φυσιγγια BERETTA

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
andreasana210326

φυσιγγια BERETTA

Δημοσίευση από andreasana210326 »

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ......

ΔΙΑΒΑΣΑ ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ........ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ.

ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΠΟΥ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΤΗΣ ΒΕRETTA. FETOS STΟ ΕΝΔΗΜΙΚΟ ΠΗΡΑ ΕΝΑ ΦΥΣΙΓΓΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΩ. ΕΝΑ BERETTA EXTREME ΧΡΩΜΑ ΒΥΣΣΙΝΙ ΝΟΜΙΖΩ 36 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ. ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ??????????????. Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΖΕΣΤΟΣ.....ΚΤΥΠΗΣΑ ΕΝΑ ΠΕΡΔΙΚΙ ΑΠΟ ΜΑΚΡΥΝΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΜΑΝΑ......ΣΕΚΚΟ.

ΓΕΝΙΚΑ ΤΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ BERETTA TA EXEI DOKIMASEI KΑΝΕΙΣ?? ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΟΛΙΑ????
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Re: φυσιγγια BERETTA

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

andreasana210326 έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ......

ΔΙΑΒΑΣΑ ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ........ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ.

ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΠΟΥ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΤΗΣ ΒΕRETTA. FETOS STΟ ΕΝΔΗΜΙΚΟ ΠΗΡΑ ΕΝΑ ΦΥΣΙΓΓΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΩ. ΕΝΑ BERETTA EXTREME ΧΡΩΜΑ ΒΥΣΣΙΝΙ ΝΟΜΙΖΩ 36 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ. ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ??????????????. Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΖΕΣΤΟΣ.....ΚΤΥΠΗΣΑ ΕΝΑ ΠΕΡΔΙΚΙ ΑΠΟ ΜΑΚΡΥΝΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΜΑΝΑ......ΣΕΚΚΟ.

ΓΕΝΙΚΑ ΤΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ BERETTA TA EXEI DOKIMASEI KΑΝΕΙΣ?? ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΟΛΙΑ????
ΦΙΛΕ ΑΝΔΡΕΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΤΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΚΦΕΡΩ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΟ....
ΤΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΑΥΤΑ ΦΙΛΕ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑ ΕΠΙ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΕΛΛΙΠΩΣ(ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΟΠΟΥ ΕΙΣΑΧΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ)ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥΛΙΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ...ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΦΑΣΣΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
ΕΓΩ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΟ ΦΥΣΙΓΓΙ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ....BERETTA EXTREME 36GR ,ΠΥΡΙΤΙΔΑ CSB1 ΣΕ Ν5,6,7
ΤΟ ΕΒΑΖΑ ΣΤΟ ΟΠΛΟ ΜΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΕ ΠΑΡΑ-ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΑΝ ΓΟΜΩΣΗ....
ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ ΕΙΠΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑ....ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ, ΠΕΡΣΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΟΣΩ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΠΥΡΙΤΙΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ.

ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΣΕ 2-3-4 ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ ΕΝΑ ΦΥΣΙΓΓΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΚΑΘΑΡΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ(ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΕ ΛΙΓΟΣΤΟ ΘΗΡΑΜΑ,ΔΥΣΤΥΧΩΣ)....ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΜΟΥ.ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΠΛΕΩΝ, ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΩ!!!!!

ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΖΩΝΗ...ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΠΩ ΑΠΟ ΦΕΤΟΣ :)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SOLON-FAIR ΤΕΑΜ την 01 Μαρ 2013, 22:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
LOUIS SETTER
Full Member

Δημοσίευση από LOUIS SETTER »

ΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ Η BORNACHI ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ BERETTA.
ΙΔΙΟΓΩΜΟΣΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ
andreas mouzouras
Full Member

Δημοσίευση από andreas mouzouras »

Οντως πολυ καλο φυσιγγιο αυτο που αναφερες. Απ' ο,τι θυμαμαι τα αγορασα απο περιεργεια απο την εκθεση κυνηγιου μολις τα ειχαν πρωτοφερει και ηταν οντως πολυ καλα και σταθερα φυσιγγια το μονο κακο οτι ηταν καπως ακριβα. Αν θυμαμαι καλα ηταν περιπου 20 λιρες τα 25 ετσι συνεχισα με τις Νobel Sport. Ετσι απο περιεργεια ποσα στοιχιζουν στις μερες μας;
Ο κυνηγός σέβεται το φυσικό περιβάλλον επειδή το γνωρίζει καλύτερα απ’ όλους.
Άβαταρ μέλους
marios10
Full Member

Δημοσίευση από marios10 »

Φιλε μ Αντρεα το φυσιγγιο ακουσα καλα σχολια απο τον πατερα μ που αγορασε ενα πακετο γιατι γυρεβε κατι καινουργιο στο οπλο του....τα αποτελεσματα που μ ειπεν απο το τηλεφωνο οτι οσα επαιξεν ηταν σεκκα και που μακρινες αποστασεις τζιολες εν ησειεν ενα κουτσοφτερο...επαραξενεφτικα και εγω γιατι λαλω ο γερος μ εγερασεν και παιζει καλυτερα παρα που ηταν νεος... :) :) :D :D εεεε εκατσα τζαι εγω τζαι ετσεκαρα για τα φυσιγγια τς μπερεττας....ειναι ενα φυσιγγιο με πατεντα της μπερεττα κλειστο συγκεντρωτηρα (τουτο εν το εκαταλαβα εγω :D :lol: ) καμει για ακραίες καιρικές συνθήκες (δριμύ ψύχος, χιόνι) αλλα και εξαιρετικά υγρός και ψυχρός καιρός. Έχουν υψηλή πυκνότητα πυρίτιδας, που αμβλύνει στο ελάχιστο την αστάθεια από τις διακυμάνσεις της υγρασίας...
Καψύλιο: 616 FIOCCHI
Τύπος πυρίτιδας: PSB2 SPECIAL ESP
Ταχύτητα: 400 m/sec
Πιέσεις: 680 bars
Ειναι απο την ιταλια και τα κατασκευαζει Η BORNACHI για την μπερεττα

http://www.berettahellas.com/images/fis ... ks2011.pdf

Ειναι ενα αρθο που εδιαβασα στο ιντερνετ για το εργοστασιο BORNACHI
Τούτη τη λύτρωση ζει εκείνος που ζώνεται τα 'σιδερικά' και σέρνοντας πίσω του ένα σκύλο, ανηφορίζει για τα κυνηγοτόπια. Το κρέας τι το κάνει μπρος σε τούτη τη λύτρωση;
Λυτρώσου, λοιπόν και 'συ κι ακολούθησε το μονοπάτι που τόσοι πριν από σένα ακολουθησαν
cyprohunter
Full Member

Δημοσίευση από cyprohunter »

Φίλε εγώ ξέρω καλά σχεδόν όλη την σειρά της berettα και μπορώ να σου πω ότι αυτό το φυσίγγι 36γρ extreme long range είναι πολύ αποτελεσματικό σε διάφορες καιρικές συνθήκες. Επίσης το beretta 32gr ss speed είναι ένα πολυ γρήγορο φυσίγγι και πολύ αποτελεσματικό για την τζίκλα. Αλλά φίλε μου τώρα μπορεί να με πείς υπερβολικό, όμως πίστεψε με, εάν δοκιμάσεις το beretta 42gr semi magnum δύσκολα θα το βγάζεις απο την 'δεύτερη' σου εν καιρό λαγού πέρδικας. Κρατεί μια απίστευτη κατανομή σε μια εξετευτηλιστικά μακριά απόσταση, που θα σε συγκλονήσει!
Φιλικά,
Αναστάσης
Άβαταρ μέλους
andreasana210326

Δημοσίευση από andreasana210326 »

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ.......

ΦΙΛΕ ΣΟΛΩΝ ΕΣΥ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΟ ΦΥΣΙΓΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΑΙΞΕΣ ΟΛΟΧΡΟΝΑ......

ΣΤΗ ΦΑΣΣΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΙΡΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΜΕ ΨΗΛΕΣ 8ΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΤΟ ΦΥΣΙΓΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΧΕ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ??

ΕΓΩ ΣΤΗ ΦΑΣΣΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΣΥΝΗ8ΩΣ EUROPA KΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑ QUICK. GENIKQ DEN ΑΓΟΡΑΖΩ ΟΛΜΥΠΙΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ QUICK THN AGORAZO ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΦΑΣΣΑ.

ΦΙΛΕ ΑΝ 8ΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΦΙΛΟΣ ΑΓΟΡΑΣΕ ΠΑΚΕΤΟ ΤΩΝ 25 ΚΑΠΟΥ ΣΤΑ 15-18 ΕΥΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΦΙΛΙΠΠΟ.
miky55

Δημοσίευση από miky55 »

ΚΑΙ ΤΟ 31 ΓΙΑ ΠΡΩΙ -ΥΓΡΑΣΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ.
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

marios10 έγραψε:Φιλε μ Αντρεα το φυσιγγιο ακουσα καλα σχολια απο τον πατερα μ που αγορασε ενα πακετο γιατι γυρεβε κατι καινουργιο στο οπλο του....τα αποτελεσματα που μ ειπεν απο το τηλεφωνο οτι οσα επαιξεν ηταν σεκκα και που μακρινες αποστασεις τζιολες εν ησειεν ενα κουτσοφτερο...επαραξενεφτικα και εγω γιατι λαλω ο γερος μ εγερασεν και παιζει καλυτερα παρα που ηταν νεος... :) :) :D :D εεεε εκατσα τζαι εγω τζαι ετσεκαρα για τα φυσιγγια τς μπερεττας....ειναι ενα φυσιγγιο με πατεντα της μπερεττα κλειστο συγκεντρωτηρα (τουτο εν το εκαταλαβα εγω :D :lol: ) καμει για ακραίες καιρικές συνθήκες (δριμύ ψύχος, χιόνι) αλλα και εξαιρετικά υγρός και ψυχρός καιρός. Έχουν υψηλή πυκνότητα πυρίτιδας, που αμβλύνει στο ελάχιστο την αστάθεια από τις διακυμάνσεις της υγρασίας...
Καψύλιο: 616 FIOCCHI
Τύπος πυρίτιδας: PSB2 SPECIAL ESP
Ταχύτητα: 400 m/sec
Πιέσεις: 680 bars
Ειναι απο την ιταλια και τα κατασκευαζει Η BORNACHI για την μπερεττα

http://www.berettahellas.com/images/fis ... ks2011.pdf

Ειναι ενα αρθο που εδιαβασα στο ιντερνετ για το εργοστασιο BORNACHI
ΦΙΛΕ ΜΑΡΙΕ...ΜΗΝ ΥΠΟΤΙΜΑΣ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝ....Ο ΛΥΚΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΓΕΡΑΣΕΝ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΤΟ ΘΗΜΑΣΕ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΟ :)
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

andreasana210326 έγραψε:ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ.......

ΦΙΛΕ ΣΟΛΩΝ ΕΣΥ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΟ ΦΥΣΙΓΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΑΙΞΕΣ ΟΛΟΧΡΟΝΑ......

ΣΤΗ ΦΑΣΣΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΙΡΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΜΕ ΨΗΛΕΣ 8ΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΤΟ ΦΥΣΙΓΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΧΕ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ??

ΕΓΩ ΣΤΗ ΦΑΣΣΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΣΥΝΗ8ΩΣ EUROPA KΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑ QUICK. GENIKQ DEN ΑΓΟΡΑΖΩ ΟΛΜΥΠΙΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ QUICK THN AGORAZO ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΦΑΣΣΑ.

ΦΙΛΕ ΑΝ 8ΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΦΙΛΟΣ ΑΓΟΡΑΣΕ ΠΑΚΕΤΟ ΤΩΝ 25 ΚΑΠΟΥ ΣΤΑ 15-18 ΕΥΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΦΙΛΙΠΠΟ.
ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΦΙΛΕ ΑΝΔΡΕΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΣΥΝΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΥΡΙΤΙΔΕΣ ΣΕ ΨΗΛΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΡΚΕΤΗ ΥΓΡΑΣΙΑ ΟΠΩΣ Π.Χ Η ΚΥΠΡΟΣ...ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΧΕΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΗ ΑΠΟΔΟΣΗ
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”