Τιμές Φυσιγγίων ΕΔΩ

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Re: Τιμές Φυσιγγίων ΕΔΩ

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:
spyrosspyrou851 έγραψε:
mikros έγραψε:Καλησπέρα,
Μετα απο έρευνα αγοράς σε ένα κταστημα στην Λάρνακα είδα τις εξής τιμες σε φυσσιγια της victory & Olympia :
Η κλασική σειρά φυσιιγιων και των 2 εταιριών ήταν στα 7ευρώ,(Lucky shot,kitrini-aspri skeet,ultra tordo,super tordo,minimax,quick,skeet,concord,mirage,rocket .ktlp)
Τα φυσιγγια Baby και των 2 εταιριών στα 5.50 ευρώ
Victory aspri & la perdix στα 9 ευρώ

Δεν ξέρω τις τιμές σε άλλες πόλεις ή καταστήματα, αλλα μου φανηκε λίγο υπερβολικο τα 7ευρώ για κυπριακό φυσίγγι για τσίχλες...
Εσείς πόσα τα βρίσκετε?
Και εγώ τόσα τις βρίσκω, και υπολογίζω είναι από τον ίδιο που αναφέρεσαι, ο οποίος πάντα μου χαρίζει και κάτι :)
ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΟΥ ΤΣΙΚΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΥΡΩ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ....ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΕΙΝΑ :D
Mα η ελπίδα των παραπάνω είναι να πέσουν τζίκλες, το ενδημικό φαίνεται να είναι χάλια φέτος, για φάσσες εμένα προσωπικά αν έρτουν πάνω μου ήρταν, ούτε θα τις γυρέψω, άρα ουσιαστικά μένουν οι τζίκλες, αν δεν ππέσουν λίγες τζίκλες φέτος θα είναι απελπισία το κυνήγι μας.
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

ΡΕ ΣΠΥΡΟ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΕΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΣ ΤΑ ΟΥΛΛΑ :D
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΡΕ ΣΠΥΡΟ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΕΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΣ ΤΑ ΟΥΛΛΑ :D
Mε όσους εμίλησα το ίδιο πράμα μου είπαν, το ίδιο και που άρθρα που εδιάβασα, θα ξεκινήσω και εγώ τις αναγνωρίσεις μου σύντομα και θα δείξει. Αλλά φαίνεται θα είναι πολύ δύσκολα για το ενδημικό φέτος. Μακάρι τζιαι να φκω ψεύτης αλλά δύσκολο το βλέπω με την φετινή κατάσταση. Τζιαι είναι στη φύση μου να είμαι απαισιόδοξος, καλύτερα απαισιόδοξος και να βγαίνω ψεύτης παρά να έχω ελπίδες και να απογοητεύομαι.
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

mikros έγραψε:Καλησπέρα,
Μετα απο έρευνα αγοράς σε ένα κταστημα στην Λάρνακα είδα τις εξής τιμες σε φυσσιγια της victory & Olympia :
Η κλασική σειρά φυσιιγιων και των 2 εταιριών ήταν στα 7ευρώ,(Lucky shot,kitrini-aspri skeet,ultra tordo,super tordo,minimax,quick,skeet,concord,mirage,rocket .ktlp)
Τα φυσιγγια Baby και των 2 εταιριών στα 5.50 ευρώ
Victory aspri & la perdix στα 9 ευρώ

Δεν ξέρω τις τιμές σε άλλες πόλεις ή καταστήματα, αλλα μου φανηκε λίγο υπερβολικο τα 7ευρώ για κυπριακό φυσίγγι για τσίχλες...
Εσείς πόσα τα βρίσκετε?
μικρε μου 60 ευρω τα 10 πακετα απο 28-32 και 6,50 με το ενα.αμαν θελεις πεμου.
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
mikros

Δημοσίευση από mikros »

Σπύρο, σιγά μην ασχοληθούμε στο ενδημικό με τα πουλιά που όταν εν πολλά καμνουν σαν ελικόπτερο όταν απογειώνονται... :)
Αν δεν κατέβουν τσίχλες,να πάμε στα πολυαγαπημένα σου Φιλικουτούνια :lol:
Αν δεν βούμε απ' αυτά , πάμε στα μαύρα Κρα-κρα που έχουν αυξητικές τάσεις... :D

Πανίκο, μακάρι να κατέβουν πουλιά και εν μιά χαρά και οι σκοπευτικές :) Τουλάχιστο έχει τραχίλες αν και δεν τις κυνηγώ...
Εσχει και'αλλου παρτακαλιες,
που καμνουν μαντορινια
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

mikros έγραψε:Σπύρο, σιγά μην ασχοληθούμε στο ενδημικό με τα πουλιά που όταν εν πολλά καμνουν σαν ελικόπτερο όταν απογειώνονται... :)

Πανίκο, μακάρι να κατέβουν πουλιά και εν μιά χαρά και οι σκοπευτικές :) Τουλάχιστο έχει τραχίλες αν και δεν τις κυνηγώ...
Μάντα αγαπημένα μου φιλικουτούνια ρε Αντρέα, ούτε θυμούμαι ποιά εν η τελευταία φορά που έπαιξα φιλικουτούνι. Τζαι εν έσχι σαν το φρρρρρρρρρ του πέρτικου :D :D
ARRWSTOSFASSAS
Full Member

Δημοσίευση από ARRWSTOSFASSAS »

savvis25 έγραψε:α)Κάποια καταστήματα κλείνουν στη Λάρνακα και ούτε τώρα δεν χαμήλωσαν τιμές για να ξεφορτωθούν το στοκ.!! (Πουλούν μάλιστα σε αρκετά πιο ψηλές τιμές από άλλα μαγαζιά που δουλεύουν κανονικά)
Πολύ απλά δεν πήρα από αυτούς. Ας βρουν πελάτες.
β)Κάποιοι δεν κατάλαβαν ότι πλέον οι νέοι πελάτες κυρίως, είναι ενημερωμένοι και "ψαγμένοι" και δε μασούν από το ΣΤΡΑΩΝΝΩ ΚΑΙ ΠΟΥΛΩ!!
γ)Το τί αρλούμπες ακούω για προώθηση συγκεκριμένων φυσιγγίων και λοιπών προϊόντων δεν περιγράφετε.
Μερικοί θα καταλάβουν πολύ αργά γιατί κάποιοι σταματούν να τους εμπιστεύονται.
δ)Έφτασα σε σημείο να ψάχνω πλέον να φέρω προϊόντα (γυαλιά, καθαριστικά, βέργες, βούρτσες, ρούχα) μέσω ίντερνετ πλέον (αν και θέλω να στηρίζω την τοπική οικονομία και δεν μου αρέσουν αυτού του τύπου οι αγορές) αφού αυτά που βρίσκουμε στα μαγαζιά τα πλείστα είναι της οκκάς(χαμηλά στάνταρ ποιότητας) και ακριβά.

+100000000000000000000000000000000000000000
ΕΙΜΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ...ΕΙΜΑΙ ΦΟΡΕΑΣ...ΕΧΩ ΤΖΙΝΙ!
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

spyrosspyrou851 έγραψε:
mikros έγραψε:Σπύρο, σιγά μην ασχοληθούμε στο ενδημικό με τα πουλιά που όταν εν πολλά καμνουν σαν ελικόπτερο όταν απογειώνονται... :)

Μάντα αγαπημένα μου φιλικουτούνια ρε Αντρέα, ούτε θυμούμαι ποιά εν η τελευταία φορά που έπαιξα φιλικουτούνι. Τζαι εν έσχι σαν το φρρρρρρρρρ του πέρτικου :D :D
Σπύρο έφκαλεν όνομα ο θεριστής :lol:

Όσοι έρκουνται παπαγάλοι θα σε ποιάνουν να τους παίρνεις στα φιλικουτούνια :D

Εγώ θα ήθελα να κανονίσουμε σίουρα μια εξόρμηση παρέα, ας είναι και στις τζιήκλες. 8-)
LEFKIOS
Full Member

Δημοσίευση από LEFKIOS »

Tο καταστημα που έκλεισε (στη Αραδίππου) αγοραστηκε απο αλλο κυνηγετικό κατάστημα της Λαρνακας και οι τιμές του λογικα θα ειναι οι ιδιες και στα δυο καταστήματα. Το οτι θα πρεπει να μειώσουν τις τιμές γενικά αυτό ειναι σιγουρο και αναγκαίο στα σημερινά δεδομένα.
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

MARIOSE έγραψε:
spyrosspyrou851 έγραψε:

Σπύρο έφκαλεν όνομα ο θεριστής :lol:

Όσοι έρκουνται παπαγάλοι θα σε ποιάνουν να τους παίρνεις στα φιλικουτούνια :D

Εγώ θα ήθελα να κανονίσουμε σίουρα μια εξόρμηση παρέα, ας είναι και στις τζιήκλες. 8-)
E στον τόπο που πάω ήσουν πέρσι, έσχει τζιαι περτίτζια τζιαι φραγκολίνες τζιαμέ, τζιαι οι τζίκλες τζιαμέ θέλουν περπάτημα καθώς εν μέσα στις δόμες κουλιασμένες. Θέλεις τουλάχιστον 2 άτομα τζιαμέ να καλύφκεις τζιαι τις 2 πάντες. Σίγουρα πρέπει να κανονίσουμε. :D
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”