κουβεντα να γινεται

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
giorgos80

κουβεντα να γινεται

Δημοσίευση από giorgos80 »

πολλοι φιλοι ρωτουν συνεχως εχω το ταδε οπλο τι φυσιγγια να παιζω.ετσι αρχιζουν ολοι παιζε το ταδε φυσιγγι και θα με θυμηθεις, ο αλλος το ταδε και παει λεγοντας.ενας αλλος θα πει παιζε αυτο στο βορκα αυτο στην υγρασια το αλλο στη γλυκασια.Αρεσκει μας γενικα του κυπραιου να λαφαζανευκουμε και να καμνουμε κουβεντες του καφενε γυρω απο το θεμα του κυνηγιου.αυτη την αρρωστια μας αλλα συναμα και την αμαθεια μας ερχεται ο εμπορος και την εκμεταλλευεται.Να σας ρωτησω κι εγω κατι.Θα θελατε ποτε να βρεθειτε απεναντι απο γεματο οπλο εστω στα 50 μετρα?η απαντηση ειναι ασφαλως ΟΧΙ.Για μενα χαρτουτσια που καμνει μπαμ σκοτωνει αν δεν πεσει το πουλι θεωρω οτι μονο εγω φταιω. Αναρωτηθηκετε ποτε σας να πειτε ρε μα ξερω να κρατω το σιεπεττο???ξερω να επωμιζω σωστα
και αν πραγματικα ξερω ειναι το οπλο στα μετρα μου ή τουλαχιστον κοντα στα μετρα μου???προσωπικα δεν εχω σταθερο φυσιγγι και το ποσοστο των επιτυχιων μου παραμενει το ιδιο.το μονο που παραμενει σταθερο ειναι το νουμερο σκαγιων 4-5 για λαγο,6 για περδικι 8-9-10 για τσιχλα αναλογως αποστασης που κυνηγιουνται τα πουλια τη δεδομενη στιγμη.
Υ.Σ εχω ενα μπαικαλ τι φυσιγγια να του βαζω :D :D
Εκαμαμεν το μ@@τσι@ επιστημη
BAIKAL 1980

Re: κουβεντα να γινεται

Δημοσίευση από BAIKAL 1980 »

χαχαχα...κατσε λιγο να σου γραψω καμμια 50αρια φυσιγγια να του παιξεις!!!!

εχεις πολυ δικαιο φιλε Γιωργο...και γω θα αναφερθω σε μενα...που κυριως με το Baikal μου...οτι και να του βαλω παιζει...οτι φυσιγγι και να μου δωσεις θα το παιξω χωρις μεγαλες απωλειες...αλλα και παλι μου αρεσει να ψαχνομαι...να βρισκω καινουργια προιοντα και να περνω μαζι μου 37 διαφορετικα ειδη!!!! :lol: :lol: οτι και αν μου πεις...παλι καποιο αλλο φυσιγγι θα βρω που να θελω να δοκιμασω!!!!ισως ειναι ο ενθουσιασμος της αναμονης του κυνηγιου...ισως ειναι ενα ποσκολιο που εχει σχεση με το αγαπημενο μας χομπυ......ισως ειναι και ιδιοτροπια...οπως θελεις πες το...

για τις RC SIPE....εσυ που εχεις και Baikal τι λες???? :D
Άβαταρ μέλους
giorgos80

Δημοσίευση από giorgos80 »

BAIKAL 1980 έγραψε: για τις RC SIPE....εσυ που εχεις και Baikal τι λες???? :D
μονο κυπριακα παιζω ως επι το πληστον και μπορω να πω οτι αρεσκουν του πολλα
Εκαμαμεν το μ@@τσι@ επιστημη
Άβαταρ μέλους
KALLITZIA
Full Member

Δημοσίευση από KALLITZIA »

ΜΑ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΦΤΑ ΡΕ ΜΑΓΓΑ ΜΟΥ ΕΝ ΘΑ ΛΕΓΟΤΑΝ ACTION ΑΦΤΟ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ;) ;)
««TZINIOS XORIS SHILLO EN ANTHROPOS XORIS V@@LO»»
BAIKAL 1980

giorgos80 έγραψε:
BAIKAL 1980 έγραψε: για τις RC SIPE....εσυ που εχεις και Baikal τι λες???? :D
μονο κυπριακα παιζω ως επι το πληστον και μπορω να πω οτι αρεσκουν του πολλα

...ελα ρε μαν αστειευκω σε...και γω κυπριακα του παιζω αλλα φετος ειπα να παω στο ξενο ετσι για δοκιμη!!!!
αμα εχεις Baikal...οτι θελεις βαρτου...και μετα καμε το και ματσουκα να φκαινεις τις δομες...!!!!! :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Γιατρός
Full Member

Δημοσίευση από Γιατρός »

Φέτος λόγο σωματότυπου και ασκήσεων που έκανα για ώμους και στήθος θα παίζω μόνον 66γρ (express game/mirage) σε διάφορα νούμερα ανάλογα με το θήραμα :roll:
To πρόβλημα είναι ότι σε δοκιμές που έκανα ο τόπος που στεκόμουν πριν και μετά την βολή αλλάζει :o :shock:
Ορισμένα πράγματα στο Κυπριακό κυνήγι ακούονται πάντα σαν λαφαζανιές :lol:
Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;
BAIKAL 1980

Γιατρός έγραψε:Φέτος λόγο σωματότυπου και ασκήσεων που έκανα για ώμους και στήθος θα παίζω μόνον 66γρ (express game/mirage) σε διάφορα νούμερα ανάλογα με το θήραμα :roll:
To πρόβλημα είναι ότι σε δοκιμές που έκανα ο τόπος που στεκόμουν πριν και μετά την βολή αλλάζει :o :shock:
Ορισμένα πράγματα στο Κυπριακό κυνήγι ακούονται πάντα σαν λαφαζανιές :lol:

..Γιατρε για ωμους εκαμνες military press η overhead press??? εχει σημασια...αν ηταν το 2ο....τοτε πρεπει να παρεις ενα Baikal 30αρη 5 κιλα.....γιατι με το αξιππο,αν ειναι ελαφρυ το οπλο ε να σου φευκει και να μεν την φαει κανενας καταλαθος!!! :o
WOODPIGEONHUNTER
Full Member

Δημοσίευση από WOODPIGEONHUNTER »

ετσι εμεθαμε ρε κοπελια .... αρεσκει μας να δοκιμαζουμε να εβρουμε κι αλλες χαρτουτσιες να πειραματηζουμαστε με την τυχη μας!! :D εγω γεμονω!! περσι επεζα 3 διαφορετικες ουλλη τη σεζον και σπανια ειχα προβλημα!! φετος εγορασα αλλο 3 μπαρουθκια που εν τα εξαναπαιξα για να τα δοκιμασω!! δλδ κρατει μας η πελλαρα :lol: :lol: :lol:
ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ........ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΣΑΡΩΣΤΟΣ!!!!
Άβαταρ μέλους
zakos85
Full Member

Δημοσίευση από zakos85 »

Φιλε μου αν ηθελες να ειρωνευτεις ειτε εμενα ειτε αλλους που ρωταμε για φυσιγγια καλυτερα στειλε μου προσωπικο μηνυμα η αγνοησε το και πε οτι θελεις μονος σου. ετσι προσβαλεις και τα ατομα που αφιερωνουν 5 λεπτα να σε βοηθησουν. Μακαρι το οπλο σου να ειναι το ανωτερο και οτι του βαλεις να παιζει. Στο δικο μου ενα-δυο φυσιγγια εκαναν προβλημα και δεν τα πετασσε εξω, εσφηνωναν στη καννη μετα το πεξιμο π.χ Super Tordo. Καθε οπλο ειναι διαφορετικο. Γιατι να την παθω και να πιασω κατι που θα μου παρουσιασει το ιδιο προβλημα δηλαδη απο τη στιγμη που μπορουμε να βοηθησουμε ο ενας τον αλλο.
«Οι κάνες βάλλουν όμως το κοντάκι επιτυγχάνει»
BAIKAL 1980

zakos85 έγραψε:Φιλε μου αν ηθελες να ειρωνευτεις ειτε εμενα ειτε αλλους που ρωταμε για φυσιγγια καλυτερα στειλε μου προσωπικο μηνυμα η αγνοησε το και πε οτι θελεις μονος σου. ετσι προσβαλεις και τα ατομα που αφιερωνουν 5 λεπτα να σε βοηθησουν. Μακαρι το οπλο σου να ειναι το ανωτερο και οτι του βαλεις να παιζει. Στο δικο μου ενα-δυο φυσιγγια εκαναν προβλημα και δεν τα πετασσε εξω, εσφηνωναν στη καννη μετα το πεξιμο π.χ Super Tordo. Καθε οπλο ειναι διαφορετικο. Γιατι να την παθω και να πιασω κατι που θα μου παρουσιασει το ιδιο προβλημα δηλαδη απο τη στιγμη που μπορουμε να βοηθησουμε ο ενας τον αλλο.

...φιλε μου εν νομιζω να εχει κατι προσωπικο ο Γιωργος με σενα...!!!ολοι μας ρωτησαμε πολλες φορες για φυσιγγια!!!κυνηγοι ειμαστε....ολοι μας ξερουμε πως δεν φταιει παντα το φυσιγγι αλλα και παλι ολοι μας ψαχνομαστε...!!!! το θεμα που ειχες με το οτι δεν σου πεταγε το φυσιγγι εξω ειναι συνηθησμενο φαινομενο...ισως τα συγκεκριμενα φυσιγγια να ειχαν το προβλημα....ειμαι σιγουρος πως αν παρεις αλλο πακετο απο τα ιδια φυσιγγια δεν θα εχεις προβλημα!!!το παθαμε ολοι πολλες φορες!!!μην σκαρταρεις ενα ολοκληρο ειδος για 2 φυσιγγια η εστω ενα πακετο...
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”