ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ
- RELOADER S
- Full Member
Re: ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ
Στούς δύσκολους τόπους η κάρπωση σού δίνει αλλο συναίσθημα.
- ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
- Full Member
δύσκολο για τον κάθε ένα είναι διαφορετικό, εκεί που κυνηγώ η σκόπευση σου πρέπει να είναι άριστη γιατί αν δεν είναι πολύ άπλα δεν θα πάρεις τίποτα λόγο απόστασής και ταχύτητάς, αυτό θεωρώ δύσκολο εγώ, σε άλλους το δύσκολο είναι διαφορετικό.RELOADER S έγραψε:Στούς δύσκολους τόπους η κάρπωση σού δίνει αλλο συναίσθημα.
-
- Full Member
upΑΝΔΡΕΑΣ Τ έγραψε:δύσκολο για τον κάθε ένα είναι διαφορετικό, εκεί που κυνηγώ η σκόπευση σου πρέπει να είναι άριστη γιατί αν δεν είναι πολύ άπλα δεν θα πάρεις τίποτα λόγο απόστασής και ταχύτητάς, αυτό θεωρώ δύσκολο εγώ, σε άλλους το δύσκολο είναι διαφορετικό.RELOADER S έγραψε:Στούς δύσκολους τόπους η κάρπωση σού δίνει αλλο συναίσθημα.

- RELOADER S
- Full Member
Νέος άνθρωπος πάεις στάμα?
Όση ταχύτητα καί να έχει όταν είσαι εξοικιωμένος με τόν δίσκο δέν έχει σωτηρία!
Όση ταχύτητα καί να έχει όταν είσαι εξοικιωμένος με τόν δίσκο δέν έχει σωτηρία!
- ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
- Full Member
Δεν είπα τέτοιο πράγμα εγώ, αμάν ο περτικος σηκώνετε στα 40 μέτρα έλα παίξε τον να δούμε αν τον βρεις μια ευκαιρία έχεις όχι δεύτερή! Στάμα μόνο στην φάσα πάω και στην τσίχλα αν έχει. και ο δίσκος δεν έχει να κάμει το κυνήγι κατά την αποψει μου, σκοπευτιριο μακαρι να παω 5 φορες τον χρονο και κάτι ακόμα ναι κάποτε ένα πάω στάμα αμαν δεν έχω όρεξή να περπατήσω
- RELOADER S
- Full Member
Ο δίσκος δέν έχει να κάνει με το κυνήγι?
Σου εύχομαι να μήν είσαι ΠΙΣΩ απο κάποιο σκοπευτή σε κυνήγι σε καρτέρι!
Εχεις πολλά να δείς .Απλά θα ''αυτομολήσεις''!!!
Ειδικά το περαστο περδίκι είναι ο πιό ευκολος στόχος γι'αυτόν λόγω σταθερής πορείας.
Σου εύχομαι να μήν είσαι ΠΙΣΩ απο κάποιο σκοπευτή σε κυνήγι σε καρτέρι!
Εχεις πολλά να δείς .Απλά θα ''αυτομολήσεις''!!!
Ειδικά το περαστο περδίκι είναι ο πιό ευκολος στόχος γι'αυτόν λόγω σταθερής πορείας.
- ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
- Full Member
δεν σημενη κάποιος που είναι καλός σκοπευτής είναι καλός κυνηγός ψάξε το φίλε Όσο για σταθερή πορεία κάνεις λάθος φαίνεται δεν έχεις αρκετή εμπειρία για να το λες αυτό, ο δίσκος πάντα έχει σταθερή πορεία και ταχύτητά ένα πουλί όχι, εγώ πάντως από θέμα επιτυχίας σε μακρινούς στόχους δεν είχα κανένα πρόβλημά Ο δισκος εκείνο που θα σου μάθει είναι να μάθεις την πορεία της σκόπευσης και να διαβάζεις της γραμμές καλύτερά όχι να κυνηγάς τα περαστικά περδικια όταν είναι σε μεγάλες αποστάσεις ναι είναι δύσκολο άλλα τα περαστικά που περνούν που πάνω σου και ένα παν να κάτσουν σε 10 μέτρα ενεν καθόλου δύσκολα. έμενα το κυνήγι μου αρέσει όταν τα πλεξίματα είναι οριακά και δύσκολα γιατί με αυτό τον τρόπο έμαθα και τα κοντινά είναι εύκολα κατα την αποψει μου,
- virtualgreek
- Moderator
Για εμάς τους άσχετους.. Τι διαφορά έχει η μάλλινη και η Felt Wad ?ΑΝΔΡΕΑΣ Τ έγραψε: μάλλινη η πλαστική η felt wad
Υπάρχουν ακόμη μάλλινες τάπες ?
Σ.
Πρώτα από όλα πρέπει να είστε Κύριοι στο βουνό, και μετά κυνηγοί...
- ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
- Full Member
μάλλινες ναι υπάρχουν άλλα μόνο με παραγγελία από εξωτερικό, η felt είναι από φελλό και ειναι πιο σκληρές από την μάλλινηvirtualgreek έγραψε:Για εμάς τους άσχετους.. Τι διαφορά έχει η μάλλινη και η Felt Wad ?ΑΝΔΡΕΑΣ Τ έγραψε: μάλλινη η πλαστική η felt wad
Σ.
- virtualgreek
- Moderator
Και πως ονομάζονται στα Αγγλικά εάν θέλω να ψάξω να βρω ?ΑΝΔΡΕΑΣ Τ έγραψε:μάλλινες ναι υπάρχουν άλλα μόνο με παραγγελία από εξωτερικό, η felt είναι από φελλόvirtualgreek έγραψε:Για εμάς τους άσχετους.. Τι διαφορά έχει η μάλλινη και η Felt Wad ?ΑΝΔΡΕΑΣ Τ έγραψε: μάλλινη η πλαστική η felt wad
Σ.
Σ.
Πρώτα από όλα πρέπει να είστε Κύριοι στο βουνό, και μετά κυνηγοί...