+1000Panmoy έγραψε:Κυριοι η συζητηση ειναι ζωντανη διαδικασια. Ειναι ανθρωπινος αδυνατο να μην υπαρχουν φασεις που η συζητηση θα ξεφυγει και ο κοσμος θα αστειευτει μεταξυ του. Ας μην ξεχναμε οτι το φορουμ αυτο εχει δημιουργησει φιλιες μεταξυ καποιων μελων και αυτο δημιουργει και τις "παρεκκλισεις" καποιες φορες. Εγω απο την αλλη θα επεσημανα οτι σε αρκετες συζητησεις λαμβανουν μερος τα ιδια ατομα ασχετως οτι τις παρακολουθουν αρκετοι φιλοι με αποτελεσμα καμια φορα ενα θεμα να εξαντλειται αρκετα συντομα βαση των εμπειριων των -αξιολογων κατα τ αλλα- συναδελφων αυτων. Καμια φορα ισως καποιοι περιμενουν απλα να βγει συμπερασματικα ενα αποτελεσμα και να τους λυθει καποια απορια ενω καλλιστα θα μπορουσαν να ρωτησουν συμμετεχοντας και στη συζητηση. Φιλικοτατα παντοτε...και..χωρις το ψαροντουφεκο
Το ξαναείπα και θα τα το ξαναπώ, από αυτό το φόρουμ και τους συναδέλφους που κατέχουν έμαθα αρκετά και μέσα σε αυτά είναι και ο σεβασμός προς τη φύση, το θήραμα και τους συναδέλφους. Εγώ μπορεί να μην κατέχω αρκετά ούτως ώστε να προσφέρω και εγώ κάτι αλλά έχω κάνει αρκετούς φίλους και αυτό με έχει κάνει να βλέπω και το κυνήγι διαφορετικά πλέον.
Επίσης, τα αστεία και τα πειράγματα είναι ένα μεγάλο κομμάτι της διαδικασίας. Αν θα λείψουν αυτά, πολύ απλά δεν θα ξαναγράψω τίποτε και μάλλον δεν θα ξαναμπώ στο φόρουμ.
Αν τα πιο πάνω δεν είναι και οι κύριοι λόγοι που υπάρχει το φόρουμ μάλλον θα αγοράσω ψαροντούφεκκο και θα γυρέψω τον Παντελή...