Victory Vs Olympia

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
LOUIS SETTER
Full Member

Re: Victory Vs Olympia

Δημοσίευση από LOUIS SETTER »

APOLLON_1 έγραψε:ωραία συζήτηση παιδιά βλέπω ότι σας προβληματίζει πολλούς το θέμα με τα φυσίγγια αλλα σε αυτό που ηπα και πιο παλιά δεν βρέθηκε κάποιος να μου απάντηση τολυπών θα το ξαναπώ θα δώσω το παράδειγμα τις τσίκλας εγώ κυνηγό μονο την skeet κίτρινη 32g σε οποιες δήποτε συνθήκες και όταν λέω οποιες δήποτε ενός από -7 τρόοδος χιονια αέρας ομίχλη και διαφορα αλλα και μέσα σε θερμοκρασίες κάτω χαμηλά 20βαθμούς κάτω χαμηλά σε ήλιο χωρίς να είχα οποτε δήποτε πρόβλημα και καταλήγω κάπου που έλεγαν και οι παλιοί "ασηιερα" να έχει μέσα αμάν είσαι πάνω του πουλιού ένα πέσει.
ΕΝΑ ΚΑΤ ΕΞΟΧΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΦΥΣΙΓΓΙΟ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ. ΓΕΜΙΣΜΕΝΟ ΜΕ D20 ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΝΙ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΠΤΩΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ.
ΠΟΛΛΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ 8 ΝΟΥΜΕΡΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΠΕΚΑΤΣΑ ΜΕ ΑΡΙΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.
ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟ 1998 ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΘΕΟΔΩΡΟ ΤΗΣ ΣΟΛΕΑΣ ΚΤΥΠΗΣΑ ΕΝΑ ΠΕΡΔΙΚΙ ΣΤΑ 50 ΜΕΤΡΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΥΣΙΓΓΙΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΑ ΕΚΠΛΗΚΤΟΣ. ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑ ΜΕ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΟΠΛΟ ΕΝΑ BERETTA 687 ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟ 4-1 ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙΜΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΜΑ ΕΝΙΟΤΕ ΣΤΟ ΠΕΡΠΑΤΗΤΟ. ΘΥΜΑΜΑΙ ΕΙΠΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΘΥΜΑΜΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ<<ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΕ ΜΟΥ ΕΠΑΙΞΕΣ ΤΟ ΠΡΟΚΟΜΜΕΝΑ>>
ΟΤΑΝ ΑΓΟΡΑΖΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΥΣΙΓΓΙΟ ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΣΙΕΣ. ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΠΩΣ ΕΣΕΝΑ ΦΙΛΕ ΑΠΟΛΛΩΝ
ΙΔΙΟΓΩΜΟΣΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ
chr34
Full Member

Δημοσίευση από chr34 »

LOUIS SETTER έγραψε:
APOLLON_1 έγραψε:ωραία συζήτηση παιδιά βλέπω ότι σας προβληματίζει πολλούς το θέμα με τα φυσίγγια αλλα σε αυτό που ηπα και πιο παλιά δεν βρέθηκε κάποιος να μου απάντηση τολυπών θα το ξαναπώ θα δώσω το παράδειγμα τις τσίκλας εγώ κυνηγό μονο την skeet κίτρινη 32g σε οποιες δήποτε συνθήκες και όταν λέω οποιες δήποτε ενός από -7 τρόοδος χιονια αέρας ομίχλη και διαφορα αλλα και μέσα σε θερμοκρασίες κάτω χαμηλά 20βαθμούς κάτω χαμηλά σε ήλιο χωρίς να είχα οποτε δήποτε πρόβλημα και καταλήγω κάπου που έλεγαν και οι παλιοί "ασηιερα" να έχει μέσα αμάν είσαι πάνω του πουλιού ένα πέσει.
ΕΝΑ ΚΑΤ ΕΞΟΧΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΦΥΣΙΓΓΙΟ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ. ΓΕΜΙΣΜΕΝΟ ΜΕ D20 ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΝΙ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΠΤΩΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ.
ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟ 1998 ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΘΕΟΔΩΡΟ ΤΗΣ ΣΟΛΕΑΣ ΚΤΥΠΗΣΑ ΕΝΑ ΠΕΡΔΙΚΙ ΣΤΑ 50 ΜΕΤΡΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΥΣΙΓΓΙΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΑ ΕΚΠΛΗΚΤΟΣ. ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑ ΜΕ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΟΠΛΟ ΕΝΑ BERETTA 687 ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟ 4-1 ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙΜΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΜΑ ΕΝΙΟΤΕ ΣΤΟ ΠΕΡΠΑΤΗΤΟ. ΘΥΜΑΜΑΙ ΕΙΠΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΘΥΜΑΜΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ<<ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΕ ΜΟΥ ΕΠΑΙΞΕΣ ΤΟ ΠΡΟΚΟΜΜΕΝΑ>>
ΟΤΑΝ ΑΓΟΡΑΖΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΥΣΙΓΓΙΟ ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΣΙΕΣ. ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΠΩΣ ΕΣΕΝΑ ΦΙΛΕ ΑΠΟΛΛΩΝ
Γιατι τωρα δεν αγοραζεις δηλ?
Άβαταρ μέλους
LOUIS SETTER
Full Member

ΟΧΙ ΦΙΛΕ CHR34 ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΩ. ΙΔΙΟΓΩΜΩΝΩ. ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΙ ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΤΥΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΙΔΙΟΓΩΜΟΤΕΣ ΜΕ 17 ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΤΟΥΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΚΕΤΑ MELLIOR ;) ;) ;) ;) ;) ;)
ΙΔΙΟΓΩΜΟΣΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ
chr34
Full Member

Δημοσίευση από chr34 »

LOUIS SETTER έγραψε:ΟΧΙ ΦΙΛΕ CHR34 ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΩ. ΙΔΙΟΓΩΜΩΝΩ. ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΙ ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΤΥΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΙΔΙΟΓΩΜΟΤΕΣ ΜΕ 17 ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΤΟΥΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΚΕΤΑ MELLIOR ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Οπως σας εχω ανεφερει σημερα το πρωι ,φιλτατε LOUIS SETTER, το κιβώτιο αυτο δεν ανήκει σε μενα αλλα σε καποιον αλλο φίλο.Δεν νομιζω οτι αξιζω αυτη την :o προσβολη απο μερους σας :(
Άβαταρ μέλους
LOUIS SETTER
Full Member

chr34 έγραψε:
LOUIS SETTER έγραψε:ΟΧΙ ΦΙΛΕ CHR34 ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΩ. ΙΔΙΟΓΩΜΩΝΩ. ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΙ ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΤΥΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΙΔΙΟΓΩΜΟΤΕΣ ΜΕ 17 ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΤΟΥΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΚΕΤΑ MELLIOR ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Οπως σας εχω ανεφερει σημερα το πρωι ,φιλτατε LOUIS SETTER, το κιβώτιο αυτο δεν ανήκει σε μενα αλλα σε καποιον αλλο φίλο.Δεν νομιζω οτι αξιζω αυτη την :o προσβολη απο μερους σας :(
ΜΑ ΦΙΛΤΑΤΕ Η ΚΟΝΤΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΗΜΩΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΟΤΑΝ Η TECNA ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΦΕΡΕΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΠΡΟΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ . ΕΝΩ Η NOBEL 78 ME THN NEODISK ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡ ΤΩ ΔΕΩΝΤΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ ΜΠΟΛΙΚΗ.
ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΔΕ ΤΗΝ ΜΒ32 ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΜΕ 1 ΚΙΛΟ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΟΝΤΩΣ ΕΝΑ ΚΙΛΟ ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. BY THE WAY ΑΝΑΜΕΝΕ ΤΗΝ JK6 ΑΠΟ ΒΔΟΜΑΔΑΣ.
Η ΝΙΚΕ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΜΑΛΛΟΝ ΛΟΓΩ ΦΟΡΤΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ .
ΑΑΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ . ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΤΡΟΛΛΕΥ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ;) ;)
ΙΔΙΟΓΩΜΟΣΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ
chr34
Full Member

Δημοσίευση από chr34 »

LOUIS SETTER έγραψε:
chr34 έγραψε:
ΜΑ ΦΙΛΤΑΤΕ Η ΚΟΝΤΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΗΜΩΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΟΤΑΝ Η TECNA ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΦΕΡΕΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΠΡΟΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ . ΕΝΩ Η NOBEL 78 ME THN NEODISK ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡ ΤΩ ΔΕΩΝΤΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ ΜΠΟΛΙΚΗ.
ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΔΕ ΤΗΝ ΜΒ32 ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΜΕ 1 ΚΙΛΟ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΟΝΤΩΣ ΕΝΑ ΚΙΛΟ ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. BY THE WAY ΑΝΑΜΕΝΕ ΤΗΝ JK6 ΑΠΟ ΒΔΟΜΑΔΑΣ.
Η ΝΙΚΕ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΜΑΛΛΟΝ ΛΟΓΩ ΦΟΡΤΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ .
ΑΑΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ . ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΤΡΟΛΛΕΥ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ;) ;)
Οταν μου ανεφερες οτι επιθυμούσες πυριτιδα ΤΕΚΝΑ δεν αναφερθηκες σε ποσότητα αλλα λιγη δια δοκιμή!
Αυριο θα σας επιστραφεί η πυρίτης NOBEL 78.
Λόγω της κατάστασης που προέκυψεν θα ηθελα να ακυρώσω την παραγγελία(4kg nike,3kg AL,2kg GP) μου προς εσάς.To :lol: ΤΡΟΛΛΕΥ :lol: θα το παραλαβω λιαν συντομος. :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

Δημοσίευση από APOLLON_1 »

opos kai na exei ego tis gorasa me tis kasies kai tha tis gorazo me tis kasies xexexe taplet.
EPANIEL POWER
nike powder
Full Member

Δημοσίευση από nike powder »

chr34 έγραψε:
solon loyka έγραψε:ΑΘΝΙΜΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΣΟΣ ΤΟ ΠΟΤΕ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΙΑΣ ΠΑΡΤΙΔΑΣ ΕΙΝΑΙ......ΑΛΙΜΟΝΟ ΜΑΣ ΟΠΟΤΕ ΑΛΛΑΣΑΜΕ ΠΑΡΤΙΔΑ ΝΑ ΒΑΖΑΜΕ ΑΛΛΟ ΠΙΣΤΟΝΑΚΙ ,ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΣΚΑΓΙΟΥ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ(ΜΗ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΠΑΧΟΥΣ ΝΟΥΜΕΡΟΥ) ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΥΡΙΤΙΔΑ.....ΑΛΙΜΟΝΟ ΜΑΣ

Ο ΦΙΛΟΣ ΜΑΚΡΗΣ ΑΝΑΦΕΡΘΙΚΕ ΣΤΑ ΠΙΣΤΟΝΑΚΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΓΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ... ΑΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΤΩ.... ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΠΥΡΙΤΙΔΑ ΔΕΝ ΒΓΕΝΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ....ΑΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΤΩ,ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΠΑΧΟΣ ΝΟΥΜΕΡΟΥ ΣΚΑΓΙΟΥ....ΤΙ,ΟΣΟ ΠΕΡΝΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΧΟΣ ΤΟΥ ΣΚΑΓΙΟΥ....ΕΛΕΟΣ
ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙΣ ΕΙΝΑΙ Ν6 ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΩ ΣΤΟ ΕΝΑ 293 ΣΤΟ ΑΛΛΟ 329 ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΛΛΟ 352,
ΚΑΙ ΣΚΕΥΤΟΜΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΠΩΣ ΕΣΥ....

ΓΙΝΕΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΦΥΣΙΓΓΙ ΤΟΣΟ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣ ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΦΑΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ???ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΑΙ ΜΙΛΩ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΥΤΟΥΜΕ......ΕΛΕΝΧΟΣ ΠΑΙΔΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥΣ...Ε-ΛΕ-ΝΧΟΣ[/b
ΣΕ ΠΟΙΟ ΠΑΛΙΟ ΠΟΣΤ Ο ΣΩΤΗΡΗΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΤΙ.... ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ....ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΑΝΤΕΞΕ ΣΟΛΩΝ ΜΗΝ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ.....Ε ΜΑ ΩΣ ΠΟΣΩ.....ΕΙΝΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ .... ΕΜΕΙΣ!!!!!!

ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ Ο ΦΙΛΟΣ ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ ΓΙΑ ΠΥΡΙΤΙΔΑ ΕΓΩ ΒΑΖΩ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΡΙΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ...ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗΣ ΠΑΡΤΙΔΑΣ!!!!!!!!

Γεια σε ολους τους φιλους του φορουμ!
Παρακολουθώ αυτη την συζήτηση με ενδιαφερον και περιμένω να δω που θα καταλήξει!
Φιλε solon loyka ,και οι τρεις πυρίτιδες που εχεις βαλει στην φωτογραφία ειναι Α0.Ξεκινηνοντας απο την παλια
δεξιά προς στα αριστερα.Που το ξερω αυτο! Ασχολουμε με την ιδιογομωση πανω απο 17χρονια.Τωρα οτι η αλλαγη υλικων στα φυσιγγια που γινετε κατα διαστηματα συμβαίνει μονο στα Κυπριακα φυσίγγια, πιστευω οτι κανεις λαθος.Εχω ανοίξει χιλιάδες φυσίγγια Κυπριακα και εξωτερικά και εχω βρει παρα πολλα εξωτερικα φυσιγγεια με διαφορετικα υλικα(Πυριτιδα,πιστονια καψούλια),πχ Rc,Fiocchi,rottweiler.....
Τα αναφερω αυτα γιατι θελω να καταλήξω στο οτι το θεμα φυσιγγιο ειναι ενα μεγαλο κεφαλαίο αλλα και προσωπικη αντιληψη στο τι εχει αποτελεσμα και τι οχι.
Παρόλο που δεν εχω αγοράσει ποτέ έτοιμο φυσίγγιο παντα υποστηριζω τα Κυπριακα φυσιγγια για ενα μονο λογο!ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕΊ ΣΤΙΣ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ!
Για το θεμα πιστονι που υπαρχει καποια διαφωνια -ειναι αληθεια οτι δεν εχω ξανα συναντησει πιστονι της B&P στην ασπρη 35γρ.

φιλε ανοιξα μιαν παλλια ασπρι 35γρ ενξ ποσσο παλλια ενει να σου πο, και ειδα οτι εν ειχε Α0 αλλα ενα αλλο παρουτι οταν ροτισα ενα φιλο μου παλλιο ιδιογομοτη μου ειπε οτι εν ενα ιδοσ λοβεξ
nike powder
Full Member

Δημοσίευση από nike powder »

LOUIS SETTER έγραψε:

φιλε λουισ ο θειοσ μου κινηγα φασσα με αυτο το φυσσιγιο και οπωσ ειπεσ το d20 καμνει την διαφορα
Άβαταρ μέλους
Alfa33s16v
Full Member

Δημοσίευση από Alfa33s16v »

nike powder έγραψε:
LOUIS SETTER έγραψε:

φιλε λουισ ο θειοσ μου κινηγα φασσα με αυτο το φυσσιγιο και οπωσ ειπεσ το d20 καμνει την διαφορα
Γεια σας φιλοι μου
Την περασμενη κυριακη επεζα το συγκεκριμενο φυσιγγιο σε νουμερο 8 με αριστα αποτελεσματα και εκπληκτικες μακρινες βολες με ουτε μια κουτσοφτερη!! Εχτες την τεταρτη εδοκιμασατο σε νουμερο 9 και σχεδον ολες ηταν κουτσοφτερες!! Πεζει τοσο πολλυ διαφορα τελικα πας σε ενα τοσο μικρο πουλι το μεγεθος του σκαγιου;;
If They don't hunt in heaven, Then I'm not going!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”