ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
RELOADER S
Full Member

Re: ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ

Δημοσίευση από RELOADER S »

Aνδρέα να σε θυμήσω ότι σε κάποια στιγμή μιλήσαμε γιά σοβαρότητα.
ΟΚ λόγω νεαρής ηλικίας καί ενθουσιασμού καταλαμβαίνω κάποιες υπερβολές έστω χάριν συζήτησης.
Ομως στα 40 ΜΕΤΡΑ+ με νο.5 σκάι 7 σκάγια στή τζίκλα κάπου χάνουμε κάθε ίχνος σεβασμού πρός τον οιονδήποτε.Είμαστε σε FORUM κυνηγων -ιδιογομωτων πού πολλοί ξέρουν καί καταλαμβαίνουν τα πάντα.
Άβαταρ μέλους
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
Full Member

Δημοσίευση από ΑΝΔΡΕΑΣ Τ »

RELOADER S έγραψε:Aνδρέα να σε θυμήσω ότι σε κάποια στιγμή μιλήσαμε γιά σοβαρότητα.
ΟΚ λόγω νεαρής ηλικίας καί ενθουσιασμού καταλαμβαίνω κάποιες υπερβολές έστω χάριν συζήτησης.
Ομως στα 40 ΜΕΤΡΑ+ με νο.5 σκάι 7 σκάγια στή τζίκλα κάπου χάνουμε κάθε ίχνος σεβασμού πρός τον οιονδήποτε.Είμαστε σε FORUM κυνηγων -ιδιογομωτων πού πολλοί ξέρουν καί καταλαμβαίνουν τα πάντα.
μπορεί να είμαι μικρός κατά την κρίσή σου άλλα εγώ κουβέντες του αέρα δεν λέω, και ο λόγος δεν έχω συμφέρων κανένα για να λέω τέτοια πράγματά μπορεί να είναι τυχερό να έφαγε 7 η άλλες όμως που είχαν 4 και 5 εν τυχαίο? δεν νομίζω.. και στο ξανά λέω δεν έχω λόγο να λέω πελάτες ούτε κανένας ροκολος είμαι όπως στα μάτια σου φαίνομαι, αυτά είχα να πω, εγώ δεν προσπάθησα να κάνω τον καθηγητή εδώ μέσα άλλοι τον κάνουν μάθε να σέβεσαι απόψεις και Σταμάτα να μειώνεις άτομα του φόρουμ. Έξαλλου εγώ είμαι υπέρ ευχαριστημένος με τα φυσίγγια μου.. αν εσύ δεν μπορείς να καταφέρεις να βάλεις τόσα σκάγια στην τσίχλα δεν φταίμε εμείς. "κάπου χάνουμε κάθε ίχνος σεβασμού'' όχι εγώ εσύ τον χάνεις οπος οι παραπάνω στο φόρουμ κουράστηκαν με εσένα
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Ισως ρε φιλε RELOADERS αφου απο τα λεγομενα σου εσυ εισαι μεγαλυτερος του, να κανατε μιαν συζητηση ,χωρις ειρωνικους τονους, αφου βλεπεις οτι μιλα λογικα και με σεβασμο?

Δεν ξερω κανενασ σας αλλα κανατε εμας που μας ενδιαφερει το θεμα αλλα ειμαστε ΑΣΧΕΤΟΙ να το νεκατσιασουμε.

Μοιαζετε με τους εφηβους που κονταροκτυπιουνται ποιος την εχει ποιο μεγαλη.

Και μην μου πειτε να μην διαβαζω το θεμα, γιατι το θεμα με ενδιαφερει αλλα το να βλεπεις συνεχεια σελιδες να αλλαζονται σε τοσο απαισιο κλιμα, καταντα αν μην τι αλλο, νεκατζιαστικο.

Μονο και μονο η λεξη του θεματος με περνει σε παλιες εποχες που εβλεπα να γεμωνει ο παππους και ο παπας μου και τις νοσταλγω, αλλα εσεις θα μας καμετε να την νεκατσιασουμε.

Ειναι αναγκη τοση ειρωνεια και πικροχολα σχολια απο ολους σας?

Βλεπεις οτι ο ανθρωπος ειναι πολυ δεκτικος στο να μαθει και το συνεχιζεις.Γιατι δεν πατε για ενα καφε να δειτε οτι δεν εχετε τιποτε να χωρισετε ?

Δαμεσα ειμαστε ολοι ιδιοι, και αν καποιος νομιζει οτι ειναι διαφορετικος, η τα ξερει ολα. μαλλον ειναι σε λαθος τοπο.

Για το σχολιο του φιλου για τα 40 μετρα και 7 σκαγια ν 5, οντως φαινεται εξωπραγματικο.ΑΛΛΑ ΑΝΤΙ να προσπαθεις να τον φκαλεις ψευτη, αφου επιμενει για τα 7 σκαγια, γιατι δεν του προτεινεις να ξανασκεφτει την αποσταση της βολης του, μηπως και ξεγελαστηκε. Συμβαινει σε ολους μας, ειδικα σε μια ομορφη μακρινη βολη, με ουρανο για οριζοντα και χωρις σημεια αναφορας.
οχι να τον αμφησβητησεις , αλλα να του το προτεινεις, και ειμαι σιγουρος οτι θα τα ξαναβαλει κατω και ισως διαπιστωσει οτι εκανε λαθος την αποσταση.

ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ομως να ειναι μην τον αμφησβητας, παντα υπαρχει κατι το νεο.Προσεγγισε τον με καλο τροπο, οπως και αλλοι να κανουν με εσενα και θα δεις που μονο κοινα ενδιαφεροντα εχετε και οχι διαφορες!!

Εφανταστηκες οι πιο μεγαλοι να προσεγγιζαν ετσι τους πιο νεαρους? Γιατι μιλαμε καλο για κυνηγετικη παιδεια? Αφου αντι να βρισκουμε τροπους να τους ακουσουμε, κλεινουμε τα αφτια και του κρινουμε.Εμας οταν μας κρινουν ομως???

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΑΣ, ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΑ ΤΟΣΟ ΕΝΦΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ.
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Άβαταρ μέλους
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
Full Member

Laurona έγραψε:Ισως ρε φιλε RELOADERS αφου απο τα λεγομενα σου εσυ εισαι μεγαλυτερος του, να κανατε μιαν συζητηση ,χωρις ειρωνικους τονους, αφου βλεπεις οτι μιλα λογικα και με σεβασμο?

Δεν ξερω κανενασ σας αλλα κανατε εμας που μας ενδιαφερει το θεμα αλλα ειμαστε ΑΣΧΕΤΟΙ να το νεκατσιασουμε.

Μοιαζετε με τους εφηβους που κονταροκτυπιουνται ποιος την εχει ποιο μεγαλη.

Και μην μου πειτε να μην διαβαζω το θεμα, γιατι το θεμα με ενδιαφερει αλλα το να βλεπεις συνεχεια σελιδες να αλλαζονται σε τοσο απαισιο κλιμα, καταντα αν μην τι αλλο, νεκατζιαστικο.

Μονο και μονο η λεξη του θεματος με περνει σε παλιες εποχες που εβλεπα να γεμωνει ο παππους και ο παπας μου και τις νοσταλγω, αλλα εσεις θα μας καμετε να την νεκατσιασουμε.

Ειναι αναγκη τοση ειρωνεια και πικροχολα σχολια απο ολους σας?

Βλεπεις οτι ο ανθρωπος ειναι πολυ δεκτικος στο να μαθει και το συνεχιζεις.Γιατι δεν πατε για ενα καφε να δειτε οτι δεν εχετε τιποτε να χωρισετε ?

Δαμεσα ειμαστε ολοι ιδιοι, και αν καποιος νομιζει οτι ειναι διαφορετικος, η τα ξερει ολα. μαλλον ειναι σε λαθος τοπο.

Για το σχολιο του φιλου για τα 40 μετρα και 7 σκαγια ν 5, οντως φαινεται εξωπραγματικο.ΑΛΛΑ ΑΝΤΙ να προσπαθεις να τον φκαλεις ψευτη, αφου επιμενει για τα 7 σκαγια, γιατι δεν του προτεινεις να ξανασκεφτει την αποσταση της βολης του, μηπως και ξεγελαστηκε. Συμβαινει σε ολους μας, ειδικα σε μια ομορφη μακρινη βολη, με ουρανο για οριζοντα και χωρις σημεια αναφορας.
οχι να τον αμφησβητησεις , αλλα να του το προτεινεις, και ειμαι σιγουρος οτι θα τα ξαναβαλει κατω και ισως διαπιστωσει οτι εκανε λαθος την αποσταση.

ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ομως να ειναι μην τον αμφησβητας, παντα υπαρχει κατι το νεο.Προσεγγισε τον με καλο τροπο, οπως και αλλοι να κανουν με εσενα και θα δεις που μονο κοινα ενδιαφεροντα εχετε και οχι διαφορες!!

Εφανταστηκες οι πιο μεγαλοι να προσεγγιζαν ετσι τους πιο νεαρους? Γιατι μιλαμε καλο για κυνηγετικη παιδεια? Αφου αντι να βρισκουμε τροπους να τους ακουσουμε, κλεινουμε τα αφτια και του κρινουμε.Εμας οταν μας κρινουν ομως???

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΑΣ, ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΑ ΤΟΣΟ ΕΝΦΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ.
πολύ σωστά τα έθεσες φίλε, κουράστηκα πλέων με τούτη την κόντρα χωρίς λόγο. για μένα το θέμα θεωρήστε λήξαν.
andreas78

Δημοσίευση από andreas78 »

Θελω να τοποθετηθώ και εγω στο θεμα και συγκεκριμένα για τον φιλο Reloader S, εχουν καταντήσει πολυ κουραστικές οι παραθέσεις του κυρίου, παρα τις αρχικές προσπάθειες όλων μας να ειμαστε δεκτικοί στις επανειλημενες ειρωνίες του, προσπαθεί να μειώσει καθε παράθεση μας, αλλα τεκμηρίωση για την οποιαδήποτε θέση του δεν είδε κανένας μας.
Το τελευταίο διάστημα φτιάξαμε ενα πολυ ωραίο κλίμα στο παρόν τοπικ, αλλα ο κύριος προσπαθεί με καθε του παράθεση για το αντίθετο, εξού και το κλείδωμα του τοπικ απο τον κ. Μακρή για μια μέρα, λόγο της δικής μου αντιπαράθεσης με τον εν λόγο κύριο.
Στον κύριο εχει γίνει πρόσκληση και απο τον Χρήστο, αλλα και απο τον Αντρέα για να βρεθούμε απο κοντα, να γνωριστούμε, να πιούμε καφέ και να λύσουμε οποία απορεία εχει ο καθένας μας, είτε αφορά 7 σκαγια στην τσικλα, είτε αφορά μεταφορά δοσολογίας απο βύσμα σε μαλλινη, είτε αφορά υγρασιες, κανονακια, ταχογραφους......είτε οτιδήποτε αλλο!!!!!!!
Απεναντίας η απάντηση του ήταν και πάλι ειρωνική.
Αρκετές φορές δείχνει να ειναι άνθρωπος με γνώσεις αλλα αντιθέτως είτε δεν ειναι σε θέση να μας μάθει κάποια πράγματα, είτε δεν θέλει, δικαίωμα του καθενός αλλα δεν δικαιούται να ειρωνεύεται σινεχως!!!!!!!
Όταν λέμε προσωπική άποψη, ειναι απλα προσωπική άποψη.
Όταν θέτουμε θεμα για καταστάσεις, κανόνες....κ.α. Πρεπει να ειμαστε σε θέση να τεκμηριωσουμε τα λεγόμενα μας και οχι να αερολογουμε!!!!!!!
Ο Ανδρέας ειναι σε θέση να τεκμηριώνει τις αποδόσεις των φυσιγγιων του!!!!!!

Πάντως κατι πρεπει να γίνει με τον κύριο, διότι εχει καταντήσει πολυ εκνευριστικός και ερειστικος.
Άβαταρ μέλους
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
Full Member

andreas78 έγραψε:Θελω να τοποθετηθώ και εγω στο θεμα και συγκεκριμένα για τον φιλο Reloader S, εχουν καταντήσει πολυ κουραστικές οι παραθέσεις του κυρίου, παρα τις αρχικές προσπάθειες όλων μας να ειμαστε δεκτικοί στις επανειλημενες ειρωνίες του, προσπαθεί να μειώσει καθε παράθεση μας, αλλα τεκμηρίωση για την οποιαδήποτε θέση του δεν είδε κανένας μας.
Το τελευταίο διάστημα φτιάξαμε ενα πολυ ωραίο κλίμα στο παρόν τοπικ, αλλα ο κύριος προσπαθεί με καθε του παράθεση για το αντίθετο, εξού και το κλείδωμα του τοπικ απο τον κ. Μακρή για μια μέρα, λόγο της δικής μου αντιπαράθεσης με τον εν λόγο κύριο.
Στον κύριο εχει γίνει πρόσκληση και απο τον Χρήστο, αλλα και απο τον Αντρέα για να βρεθούμε απο κοντα, να γνωριστούμε, να πιούμε καφέ και να λύσουμε οποία απορεία εχει ο καθένας μας, είτε αφορά 7 σκαγια στην τσικλα, είτε αφορά μεταφορά δοσολογίας απο βύσμα σε μαλλινη, είτε αφορά υγρασιες, κανονακια, ταχογραφους......είτε οτιδήποτε αλλο!!!!!!!
Αρκετές φορές δείχνει να ειναι άνθρωπος με γνώσεις αλλα αντιθέτως είτε δεν ειναι σε θέση να μας μάθει κάποια πράγματα, είτε δεν θέλει, δικαίωμα του καθενός αλλα δεν δικαιούται να ειρωνεύεται σινεχως!!!!!!!
Όταν θέτουμε θεμα για καταστάσεις, κανόνες....κ.α. Πρεπει να ειμαστε σε θέση να τεκμηριωσουμε τα λεγόμενα μας και οχι να αερολογουμε!!!!!!!

Πάντως κατι πρεπει να γίνει με τον κύριο, διότι εχει καταντήσει πολυ εκνευριστικός και ερειστικος.
+1000
Άβαταρ μέλους
RELOADER S
Full Member

andreas78 έγραψε:Θελω να τοποθετηθώ και εγω στο θεμα και συγκεκριμένα για τον φιλο Reloader S, εχουν καταντήσει πολυ κουραστικές οι παραθέσεις του κυρίου, παρα τις αρχικές προσπάθειες όλων μας να ειμαστε δεκτικοί στις επανειλημενες ειρωνίες του, προσπαθεί να μειώσει καθε παράθεση μας, αλλα τεκμηρίωση για την οποιαδήποτε θέση του δεν είδε κανένας μας.

Άνδρέα 78 λές ότι λέω αερολογίες.Σ'ευχαριστώ αλλά το πρόβλημα σου είναι μεγάλο!Αμφισβητήσαμε το αλάθητο σου με set up toυ 1821 καί τοποθετήσεις χωρίς τεκμηρίωση ,μάλλον με τεκμηρίωση κατά φαντασίαν δική σου περί
της μειωμένης απόδοσης σε υγρασία λόγω πυκνότητας κοκ. καί άλλα διάφορα.
Εκείνο πού με λύπησε sto FORUM είναι πού δεν βρέθηκε ένας νουνεχής άνθρωπος με αυτοσεβασμό να πεί αυτού
πού βάζει 7 σκάγια ν.5 στα 40 μ + ρε φίλε φτάνει ανοησίες.
Είναι φανερό ότι ενοχλήθηκες απο την παρουσία μου. 1 χρόνο σαν επισκέπτης εβλεπα μιά σκέτη παραπληροφόρηση.
Άβαταρ μέλους
RELOADER S
Full Member

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ έγραψε:Υπέροχες κατασκευές!Μπράβο Αντρέα που τα συνδίασες και με επιτυχίες.
Το κλέισιμο PACI ουσιαστικά εξομοιώνει τον καλυκα 12/76 σε κάλυκα 12/70.
Δουλευει στα ανώτατα όρια της πυρίτιδας, εξαντλώντας την προοδευτικότητας της αλλα ... υπάρχει ένα αλλά.
Αν εγώ έχω την αγαπημένη μου πυρίτιδα για το μικροκλίμα που κυνηγώ π.χ την S.4 για υγρούς καιρους και νοτιάδες όπου κυνηγω τις αγαπημένες μου τσίχλες
π.χ με το setup κάλυκας 12/67, {688},{1,40 X 30 No 9},{V-Zero23},{*6/56} θα πρέπει να την χρησιμοποιώ με το κλείσιμο PACI με βάρος σκαγιων 35 γρ ???
Το set up της S4 TOY K.ΓΛΑΡΟΥ VS όλης της' θεωρίας 'πού ανέπτυξες γιά μη επηρεασμό της πυρίτιδας απο υγρασίες κι'ολα αυτά πού αράδιαζες .Εγώ ΔΕΝ τα ονομάζω αερολογίες....................
Άβαταρ μέλους
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
Full Member

της μειωμένης απόδοσης σε υγρασία λόγω πυκνότητας κοκ. καί άλλα διάφορα.
Εκείνο πού με λύπησε sto FORUM είναι πού δεν βρέθηκε ένας νουνεχής άνθρωπος με αυτοσεβασμό να πεί αυτού
πού βάζει 7 σκάγια ν.5 στα 40 μ + ρε φίλε φτάνει ανοησίες.
Είναι φανερό ότι ενοχλήθηκες απο την παρουσία μου. 1 χρόνο σαν επισκέπτης εβλεπα μιά σκέτη παραπληροφόρηση.[/quote]
Φίλε μου τόσες τρύπες είδα! ποίος ο λόγος να έρθω να πω ψέματά? ελλείψεις σοβαρότητάς εσύ έχεις και κανε αυτοκριτική γιατί με τέτοια στάση δεν παεις πουποτε.. Φίλε μου αν σε κάμει να νιώθεις καλά και να κοιμάσαι ήσυχος τα βράδια δεν είναι 7 να τελειώνει η κουβέντα Όσες φορές μίλησα εγώ και ο Ανδρέας και τα άλλα παιδιά εδώ μέσα ήταν όλα τεκμηριωμένα, μπορεί να μεν ήταν 40 τζε να ήταν 35 τώρα ένα παίζουμε με τα μέτρα ρε φίλε Έχεις ελλείψει σοβαρότητάς και δεν μπορείς να συζητήσεις σωστά παίζεις μας το ότι κάποιος είσαι και έδωσα σου την ευκαιρία να αποδείξεις ότι εμείς λέμε μ******ς και εσύ αλήθειες άλλα για να αποφύγεις είπες ''δεν προλαβαίνω' ε τη να σου πω εμείς είμαστε ι μ@@@κες που ασχολούμαστε μαζί σου φίλε μου.ο καθένας έχει την άποψη του και πρέπει να την σέβεσαι. Μπορεί να μην δουλεύει η πυρίτιδα στην υγρασία μπορεί όχι εν ανάγκη να τσακωθεί όπως το μωρό με τον άλλο και να ειρωνεύεσαι σεβαστου την άποψή του άλλου και πε την δίκη σου εντζε εξέτασής που καθόμαστε. και κάτι τελευταίο να εξηγούμαστε ΑΥΤΌΣ λέγεται ΑΝΔΡΈΑΣ
andreas78

Δημοσίευση από andreas78 »

Για πιο σεταπ του 1821, μιλάς αγόρι μου?
Για υγρασιες, πυκνοτητες...ποτε.....????
Με αυτα που έγραψες μόλις με έκανες να πιστέψω πραγματικά ότι έχεις χάσει το μπαλάκι..... :lol:

Φίλε μου καλέ, μάθε μου γράμματα, μάθε μου περι ιδιογομωσης, έκθεσε με ανεπανόρθωτα.....!!!!!!!
Είμαι έτοιμος να μάθω, να διδακτώ απο εσένα, να εκτεθώ...... :P :P
Γράψε για τι πράγμα μιλάς, παράθεσε αποδείξεις, τεκμηριωσε τες θέσεις σου.
Πες μας πια εταιρεία κατασκευης πυριτιδας είπε πως φτιάχνει πυριτιδες αναλόγως καιρού, όπως εσυ παράθεσες αλλα δεν θελησες να με εκθέσεις και με λυπηθηκες να βάλεις αποδηξεις, εγω δεν το λέω έτσι, λέω πως αν είσαι σε θέση να μου αλλάξεις την γνώμη.....εδώ είμαι να μάθω....!!!!!!
Για τα φυσιγγια του Αντρέα, το μόνο που έχεις να κάνεις για να λυθεί η απορεία σου εινα να πας μαζι του και να το δεις στον πίνακα.....μετα έλα εδώ και κραξε τον αν δεν ειναι αλήθεια!!!!!!!!

Για το σεταπ του Κώστα, προσωπικά σε θεωρω πολύ αλλού!!!!!!!!!!
Το σεταπ του με S4, με Μ688 και Vzero απατητο.......και 1000% υγρασία να εχει κατεβάζει και παπιά με το 9άρι.....!!!!!!!
Βάζεις ενα Μ684 και το ρίχνεις και σε 45°C....!!!!!!!
Όλες οι μονοβασικες ειναι σε θέση να κανουν θεαματικά σκοτωματα και σε υγρασιες και σε βάλτους, φτάνει να στηθούν σωστα..!!!!!!!!!!

Επαναλαμβάνω ότι η θέση μου για τις πυριτιδες εχει γραφτεί πολλές φορές και την εχω δημιουργήσει απο τους...
Gough Thomas
Hatcher
Taylor
Amber
ΑΜΦΗΣΒΗΤΗΣΕ ΤΟΥΣ...!!!!!!!

Αλλο πράγμα η φύλαξη και αποθήκευση....
Αλλο πράγμα το φυσιγγιο.....
Μου δίνεις να καταλάβω ότι ρίχνουμε με μαύρη πυριτιδα.....!!!!!!

Αααα....και για τα 12-13-14 χιλ., άνοιξε κανένα βιβλίο, εχει 40 χρονια που διδάσκεται...!!!!!!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”