστον. Αν έμεινε κανένα πακέτο κάπου...
nike powder
Full Member

Δημοσίευση από nike powder »

BAIKAL 1980 έγραψε:που βρισκουμε τα remington στη Λευκωσια??κοιταξα χθες σε 2 τοπους και δεν βρηκα...συγκεκριμενα τα θελω σε 6 νουμερο και οχι 7,5...γιατι απο οτι μου ειπαν καποιοι φιλοι...μονο σε 7,5 τα βρισκουν σε αλλες επαρχιες...

πιαε καμια αλλη ισαξια τησ οπωσ την doubleX. remington diskola vriskis
BAIKAL 1980

αλλη ισως ισαξια της μπορει να ειναι και η rio pichon απο οτι διαβαζω σε διαφορα φορουμ...ενα φυσιγγι που κατασκευαστηκε ειδικα για περιστεροβολια και ως γνωστο τα κοστη για αυτο το αθλημα ηταν τεραστια....για οσο επιτρεποταν...ισως στη λατινικη αμερικη υπαρχουν ακομα χωρες που το εχουν σαν αθλημα...δεν ειμαι σιγουρος...αλλα στη περιστεροβολια το συγκεκριμενο ειδος περιστεριου ηταν πολυ σκληροτραχηλο και παμπονηρο που ηθελε ενα φυσιγγι με αριστη συγκεντρωση και σκληρο για να ριξει το περιστερι στα πλαισια του σκοπευτηριου...αν επεφτε εξω απο αυτο απλα πηγαινε σπιτι του ο αθλητης...οποτε αυτο το φυσιγγι ισως ειναι μια καλη επιλογη...αν το δοκιμασε κανεις και αυτο ας πει τη γνωμη του...ειχα διαβασει και κατι δοκιμες που εκανε ο κ. Σολωνας στο φορουμ και ηταν καλα τα αποτελεσματα του φυσιγγιου αυτου...αν μπορει να μας πει 1-2 κουβεντες παραπανω

...βρηκα και αυτο το θεμα στο φορουμ για το short range ομως...πολυ σημαντικα τα οσα αναφερονται...και ψηνομαι πολυ για τα συγγεκριμενα φυσιγγια...
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

BAIKAL 1980 έγραψε:αλλη ισως ισαξια της μπορει να ειναι και η rio pichon απο οτι διαβαζω σε διαφορα φορουμ...ενα φυσιγγι που κατασκευαστηκε ειδικα για περιστεροβολια και ως γνωστο τα κοστη για αυτο το αθλημα ηταν τεραστια....για οσο επιτρεποταν...ισως στη λατινικη αμερικη υπαρχουν ακομα χωρες που το εχουν σαν αθλημα...δεν ειμαι σιγουρος...αλλα στη περιστεροβολια το συγκεκριμενο ειδος περιστεριου ηταν πολυ σκληροτραχηλο και παμπονηρο που ηθελε ενα φυσιγγι με αριστη συγκεντρωση και σκληρο για να ριξει το περιστερι στα πλαισια του σκοπευτηριου...αν επεφτε εξω απο αυτο απλα πηγαινε σπιτι του ο αθλητης...οποτε αυτο το φυσιγγι ισως ειναι μια καλη επιλογη...αν το δοκιμασε κανεις και αυτο ας πει τη γνωμη του...ειχα διαβασει και κατι δοκιμες που εκανε ο κ. Σολωνας στο φορουμ και ηταν καλα τα αποτελεσματα του φυσιγγιου αυτου...αν μπορει να μας πει 1-2 κουβεντες παραπανω

...βρηκα και αυτο το θεμα στο φορουμ για το short range ομως...πολυ σημαντικα τα οσα αναφερονται...και ψηνομαι πολυ για τα συγγεκριμενα φυσιγγια...
ΦΙΛΕ ''BAIKAL''ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΜΦΙΒΟΛΙΑ ΟΤΙ ΤΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΤΗΣ RΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΞΙΟΛΟΓΑ

ΤΙΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΓΙΑ RΙΟ (LONG RANGE) ΤΙΣ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΛΕΥΚΙΟΣ.

http://www.cyprushuntingmagazine.com/fo ... 22&start=0
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
BAIKAL 1980

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:
BAIKAL 1980 έγραψε:αλλη ισως ισαξια της μπορει να ειναι και η rio pichon απο οτι διαβαζω σε διαφορα φορουμ...ενα φυσιγγι που κατασκευαστηκε ειδικα για περιστεροβολια και ως γνωστο τα κοστη για αυτο το αθλημα ηταν τεραστια....για οσο επιτρεποταν...ισως στη λατινικη αμερικη υπαρχουν ακομα χωρες που το εχουν σαν αθλημα...δεν ειμαι σιγουρος...αλλα στη περιστεροβολια το συγκεκριμενο ειδος περιστεριου ηταν πολυ σκληροτραχηλο και παμπονηρο που ηθελε ενα φυσιγγι με αριστη συγκεντρωση και σκληρο για να ριξει το περιστερι στα πλαισια του σκοπευτηριου...αν επεφτε εξω απο αυτο απλα πηγαινε σπιτι του ο αθλητης...οποτε αυτο το φυσιγγι ισως ειναι μια καλη επιλογη...αν το δοκιμασε κανεις και αυτο ας πει τη γνωμη του...ειχα διαβασει και κατι δοκιμες που εκανε ο κ. Σολωνας στο φορουμ και ηταν καλα τα αποτελεσματα του φυσιγγιου αυτου...αν μπορει να μας πει 1-2 κουβεντες παραπανω ...βρηκα και αυτο το θεμα στο φορουμ για το short range ομως...πολυ σημαντικα τα οσα αναφερονται...και ψηνομαι πολυ για τα συγγεκριμενα φυσιγγια...
ΦΙΛΕ ''BAIKAL''ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΜΦΙΒΟΛΙΑ ΟΤΙ ΤΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΤΗΣ RΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΤΙΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΓΙΑ RΙΟ (LONG RANGE) ΤΙΣ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΛΕΥΚΙΟΣ. http://www.cyprushuntingmagazine.com/fo ... 22&start=0
...ευχαριστω πολυ κ Σολωνα για την απαντηση σου....το θρετ που μου εστειλες το διαβασα!!!τα rio long range θα ειναι σιγουρα στις επιλογες μου...οσο για τα short range δεν ειμαι και σιγουρος αφου καποιος απο εσας στις δοκιμες ειχε ενα θεμα με τα πιστονια...καπου το διαβασα αλλα δεν μπορω να θυμηθω....και οι κατανομες του φυσιγγιου αυτου εδειχναν κενα στο χαρτονι... οσο για τις remington...στη Λευκωσια δυσκολευομαι πολυ να τις βρω...στην Παφο υπαρχουν αποθεματα??αν γνωριζεις οντως δεν θα υπαρξει αλλη παραλαβη φετος?
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”