ΤΙΜΕΣ ΦΥΣΙΓΓΙΩΝ
- XS^PRESTIGE
- Full Member
ΤΙΜΕΣ ΦΥΣΙΓΓΙΩΝ
Επιασα τα Remington 4x6 €22 και τα RC WHITE PAPER €11.
Ειναι λογικες οι τιμες;
Γραψετε τιμες διαφορων φυσιγγιων που γνωριζετε για να μπορουμε να συγκρινομε!
Ειναι λογικες οι τιμες;
The best there is
- kypros
Re: ΤΙΜΕΣ ΦΥΣΙΓΓΙΩΝ
XS^PRESTIGE έγραψε:Επιασα τα Remington 4x6 €22 και τα RC WHITE PAPER €11.
Ειναι λογικες οι τιμες;
φιλε τα 4χ6 ειναι 10 φισιγγια 22 ευρω????? δηλαδη με εκινα τα λεφτα αγοραζεις 70 φισιγγια ασπρη 35 γρ βικτορυ...
αξιζουν τα λεφτα τους τοσο πολυ?
τα RC WHITE PAPER καπου εκει ειναι, συνιθως 10. τα επεξες? πως ηταν?
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
- XS^PRESTIGE
- Full Member
-
- Full Member
lebre 11,50 euro θανατος το φυσιγγι αυτο σε λαγο και περδικια και magnum 42,5gr πολυ καλο φυσιγγι αλλα απο τιμη δεν ξερω γιατι μου εκαναν δωρο 3 πακετα
αν και κλοτσαει λιγο παραπανο το τελευταιο το λαγο την Κυριακη τον πηρα πολυ μακρια με αυτο το φυσιγγι και με τσοκ συγκεντροτικο 

-
- Full Member
ε κυπρο προτιμω την φοτο με τη λοπεζ ρε φιλε με τον λαγο παρα το εικονιδιο p.beretta
- kypros
νε ρε φιλε εχεις δικαιο αλλα ειναι πολλα μεγαλη η λοπεζ για να χωρεσει σε τοσα λιγα pixels!!!dangerous έγραψε:ε κυπρο προτιμω την φοτο με τη λοπεζ ρε φιλε με τον λαγο παρα το εικονιδιο p.beretta
ps που να δεις το βαφτιστικο σου το ρινο που μου εφερμαρε το κουτσοφτερο μες την σχοινια προχτες και εφιλουσαν τον πας τα βουνα. εσημιωσα του 1 περδικη του ρινου στα καταστατηκα!
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
-
- Full Member
και τα ακριβα αρωματα σε μικρα μπουκαλακια μπαινουν,,γιαυτο βαρτο μωρο να το βλεπουμε..φιλουι μου εμενα ο σκυλος αρεσε μου και μορφολογικα και το στυλ του απο την πρωτη μερα..δωστου λιγη σημασια και δουλεια και θα δεις..μεστα καταστατικα οι να βαλεις και τους καττους της περιοχης και θα φκουμε πλεοναζον
καλες επιτυχιες για αυριο φιλε μου

καλες επιτυχιες για αυριο φιλε μου
- giorgos80
κοπελια ειμαι ελλαδα και μπηκα σενα μαγαζουι εχτεσ ετσι που περιεργεια και ειχε κατι φυσιγγια imperial ισπανικα ειπε μου ο τυπος 32γρ και ειχε τα 5 ευρω το κουτι και εκαμε μου εντυπωση.εχουμε τα και στη κυπρο?? γιατι εν τα ειδα στα μαγαζια που ψωνιζω.αν τα εχουμε τι τιμη εχουν ετσι για να κανουμε και καμια συγκριση.τα αμεσως πιο ακριβα ηταν τα navaro του κιργια 5.80 και μετα η κολαση 8, 8.5 9.00 και πανω.στη συζητηση μας ειπε μου οτι προσπαθει ο κιργιας να πιασει την αγορα προσπαθωντας να ριξει τις τιμες οσο γινεται.
Εκαμαμεν το μ@@τσι@ επιστημη
- Anthimos
- Moderator
Που εν το μαγαζακι τζαι να με Αθηνα την αλλη βδομαδα???giorgos80 έγραψε:κοπελια ειμαι ελλαδα και μπηκα σενα μαγαζουι εχτεσ ετσι που περιεργεια και ειχε κατι φυσιγγια imperial ισπανικα ειπε μου ο τυπος 32γρ και ειχε τα 5 ευρω το κουτι και εκαμε μου εντυπωση.εχουμε τα και στη κυπρο?? γιατι εν τα ειδα στα μαγαζια που ψωνιζω.αν τα εχουμε τι τιμη εχουν ετσι για να κανουμε και καμια συγκριση.τα αμεσως πιο ακριβα ηταν τα navaro του κιργια 5.80 και μετα η κολαση 8, 8.5 9.00 και πανω.στη συζητηση μας ειπε μου οτι προσπαθει ο κιργιας να πιασει την αγορα προσπαθωντας να ριξει τις τιμες οσο γινεται.
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
- giorgos80