ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΕΙΑ

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Athos 1978
Full Member

ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΕΙΑ

Δημοσίευση από Athos 1978 »

Ειπαρχει κανεις που κανει φυσιγγια κατα παραγελεια αν του παρω μερικα και δη βαρη πιριτιδεσ σκαι κτλ μιας και δεν το βρισκο στην αγορα .
Η ακομα αν το δοκιμασε κανενας και βρικε αντιστιχο με αυτο.
ΠΕΥΚΟΣ 33,5 GR ZYPLAST
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Open mind for a different view.
christos mich.
Full Member

Re: ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΕΙΑ

Δημοσίευση από christos mich. »

Οτι φυσιγγια θελετε μπορω να σας γεμισω με καταλλιλεσ πιεσις κ δοκιμασμενεσ κατανομεσς απο 24 γρ μεχρι 42 γρ (φυσικα παντα με τις πυριτιδεσ τισ κυπριακης αγορας) αν καποιος ομως μπορει να εχει πχ. (S4 που δεν βρισκεις στιν κυπρο) παλε εχω ολες τις δοσολογιες με τι καταλληλεσ πιεσεις τοσο για καλοκαιρινες δοσολογιες με υψιλα ποσοστα υγρασιασ οσο και για χειμερινες δοσολογιες! Εκανα αρκετεσ δοκιμες με τα φισιγγια που φτιαχνω κ μια δοκιμη θα σας πησει για το ποσο σταθερα και αξιολογα ειναι! Δεν εχω σκοπο να κερδοσκοπισω απλα να προωθησω τα φισιγγια μου γιαυτο μπορειτε να βρειτε σε πολυ προσιτες τιμες, τιμες κοστους μου με πολυ μικρο ποσοστο κερδους για τον κοπο μου εφχαριστω! για περισσοτερες πληρ. μπορειτε να επικοινονησετε στο 99889964 χριστος απο λευκωσια!
8-)
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

Athos 1978 έγραψε:Ειπαρχει κανεις που κανει φυσιγγια κατα παραγελεια αν του παρω μερικα και δη βαρη πιριτιδεσ σκαι κτλ μιας και δεν το βρισκο στην αγορα .
ΠΕΥΚΟΣ 33,5 GR ZYPLAST
ΑΘΩ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑΣ... ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ< ΗΛΙΟΝΑ>ΜΕ ΖΥΠΛΑΣΤ ΣΤΑ 32ΓΡ ΚΑΙ 34ΓΡ.ΤΟ 34 ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΠΥΡΙΤΙΔΑ PSB2 ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΕΣ ΠΕΡΣΙ ΜΕ ΑΥΤΟ...ΣΤΑ 45Μ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ!!!ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΕΚΕΙΝΕΙ...ΤΟ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ 18,4 ΑΥΛΟ,28 ΙΝΤΣΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΣΟΚ ΕΧΤΡΑ ΦΟΥΛ ΚΑΙ 2*.....ΒΕΒΑΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΟΠΛΟ, ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ ΑΚΡΙΒΟΣ ΠΩΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ...ΣΤΙΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΕΙΧΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΤΙ....ΟΤΙ ΤΑ ΚΑΘΕΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΟΝΙΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΕΙΧΑΝ ΚΟΠΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΣΕ ΕΝΑ ΦΥΣΙΓΓΙ!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SOLON-FAIR ΤΕΑΜ την 23 Ιούλ 2012, 21:35, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
kypros

Δημοσίευση από kypros »

Τα φυσιγγια ζυπλας δεν αποδειδουν με τσιοκ κλειστοτερο του 4. Η καλυτερη αποδοση τους ειναι με τσιοκ σκεετ
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
Άβαταρ μέλους
Athos 1978
Full Member

kypros έγραψε:Τα φυσιγγια ζυπλας δεν αποδειδουν με τσιοκ κλειστοτερο του 4. Η καλυτερη αποδοση τους ειναι με τσιοκ σκεετ
;)
Άβαταρ μέλους
Athos 1978
Full Member

solon loyka έγραψε:
Athos 1978 έγραψε:Ειπαρχει κανεις που κανει φυσιγγια κατα παραγελεια αν του παρω μερικα και δη βαρη πιριτιδεσ σκαι κτλ μιας και δεν το βρισκο στην αγορα .
ΠΕΥΚΟΣ 33,5 GR ZYPLAST
ΑΘΩ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑΣ... ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ< ΗΛΙΟΝΑ>ΜΕ ΖΥΠΛΑΣΤ ΣΤΑ 32ΓΡ ΚΑΙ 34ΓΡ.ΤΟ 34 ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΠΥΡΙΤΙΔΑ PSB2 ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΕΣ ΠΕΡΣΙ ΜΕ ΑΥΤΟ...ΣΤΑ 45Μ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ!!!ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΕΚΕΙΝΕΙ...ΤΟ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ 18,4 ΑΥΛΟ,28 ΙΝΤΣΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΣΟΚ ΕΧΤΡΑ ΦΟΥΛ ΚΑΙ 2*.....ΒΕΒΑΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΟΠΛΟ, ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ ΑΚΡΙΒΟΣ ΠΩΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ...ΣΤΙΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΕΙΧΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΤΙ....ΟΤΙ ΤΑ ΚΑΘΕΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΟΝΙΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΕΙΧΑΝ ΚΟΠΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΣΕ ΕΝΑ ΦΥΣΙΓΓΙ!!!!
Φιλε SOLON τα δοκιμασα καμια σχεση με αυτα του πευκου .
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

kypros έγραψε:Τα φυσιγγια ζυπλας δεν αποδειδουν με τσιοκ κλειστοτερο του 4. Η καλυτερη αποδοση τους ειναι με τσιοκ σκεετ
ΚΥΠΡΟ ΒΡΕΘΗΚΑ ΤΥΧΑΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΤΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΚΑΙ ΠΙΑΣΑΜΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ, ΤΟ ΕΙΧΑ ΡΩΤΙΣΕΙ ΕΣΚΕΜΕΝΑ ΜΕ ΤΙ ΤΣΟΚ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΑ...Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΑ ΚΥΝΗΓΑ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΣΟΚ...ΓΙΑ ΑΥΤΟ!!!!
vti-chris
Full Member

Δημοσίευση από vti-chris »

Τυχαία διάβαζα χθες για την ουρά που σχηματίζουν τα σκάγια στον αέρα και διαβάζοντας σήμερα το θέμα, νομίζω πως υπάρχει εξήγηση για το λόγο που δεν υπάρχει διαφορά στα στενά τσοκαρίσματα.

Σε δοκιμές που έχουν κάνει βρήκαν ότι καθώς το πιστονάκι περνά από το τσοκάρισμα του όπλου:
-όταν αυτό είναι στενό 1*, 2* τότε το πιστονάκι συμπιέζεται. Παρατηρείται λοιπόν κάτι αντίστοιχο με το φαινόμενο venturi στα υγρά όπου όταν στενεύει ο αυλός τότε η ροή αυξάνεται (εξού και ο λόγως που ο 1* δίνει μεγαλύτερες ταχύτητες σε σχέση με το 5*, της τάξεως του 3-4%). Οπότε τα πρώτα σκάγια που θα βγουν από την κάννη(από το μισό και πάνω πιστονάκι) έχουν ήδη αρχίσει να βγαίνουν από το πιστονάκι από πολύ νωρίς και ανοίγουν καθώς συγκρούονται με τον αέρα. Τα υπόλοιπα που ακολουθούν(που ταξιδεύουν περισσότερο μέσα στο πιστονάκι) δίνουν το κέντρο της βολής(κάτι παρόμοιο με ένα κλασικό πιστονάκι...παρατηρείται και σε αυτό το ίδιο φαινόμενο)

-όταν το τσοκάρισμα είναι 5*, skeet, 4* τότε το πιστονάκι δεν συμπιέζεται με αποτέλεσμα τα σκάγια να βγαίνουν με περίπου την ίδια ταχύτητα από την κάννη. Ταξιδεύουν περισσότερο μαζί μέσα στο πιστονάκι και γι'αυτό θα παρατηρήσουμε καλύτερες συγκεντρώσεις με ανοικτό τσοκάρισμα όταν χρησιμοποιηθεί ο συγκεκριμένος συγκεντρωτήρας.

Τώρα τι γίνεται όταν βγουν από το πιστονάκι...είναι άλλο θέμα...για αργότερα!!! :idea: :idea:
-"Δύο πράγματα δεν έχουν όρια:το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία...και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα βέβαιος"
-"Το σημαντικό είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει"
Alb. Einstein
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Athos 1978 έγραψε:
solon loyka έγραψε:
ΠΕΥΚΟΣ 33,5 GR ZYPLAST
Φιλε SOLON τα δοκιμασα καμια σχεση με αυτα του πευκου .
ΒΑΛΕΙΣ ΜΟΥ ΙΔΕΕΣ ΤΩΡΑ ΡΕ ΑΘΩ!!!!!!!!!!!!!!!!ΣΗΚΩΝΕΙ ΔΟΚΙΜΗ ΤΟ ΠΡΑΜΑ!!
Άβαταρ μέλους
o kalamaras
Full Member

Δημοσίευση από o kalamaras »

Έχω κάνει μια δοκιμή με Ζplus δική μου γιομωσιά 34γρ με PSB2 και επίσης δεν είδα κάποια διαφορά με άλλα φυσίγγια. Οι συγκεντρώσεις ήταν παρόμοιες με άλλα κοινά πιστονάκια.

Επίσης δεν πιστευω ότι με ανοιχτό τσοκάρισμα δίνει πιο σφιχτές κατανομές γιατί το ίδιο λεγόταν για τα πιστονάκια 'ποτηράκι' τα οποία δοκίμασα με 1* και 4* και οι κατανομές ήταν αναλογες του τσοκαρίσματος.
8-)
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”