ΕΝΑ ΚΑΤ ΕΞΟΧΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΦΥΣΙΓΓΙΟ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ. ΓΕΜΙΣΜΕΝΟ ΜΕ D20 ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΝΙ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΠΤΩΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ.APOLLON_1 έγραψε:ωραία συζήτηση παιδιά βλέπω ότι σας προβληματίζει πολλούς το θέμα με τα φυσίγγια αλλα σε αυτό που ηπα και πιο παλιά δεν βρέθηκε κάποιος να μου απάντηση τολυπών θα το ξαναπώ θα δώσω το παράδειγμα τις τσίκλας εγώ κυνηγό μονο την skeet κίτρινη 32g σε οποιες δήποτε συνθήκες και όταν λέω οποιες δήποτε ενός από -7 τρόοδος χιονια αέρας ομίχλη και διαφορα αλλα και μέσα σε θερμοκρασίες κάτω χαμηλά 20βαθμούς κάτω χαμηλά σε ήλιο χωρίς να είχα οποτε δήποτε πρόβλημα και καταλήγω κάπου που έλεγαν και οι παλιοί "ασηιερα" να έχει μέσα αμάν είσαι πάνω του πουλιού ένα πέσει.
ΠΟΛΛΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ 8 ΝΟΥΜΕΡΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΠΕΚΑΤΣΑ ΜΕ ΑΡΙΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.
ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟ 1998 ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΘΕΟΔΩΡΟ ΤΗΣ ΣΟΛΕΑΣ ΚΤΥΠΗΣΑ ΕΝΑ ΠΕΡΔΙΚΙ ΣΤΑ 50 ΜΕΤΡΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΥΣΙΓΓΙΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΑ ΕΚΠΛΗΚΤΟΣ. ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑ ΜΕ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΟΠΛΟ ΕΝΑ BERETTA 687 ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟ 4-1 ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙΜΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΜΑ ΕΝΙΟΤΕ ΣΤΟ ΠΕΡΠΑΤΗΤΟ. ΘΥΜΑΜΑΙ ΕΙΠΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΘΥΜΑΜΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ<<ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΕ ΜΟΥ ΕΠΑΙΞΕΣ ΤΟ ΠΡΟΚΟΜΜΕΝΑ>>
ΟΤΑΝ ΑΓΟΡΑΖΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΥΣΙΓΓΙΟ ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΣΙΕΣ. ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΠΩΣ ΕΣΕΝΑ ΦΙΛΕ ΑΠΟΛΛΩΝ