ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ
- RELOADER S
- Full Member
Re: ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ
ΔΩΡΕΑΝ?
- Savvas
- Full Member
?????
Δώσε μου τη δύναμη ν' αλλάξω αυτά που μπορούν να αλλαχθούν, δώσε μου το κουράγιο ν' αντέξω εκείνα που δεν μπορούν να αλλαχθούν, και δώσε μου τη σοφία για να διακρίνω ανάμεσα σ' αυτά τα δυο.
- ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
- Full Member
Πες μας εσύ που τα ξέρεις αφου εμεις εν και εκαμαμε δοκιμες σε κανονάκι εν κουβεντες του αερα που λαλουμεRELOADER S έγραψε:ΔΩΡΕΑΝ?
- RELOADER S
- Full Member
Ανδρέα δέν θυμάσαι τέλος πάντων .
Το set up που ρώτησε ο Σάββας -1.70χ34 c7- με 686 και αποσπόμενο εχει πολλούς οπαδούς.
Ομως δέν πρέπει να το ρισκάρει.Αλλα lot ίσως.
Το set up που ρώτησε ο Σάββας -1.70χ34 c7- με 686 και αποσπόμενο εχει πολλούς οπαδούς.
- ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
- Full Member
Δεν πλήρωσα γιατι πείρα πολλά υλικά και δοκίμασα 5 σετ απ και δεν με χρέωσαν και σταμάτα να νομίζεις οτι ξερεις τα πάντα και είμαστε εδώ όλοι βλάκεςRELOADER S έγραψε:Ανδρέα δέν θυμάσαι τέλος πάντων .
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑΝΔΡΕΑΣ Τ την 08 Νοέμ 2013, 19:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Savvas έγραψε:Έχει κάποιος δοκιμές με C7 perf.?
Καλησπέρα Σάββα,
Δούλεψε την χαμηλά διότι κάτι δεν πάει καλά με το τελευταίο lot , ο Ανδρέας έχει κάνει καποιες δοκιμές στο κανονάκι, στα 30-32γρ., και είναι ασφαλές.
Νομίζω στο 1.55/32, ας μας επιβεβαιώσει ο ίδιος διότι δεν ειμαι σίγουρος.
- ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
- Full Member
Maximum στο 1.55 χ 32 πιο πάνω δεν το ρισκάρω με αυτη την πυριτιδαandreas78 έγραψε:Savvas έγραψε:Έχει κάποιος δοκιμές με C7 perf.?
Καλησπέρα Σάββα,
Δούλεψε την χαμηλά διότι κάτι δεν πάει καλά με το τελευταίο lot , ο Ανδρέας έχει κάνει καποιες δοκιμές στο κανονάκι, στα 30-32γρ., και είναι ασφαλές.
- RELOADER S
- Full Member
Ανδρέα τα πιό πάνω είναι δικά σου.ΑΝΔΡΕΑΣ Τ έγραψε:φίλε απο ότι φαίνεται δεν έχεις πάει σε κανονάκι δοκιμών της victory με αυτο που μου λεςRELOADER S έγραψε:Με ακρίβεια μονάδας.Η VICTORY δίνει 480 και 55Ο BAR εμείς δίνουμε μονάδα!!!
Οσο για κανονάκι , 1 φορά το χρόνο αν κάνω κάτι ακραίο κάνω 3-4 ίδια φυσίγγια καί τα δίνω σε φίλο βιοτέχνη γιά
τέστ καί συμβουλές.
- Savvas
- Full Member
Αυτή που έχω είναι από πιο παλια παρτίδα. Όμως επειδή πάνω απ όλα είναι η ασφάλεια, όπως φαίνεται, πρεπει να κανουμε και εμείς τις δοκιμές μας σε κανονάκι.'Οπως και να έχει σας ευχαριστώ όλους.andreas78 έγραψε:Savvas έγραψε:Έχει κάποιος δοκιμές με C7 perf.?
Καλησπέρα Σάββα,
Δώσε μου τη δύναμη ν' αλλάξω αυτά που μπορούν να αλλαχθούν, δώσε μου το κουράγιο ν' αντέξω εκείνα που δεν μπορούν να αλλαχθούν, και δώσε μου τη σοφία για να διακρίνω ανάμεσα σ' αυτά τα δυο.
- RELOADER S
- Full Member
Σάββα σε κάποια στιγμή να μας πείς αποτελέσματα στό θήραμα .Savvas έγραψε:Αυτή που έχω είναι από πιο παλια παρτίδα. Όμως επειδή πάνω απ όλα είναι η ασφάλεια, όπως φαίνεται, πρεπει να κανουμε και εμείς τις δοκιμές μας σε κανονάκι.'Οπως και να έχει σας ευχαριστώ όλους.andreas78 έγραψε:Savvas έγραψε:Έχει κάποιος δοκιμές με C7 perf.?
Καλησπέρα Σάββα,