ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΥΓΡΑΣΙΑΣ
- Breda Pegaso
Re: ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΥΓΡΑΣΙΑΣ
Η σμιλα ειναι χρωμιωμενη; παει βραστη;
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
- Panmoy
- Full Member
Ψαροτουφεκο φιλε...αθωρηταSOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΔΗΜΗΤΡΗ,ΓΙΩΡΓΟ,ΑΝΔΡΕΑ...ΜΟΥ ΦΤΙΑΞΑΤΕ ΤΗ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΑ ΑΣΤΕΙΑ ΣΑΣ![]()
ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΨΑΡΟΤΟΥΦΕΚΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ Η ΣΦΟΥΓΓΑΡΟΥΙ

- Γιατρός
- Full Member
- Dimitris
Ψαροτούφεκο!!!Panmoy έγραψε:Ψαροτουφεκο φιλε...αθωρηταSOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΔΗΜΗΤΡΗ,ΓΙΩΡΓΟ,ΑΝΔΡΕΑ...ΜΟΥ ΦΤΙΑΞΑΤΕ ΤΗ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΑ ΑΣΤΕΙΑ ΣΑΣ![]()
ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΨΑΡΟΤΟΥΦΕΚΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ Η ΣΦΟΥΓΓΑΡΟΥΙ
Το tip της ημέρας:
Η φάσσα θέλει βέρκα με τετράενα (τετραπλούν κτύπημα

Αν σου αρέσουν οι πιο βαριές γομώσεις και είσαι άσσος στο σημάδι, χρησιμοποίεισαι δελφινιέρα!
«Τα φυτά των ζώων ένεκέν εστι και τα ζώα των ανθρώπων χάριν»
- canastas
- Full Member
ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΛΥΣΕΤΕ. ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΞΕΚΙΝΑ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΣΥΖΗΤΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΣΕ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ?
THE BEST THERE IS
-
- Full Member

canastas έγραψε:ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΛΥΣΕΤΕ. ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΞΕΚΙΝΑ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΣΥΖΗΤΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΣΕ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ?
-
ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΦΙΛΕ .ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ .ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΦΥΣΙΓΓΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΝΑ ΣΥΖΗΤΟΥΣ ΓΙΑ ΒΟΥΡΚΕΣ ΚΙΑ ΤΣΙΑΚΟΥΘΚΙΑ.canastas έγραψε:ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΛΥΣΕΤΕ. ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΞΕΚΙΝΑ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΣΥΖΗΤΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΣΕ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ?
ΑΣ ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΘΕΜΑ.
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
ΌΧΙ ΜΌΝΟ ΝΑ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ. δεν μπορείόλοι να έχουμε την ίδια άποψη και αυτό απαιτεί σεβασμό. Δέν μπορούμε να αλλάξουμε την άποψη του άλλου για κάτι εάν δέν τον πέίσουμε με σωστά επιχειρήματα και πάλι ακόμη και ίδιος ο Χριστός είπε όποιος θέλει ας με ακολουθήσει!!!! Σεβασμός παιδια. Το τελευταίο διάστημα λαμβάνω πολύ ωραία σχόλια παο νεαρούς κυνηγούς που παρακολουθούν σοβαρες συζητήσεις μεσα στο φόρουμ ακι ανθρώπους μετρημένους και σωστούς κυνηγούς. Πιστεύω ότι διατηρούμε αρκετή απο την αφρόκρεμα των κυνηγών στο διαδύκτιο στην Κύπρο και στέλνουμε πολλύ σωστά μυνήματα ( εσείς τα στέλνετε) για αυτό αε διατηρούμε τις συζητήσεις σε ψηλά επίπεδα με ΣΕΒΑΣΜΟ στους φίλους μας !! Ευχαριστώ
Προσέχουμε...για να έχουμε
- kyriakos304
Λάικ.admin έγραψε:ΌΧΙ ΜΌΝΟ ΝΑ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ. δεν μπορείόλοι να έχουμε την ίδια άποψη και αυτό απαιτεί σεβασμό. Δέν μπορούμε να αλλάξουμε την άποψη του άλλου για κάτι εάν δέν τον πέίσουμε με σωστά επιχειρήματα και πάλι ακόμη και ίδιος ο Χριστός είπε όποιος θέλει ας με ακολουθήσει!!!! Σεβασμός παιδια. Το τελευταίο διάστημα λαμβάνω πολύ ωραία σχόλια παο νεαρούς κυνηγούς που παρακολουθούν σοβαρες συζητήσεις μεσα στο φόρουμ ακι ανθρώπους μετρημένους και σωστούς κυνηγούς. Πιστεύω ότι διατηρούμε αρκετή απο την αφρόκρεμα των κυνηγών στο διαδύκτιο στην Κύπρο και στέλνουμε πολλύ σωστά μυνήματα ( εσείς τα στέλνετε) για αυτό αε διατηρούμε τις συζητήσεις σε ψηλά επίπεδα με ΣΕΒΑΣΜΟ στους φίλους μας !! Ευχαριστώ

Καλύτερα ένα θήραμα λιγότερο παρά ένας φίλος….
- Panmoy
- Full Member
Κυριοι η συζητηση ειναι ζωντανη διαδικασια. Ειναι ανθρωπινος αδυνατο να μην υπαρχουν φασεις που η συζητηση θα ξεφυγει και ο κοσμος θα αστειευτει μεταξυ του. Ας μην ξεχναμε οτι το φορουμ αυτο εχει δημιουργησει φιλιες μεταξυ καποιων μελων και αυτο δημιουργει και τις "παρεκκλισεις" καποιες φορες. Εγω απο την αλλη θα επεσημανα οτι σε αρκετες συζητησεις λαμβανουν μερος τα ιδια ατομα ασχετως οτι τις παρακολουθουν αρκετοι φιλοι με αποτελεσμα καμια φορα ενα θεμα να εξαντλειται αρκετα συντομα βαση των εμπειριων των -αξιολογων κατα τ αλλα- συναδελφων αυτων. Καμια φορα ισως καποιοι περιμενουν απλα να βγει συμπερασματικα ενα αποτελεσμα και να τους λυθει καποια απορια ενω καλλιστα θα μπορουσαν να ρωτησουν συμμετεχοντας και στη συζητηση. Φιλικοτατα παντοτε...και..χωρις το ψαροντουφεκο