ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
RELOADER S
Full Member

Re: ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ

Δημοσίευση από RELOADER S »

H SMART OMV μάλιστα αξίζει τα λεφτά της!
Δέν είναι τυχαίο πού έγινε αμέσως copy.To γελοίο είναι ότι οι 'αντιγράψαντες' βρήκαν 'αίπια'-λάθη- στήν SMART!!!!!
Άβαταρ μέλους
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
Full Member

Δημοσίευση από ΑΝΔΡΕΑΣ Τ »

Όταν η ΟΜV θα κλεινή έτσι τα φυσίγγια τότε αξίζει να την αγοράσεις ;)
Αυτά τα στάδιά χρειάζεται κάποιος για να κλείσει στα 13 Χιλ+ κενό με ρέλιασμα στα 11,5
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Δηλαδη εμεις που γεμιζουμε με τη Lee που καμνει μισο σταδιο εν εχουμεν υποθεση??? :lol: :lol: :lol:

Σοβαρα τωρα...αν δεν ρελιαζουμε και γεμιζουμε φυσιγγια με 2 σταδια...? Θα εχουμε φυσιγγια με περιορισμενες δυνατοτητες? Δεν μπορουμε να κανουμε καλο φυσιγγι?
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Άβαταρ μέλους
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
Full Member

Breda Pegaso έγραψε:Δηλαδη εμεις που γεμιζουμε με τη Lee που καμνει μισο σταδιο εν εχουμεν υποθεση??? :lol: :lol: :lol:

Σοβαρα τωρα...αν δεν ρελιαζουμε και γεμιζουμε φυσιγγια με 2 σταδια...? Θα εχουμε φυσιγγια με περιορισμενες δυνατοτητες? Δεν μπορουμε να κανουμε καλο φυσιγγι?
Δεν ειπα τέτοιο πραγμα φιλε breda απλός έδωσα λίγο φως στο πως μπορεί κάποιος να κλείσει στα 13 χιλ+ χωρίς αυτά δεν μπορεί, ο καθένας προσαρμόζει τα φυσίγγια του με αυτά ποθ έχει δεν σημενει οτι δεν ειναι σωστό. Εγω στα φυσίγγια μου θέλω να εχω το τελειο πτικο αποτέλεσμα οπως μια εργοστασιακή μηχανή. Τωρα απο κατανομές θα προσαρμόσεις το σετ απ σου με το τι θα βάλεις μέσα.
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Και γω σοβαρα ρωτω φιλε Αντρεα για να μαθαινω σαν νεος στην ιδιογομωση. (Θελω να ασχοληθω και να κανω απλα φυσιγγια αλλα που να εχουν αποτελεσμα).

Παντως πηρα τα 2 μου πρωτα θηραματα με ιδιογομωσεις προχθες αν και σε κοντινες αποστασεις. Θα δειξουν στη συνεχεια αν εχουν δυνατοτητες και σε μεσαιες-μακρινες αποστασεις.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Άβαταρ μέλους
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
Full Member

Breda Pegaso έγραψε:Και γω σοβαρα ρωτω φιλε Αντρεα για να μαθαινω σαν νεος στην ιδιογομωση. (Θελω να ασχοληθω και να κανω απλα φυσιγγια αλλα που να εχουν αποτελεσμα).

Παντως πηρα τα 2 μου πρωτα θηραματα με ιδιογομωσεις προχθες αν και σε κοντινες αποστασεις. Θα δειξουν στη συνεχεια αν εχουν δυνατοτητες και σε μεσαιες-μακρινες αποστασεις.
Εγω θεωρώ το ρελιασμα οτι πρεπει να γίνετε για σταθερότητα αλλα υπαρχή και η άλλη σχολή που δεν ρελιαζει και εχουν καλα αποτελέσματα
Άβαταρ μέλους
RELOADER S
Full Member

Δημοσίευση από RELOADER S »

Breda Pegaso έγραψε:Και γω σοβαρα ρωτω φιλε Αντρεα για να μαθαινω σαν νεος στην ιδιογομωση. (Θελω να ασχοληθω και να κανω απλα φυσιγγια αλλα που να εχουν αποτελεσμα).

Μα δέν καταλαμβαίνω γιατί προβληματίζεσαι.Πολύ σύντομα θα ξεχάσεις τα 'ετοιμα'.Η χαρά είναι διπλή.
Οι παππούδες έκαναν φυσίγγια με πίτερα καί 'κοπριονίδι' καί στο περίπου.
Να στήσουμε κάνα SET UP με πίτερα !
Άβαταρ μέλους
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
Full Member

[quote="ΑΝΔΡΕΑΣ Τ"]Όταν η ΟΜV θα κλεινή έτσι τα φυσίγγια τότε αξίζει να την αγοράσεις ;)
Αυτά τα στάδιά χρειάζεται κάποιος για να κλείσει στα 13 Χιλ+ κενό με ρέλιασμα στα 11,5
κάνω ξανά ποστ γιατί την έσβησα καταλαθος
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
giannis kriti
Full Member

Δημοσίευση από giannis kriti »

ΑΝΔΡΕΑΣ Τ έγραψε:
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ έγραψε:Όταν η ΟΜV θα κλεινή έτσι τα φυσίγγια τότε αξίζει να την αγοράσεις ;)
κάνω ξανά ποστ γιατί την έσβησα καταλαθος
Εικόνα
οταν θα κλησετε στα 14,15 χηλ ελευθερο χωρο και τα στηλετε σε κανονακι να δητε τη ταχητητες ανεβαζουν,τη bar βγαζουν και τη σηγκετροσης δηνουν τοτε θα καταλαβετε για τη πραγμα μηλαμε ;) ;)
zabala veri magnum
Άβαταρ μέλους
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
Full Member

οταν θα κλησετε στα 14,15 χηλ ελευθερο χωρο και τα στηλετε σε κανονακι να δητε τη ταχητητες ανεβαζουν,τη bar βγαζουν και τη σηγκετροσης δηνουν τοτε θα καταλαβετε για τη πραγμα μηλαμε ;) ;)[/quote]
Πεστα Γιάννη :D :D :D :D :D :D
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”