Ιδιογομώσεις φυσιγγίων
-
- Full Member
Ιδιογομώσεις φυσιγγίων
Εδώ και ένα χρόνο ασχολούμαι με ιδιογομώσεις φυσιγγίων αλλά μόνο προς το παρών για το σκοπευτήριο.Ανταλλαγές απόψεων ευπρόσδεκτες.
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Re: Ιδιογομώσεις φυσιγγίων
φίλε έχω φέρει ένα εξιδικευμένο μηχάνημα που μετρά ταχύτητες φυσιγγίων αν θέλεις να κάνουμε κάποιες δοκιμές με ιδιογομώσεις πές μου. Εμένα ασχολείται πολύ ένας συνεργάτης μας με ιδιογομώσεις, τα τελευταία χρόνια γεμίζει 2-3 συγκεκριμένα φυσίγγια και μόνο αυτά παίζει σε πέρδικα λαγό και τσίκλα με εκπληκτικά αποτελαίσματα.
Προσέχουμε...για να έχουμε
-
- Full Member
Ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση.Το έχω φέρει και γώ από την Αμερική.Η ταχύτητα των φυσιγγίων για το σκοπευτήριο ήταν μεταξύ 1280-1310 πόδια το δευτερόλεπτο.
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Χθές που κάναμε κάτι δοκιμαστηκές με εργοστασιακές κάπου εκεί βρήκαμε τις μετρήσεις με το πιο γρήγορο το skeet του victory 1350 πόδια το δευτερόλεπτοcasachill έγραψε:Ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση.Το έχω φέρει και γώ από την Αμερική.Η ταχύτητα των φυσιγγίων για το σκοπευτήριο ήταν μεταξύ 1280-1310 πόδια το δευτερόλεπτο.
-
- Full Member
Φιλε Αριστε , 32γρ Skeet 9n0 το χρησιμοποιο αφτο το φυσσυγκιο στην τζικλα με αριστα αποτελεσματα , θα ηθελα αν μπωρης να μου μεις με τη φυσσιγια τισ σιγρινετε και καταλειξετε σε αθτα τα συμπερασματα.
Φιλικα Ροδος
Φιλικα Ροδος
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος RODOSTHENIS την 18 Μαρ 2010, 23:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Full Member
Το φυσίγγιο που αναφέρει ο Ροδοσθ το χρησιμοπ και γώ στην τζίκλα και είναι πάρα πολύ καλό(28 γρ και 32 ).
-
- Full Member
Το συγκεκριμενη χαρτουτσα εχρισιμοποιουσα την με το παλιο μου οπλο Zabala Hermanos σε ουλλα τα κυνηγια. Λαο περτικο τζικλες τρυονια τα παντα. Δεν εγοραζα αλλη χαρτουτσια, χειμωνα καλοτζερι, βρεξει χιονισει εσπαζεν τα κοκκαλα τους τζε μιλω σας για βολες που τωρα εν μπορω να τες καμω με χαρτουτσιες 34+gr 3-4-5 νουμερο ασκαι. Πας το νεο μου το οπλο ειναι σαννα τζε σειρνω ασχερα δεν κοφκει τιποτε.
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Ρόδο βασικά εν το 24 γρ το skeet που δοκιμάσαμε εκείνο που χρησιμοποιείτε τώρα στους αγώνες . ήταν περισσότερο μια δοκιμή για το μηχάνημα για να δούμε πώς δουλεύει. Αλλά στο προσεχές μέλλον θα κάνουμε έρευνες αναφορικα με τις ταχύτητεςRODOSTHENIS έγραψε:Φιλε Αριστε , 32γρ Skeet 9n0 το χρησιμοποιο αφτο το φυσσυγκιο στην τζικλα με αριστα αποτελεσματα , θα ηθελα αν μπωρης να μου μεις με τη φυσσιγια τισ σιγρινετε και καταλειξετε σε αθτα τα συμπερασματα.
Φιλικα Ροδος
-
- Full Member
Ευχαριστο πολυ Αριστε ,για την ανταποκρηση ακοθεγεται πολυ ενδιαφερον αυτο το 8εμα.Θα ειθελα να σε ρωτησω απο που αγορασετε αυτο το μηχανημα, αν γεινεται φυσικα!!!!
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Αγγλία, πίενε πιάσε ένα τωρά που μπορείς , να σου στείλω τα στοιχεία, έχουν πολλά αξεσουάρ για αεροβόλα , night vision και μηχανές σας και αυτές http://www.airgunbuyer.com/subcat.asp?cat=ChronographsRODOSTHENIS έγραψε:Ευχαριστο πολυ Αριστε ,για την ανταποκρηση ακοθεγεται πολυ ενδιαφερον αυτο το 8εμα.Θα ειθελα να σε ρωτησω απο που αγορασετε αυτο το μηχανημα, αν γεινεται φυσικα!!!!